7 beste Acer laptops Test van 2024

Laatste update: 05.03.24

 

Beste Acer laptops – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Door te kiezen voor de Acer Aspire 5 A517-52G-30FF laptop, ben je verzekerd van een heus topproduct. Hij leent zich perfect voor het uitvoeren van dagdagelijkse taken en wordt gekenmerkt door ruim beeldscherm van maar liefst 17 inches groot . Daartegenover staat de Acer Swift 1 SF114-33-P0U2 Notebook die dan weer in het oog springt vanwege zijn ruime RAM geheugen van maar liefst 8GB. In de onderstaande tabel hebben we nog een derde toppertje aan het rijtje toegevoegd, eveneens voorzien van de nodige voor- én nadelen. We hopen de zoektocht voor jou hierdoor iets aangenamer te laten verlopen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

7 beste Acer laptops (Reviews) van 2024

 

Op zoek naar een unieke 2-in-1 laptop dan lijkt de Acer Spin tablet laptop een goede aanbeveling. Ben je vooral een fervent gamer? Dan is de keuze voor een specifieke Acer gaming laptop uiteraard voor de hand liggend. Naast de mogelijkheden op het gebied van gebruiksgemak, is er ook qua formaat heel wat te bieden. Zo kun je opteren voor een compacte 14 inch Acer laptop, een standaard Acer laptop van 15 inches of een grote Acer laptop van 17 inches. Wij selecteerden alvast 7 toppers rekening houdend met het advies in de online reviews. Bekijk de opties en even en bepaal of jij naar huis gaat met het populairste dan wel één van de goedkope of laagst geprijsde artikelen.

 

Laptop Acer Aspire 5

 

1. Acer Aspire 5 A517-52G-30FF – 17 inch – laptop // Acer Aspire 

 

Acer is een populair merk binnen het segment van de informatica en technologie en wordt door velen zelfs beschouwd als vrijwel het beste merk. Acer staat garant voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding en staat er tevens om bekend – met behulp van de verschillende series laptops – aan de verwachtingen van elke gebruiker tegemoet te komen. Zo zijn de Acer Aspire laptops een goede aanbeveling bij de uitvoering van dagdagelijkse en/ of professionele taken.

Neem nu bijvoorbeeld deze unieke Acer Aspire 5 laptop, gekenmerkt door een vrij groot IPS beeldscherm van 17 inches en voorzien van een degelijke standaard schermresolutie van 1920 x 1080 pixels. De unieke combinatie van de Intel Core i3 processor met de 8GB aan RAM geheugen én de krachtige oplaadbare batterij, dragen alvast bij aan een optimale reactiesnelheid van de Acer Aspire waardoor velen hem tot beste Acer laptop uitroepen.

Maar dat is natuurlijk niet alles, want zijn gebruiksgemak wordt verder aangedikt met een ruime SSD opslagcapaciteit van 512GB, de aanwezigheid van een NVIDIA GeForce MX350 videokaart inclusief 2GB geheugen, het Windows 10 Home besturingssysteem, diverse aansluitingen en een uitstekende wifi connectie. 

 

Voordelen:

Aansluitingen: de Acer Aspire 5 geniet de aanwezigheid van maar liefst 3 USB-poorten in combinatie met een HDMI aansluiting.

Toetsenbord: hij wordt gekenmerkt door een QWERTY toetsenbord met bijbehorende numerieke keypad en witte toetsenbordverlichting.

Handig in gebruik: het geheel wordt verder aangevuld met bijkomende opties zoals een ingebouwde webcam en ingebouwde microfoon.

 

Nadelen:

Prijskaartje: hoewel hij qua prijs-kwaliteit duidelijk aan de normen voldoet, kan hij niet als aanbieding omschreven worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer Swift laptop

 

2. Acer Swift 1 SF114-33-P0U2 Notebook 35,6 cm (14”) 1920 x 1080 Pixels 

 

De Acer Swift laptop kent een relatief compact IPS beeldschermformaat van 14 inches waardoor hij als notebook wordt gecatalogiseerd. Zijn beeldscherm met matte afwerking garandeert daarbij een ruime standaard schermresolutie van 1920 x 1080 pixels en een dito beeldverhouding van 16:09. Let wel dat er geen sprake is van touchscreen, wat misschien een minpuntje kan zijn voor sommige klanten.

Toch lijkt de Acer Swift laptop aan de verwachting van heel wat kopers te voldoen. Dankzij zijn krachtige Intel Pentium processor, zijn ruime 8GB interne werkgeheugen en dito batterijcapaciteit, kan een relatief snelle reactietijd worden gegarandeerd. Het plaatje wordt verder aangevuld met een set krachtige ingebouwde luidsprekers, een QWERTY toetsenbord met verlichting, wifi, diverse aansluitingen een totale SSD opslagcapaciteit van 512GB.

Een blik op de online reviews toont aan dat heel wat klanten overtuigd zijn van zijn kunnen en daarbij onder meer een positief advies geven over de lange batterijduur, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de snelle reactietijd.

 

Voordelen:

Extra’s: de Acer Swift notebook wordt aangevuld met verschillende leuke extra’s waaronder een ingebouwde webcam en een vingerafdruklezer.

Aansluitingen: de 3 USB-poorten genieten de aanwezigheid van een USB 3.2 Gen 1×1 type C-poort, 2 USB 3.2 Gen 1×1 type A-poorten én 1 HDMI aansluiting.

Videokaart: de laptop is uitgerust met een Intel UHD Graphics 605 videokaart met bijbehorend gedeeld videokaartgeheugen.

Opslagcapaciteit: de Acer Swift laptop maakt gebruik van een SSD opslag die een totale capaciteit aanbiedt van 512GB. Overigens kun je deze opslagcapaciteit – indien gewenst – nog verder uitbreiden.

 

Nadelen:

Geen touchscreen: de Acer Swift is jammer genoeg niet uitgerust met een touchscreen display.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer gaming laptop

 

3. Acer Nitro 5 AN515-55-55CS laptop 15.6” – Core i5-10300 – 8GB DDR4 

 

Ben je vooral bekend met de wereld van het gamen, dan is de Acer Nitro 5 AN515-55-55CS laptop misschien wel een goede aanbeveling voor jou. Hij wordt gekenmerkt door een IPS beeldscherm met een standaard grootte van 15,6 inches inclusief een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 16:09. Dit alles wordt aangevuld met een relatief hoge beeldverversing van 144 Hz.

Qua processor mag je rekenen op de positieve eigenschappen van de Intel Core i5 die wordt aangevuld met een RAM geheugen van 8GB en een krachtige oplaadbare batterij waardoor een relatief snelle reactietijd kan worden neergezet. Het lijstje wordt verder aangevuld met een totale SSD opslagcapaciteit van 512GB, een NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart met bijbehorend geheugen van 6GB, het Windows 10 besturingssysteem én diverse aansluitingsmogelijkheden.

De Acer laptop i5 is tevens voorzien van wifi, een ingebouwde microfoon en een betrouwbare vingerafdruklezer. Ondanks zijn hoge prijskaartje lijken heel wat klanten alvast enthousiast over zijn unieke kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

 

Voordelen:

Besturingssyteem: de Acer Nitro 5 wordt standaard aangeboden met het Windows 10 besturingssysteem.

Aansluitingen: de 4 afzonderlijke USB-poorten worden aangevuld met een betrouwbare HDMI-aansluiting.

Videokaart: je kunt gebruik maken van de NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart die gekenmerkt wordt door een bijbehorend geheugen van 6GB.

 

Nadelen:

Geen toetsenbordverlichting: let wel dat deze Acer Nitro 5 niet voorzien is van toetsenbordverlichting wat wel een minpuntje betekent binnen deze prijscategorie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer laptop Windows 10

 

4. Acer Aspire 7 A715-75G-549P 15 Inch – Laptop / Acer laptop Windows 10

 

De Acer Aspire 7 is voorzien van een 15,6 inches groot IPS beeldscherm en wordt aangevuld met een standaard Full HD schermresolutie van 1920 x 1080 pixels en een dito beeldverhouding van 16:09. Hij kent hierbij een matte schermafwerking en garandeert een beeldverversing van ongeveer 60 Hz.

De Acer laptop met Windows 10 besturingssysteem is tevens uitgerust met een krachtige Intel Core i5 processor van de 10e generatie die zonder problemen een kloksnelheid van 3,2 tot maximaal 3,5 GHz weet te leveren. Aangevuld met een RAM geheugen van 8GB en een krachtige oplaadbare batterij, levert dit dan ook een snelle reactietijd op. Dit alles wordt verder aangevuld met een SSD opslagcapaciteit van 512GB, een degelijke videokaart met bijbehorend geheugen én diverse aansluitingen- én verbindingsmogelijkheden.

Een blik op de online reviews en de mooie globale score van 5 sterren verraadt meteen het enthousiasme waarbij een positief advies gegeven wordt over de gebruiksvriendelijkheid, de snelle reactietijd en de heldere beeldkwaliteit.

 

Voordelen:

Accuduur: de laptop is voorzien van een krachtige ingebouwde batterij die zonder problemen een aanzienlijke autonome accuduur levert van maar liefst 8 uren.

Aansluitingen: de 4 USB-poorten worden aangevuld met een HDMI-aansluiting, 2 USB 2.0 type A-poorten én 2 USB 3.2 Gen 1×1 type A-poorten.

Netwerkverbinding: de laptop garandeert een krachtige wifi functie en wordt verder aangevuld met een bluetooth 4.1 versie.

Handig in gebruik: verder ben je verzekerd van een NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart inclusief 4096 MB aan videokaartgeheugen. Zijn geleverde 8GB aan RAM geheugen kunnen tevens worden uitgebreid naar maximaal 1 TB.

 

Nadelen:

Prijskaartje: hoewel klanten bereid zijn deze prijs te betalen, zou het voor anderen dan weer wel een beperking kunnen betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer Aspire 3 laptop

 

5. Acer Aspire 3 A314-22-R404 – Laptop – 14 inch – Azerty // AMD Ryzen 3

 

De Acer Aspire 3 laptop is uitgerust met een IPS beeldscherm van 14 inches groot inclusief matte afwerking, een standaard beeldschermresolutie van 1920 x 1080 pixels én een dito beeldverhouding van 16:09. In tegenstelling tot de voorgaande toppertjes, blijkt het scherm van de Acer Aspire 3 volledig kantelbaar en uitgerust met een beeldverversing van 60Hz.

Hij wordt jou aangeboden inclusief een krachtige AMD Ryzen 3 processor van de 3e generatie waarmee een kloksnelheid van 2,6 tot maximaal 3,5 GHz kan worden geleverd. Aangevuld met een ruim intern geheugen van 8GB en een krachtige oplaadbare batterij, ben je verzekerd van een relatief snelle reactiesnelheid. Zijn gebruiksgemak wordt verder aangedikt met een ruime opslagcapaciteit, diverse aansluitings- én verbindingsmogelijkheden en een handig AZERTY toetsenbord.

Bekijken we de online reviews dan stellen we vast dat heel wat klanten overtuigd zijn van de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding en ook de heldere beeldkwaliteit wel weten te smaken. Dit levert dan ook een mooie 4,8 sterren op.

 

Voordelen:

Voeding: de Acer Aspire 3 is voorzien van een krachtige oplaadbare batterij met een capaciteit van 36 Wh en een autonome accuduur van ongeveer 8 uren.

Netwerkverbinding: er is sprake van een handige wifi functie en een bijbehorende bluetooth 4.2 versie.

Opslagcapaciteit: de laptop wordt geleverd met een standaard totale SSD opslagcapaciteit van 512 GB.

Werkgeheugen: het RAM geheugen bedraagt bij aankoop 8GB maar kan – indien gewenst – verder worden uitgebreid tot maximaal 12GB.

 

Nadelen:

Geen toetsenbordverlichting: houd er rekening mee dat de Acer Aspire 3 niet voorzien is van toetsenbordverlichting waardoor werken bij schemerdonker minder aangenaam is.

AZERTY: er is sprake van een AZERTY toetsenbord wat voornamelijk in België wordt gebruikt en in Nederland dus een struikelblok kan betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer tablet laptop

 

6. Acer Chromebook Spin 514 CP514-1H-R1CG – 2-in-1 Chromebook – 14 inch

 

De Acer Chromebook Spin 514 CP514-1H-R1CG is dan weer een schot in de roos voor wie op zoek is naar een multifunctionele 2-in-1 tablet laptop voorzien van touchscreen én 360º kantelbaar beeldscherm. Zijn 14 inches grote IPS beeldschermtechnologie wordt aangevuld met een Full HD schermresolutie van 1920 x 1080 pixels en een dito beeldverhouding van 16:09. Let wel; zijn glanzende schermafwerking kan nadelig zijn bij fel zonlicht.

Verder is de Acer laptop met touchscreen uitgerust met een AMD Athlon 300U processor van de 3e generatie die – in combinatie met het uitbreidbare RAM geheugen en de krachtige oplaadbare batterij – zonder problemen een snelle reactietijd garandeert. Maar dat is natuurlijk niet alles want zijn gebruiksgemak wordt verder aangedikt met een ruime SSD opslagcapaciteit, een Chrome OS besturingssysteem, wifi, bluetooth 5.0 en diverse aansluitingsmogelijkheden.

Hoewel heel wat klanten duidelijk overtuigd blijken van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, lijkt één enkele koper niet tevreden met de ingebouwde accu waardoor het prijskaartje net iets te duur is.

 

Voordelen:

Voeding: de Acer Chromebook Spin is voorzien van een krachtige oplaadbare batterij met een capaciteit van 56 Wh en een autonome accuduur van ongeveer 10 uren.

Aansluitingen: de 4 USB-poorten worden aangevuld met een USB-C met Displayport functie, 2 USB 3.2 Gen 1×1 type A-poorten en 2 USB 3.2 Gen 1×1 type C-poorten.

Bluetooth: je geniet een inwendige bluetooth 5.0 functie naast de reeds aanwezige wifi functie.

Tablet: doordat zijn touchscreen beeldscherm makkelijk 360º draaibaar blijkt, kan deze Chromebook Spin evengoed als tablet worden gebruikt.

 

Nadelen:

Geen toetsenbordverlichting: jammer genoeg is het toetsenbord niet voorzien van de nodige toetsenbordverlichting.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer Predator laptop

 

7. Acer Predator Helios 300 PH315-54-71ZQ – Intel Core i7-11800H – 16GB – 512GB SSD

 

We sluiten het rijtje af met de Acer Predator Helios 300 PH315-54-71ZQ laptop die meteen in het oog springt vanwege zijn 15,6 inches groot beeldscherm met bijbehorende IPS technologie, standaard Full HD schermresolutie van 1920 x 1080 pixels én een beeldverversing van maar liefst 144Hz. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij want de Acer Predator laptop is uitgerust met één van de krachtige Intel Core i7 processoren die – in combinatie met het ruime 16GB RAM geheugen en de krachtige batterij – een snelle reactietijd garandeert.

Dit alles wordt verder aangedikt met een totale SSD opslagcapaciteit van 512GB, een degelijke NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart met bijbehorend geheugen van 6GB, wifi, Windows 10 Home en diverse aansluitingsmogelijkheden.

Hoewel deze laptop werkelijk alles in huis heeft om een heus toppertje te worden in de wereld van het online gamen, blijkt tot op heden nog geen enkele koper een reactie te hebben geplaatst. Laat je hier niet meteen door afschrikken want misschien is de Acer Predator Helios wel de laptop waar jij naar op zoek bent!

 

Voordelen:

Toetsenbord: de Acer Predator Helios maakt gebruik van een QWERTY toetsenbord inclusief numerieke keypad en is voorzien van een 4-zone RGB toetsenbordverlichting.

Aansluitingen: je geniet maar liefst 4 afzonderlijke USB-poorten en 1 HDMI-aansluiting.

RAM geheugen: naast de totale SSD opslagcapaciteit van 512GB ben je verzekerd van een standaard RAM geheugen van maar liefst 16GB.

Processor: je bent verzekerd van een bijzonder krachtige Intel Core i7 processor van de 11e generatie.

 

Nadelen:

Prijzig: zijn hoge prijskaartje zou wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Acer laptops Koopgids

 

Laat je laptop het steeds vaker afweten en ben je op zoek naar een geschikt alternatief met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dan lijkt menig advies steeds vaker te wijzen in de richting van Acer – overigens één van de grootste huidige Taiwanese elektronicaproducenten. Acer laptops verschillen niet alleen inzake gebruiksgemak maar bieden ook mogelijkheden op het gebied van opslagcapaciteit, schermgrootte en werkgeheugen. Het lijkt ons daarom een goede aanbeveling om de onderstaande koopgids even rustig door te nemen alvorens de verschillende Acer laptops en/ of aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

Type laptop in relatie tot het gebruiksgemak

Net zoals tal van andere computermerken, heeft ook Acer voor elke gebruiker wel wat te bieden. Dat mondt alvast uit in een aanzienlijk en bijzonder uitgebreid assortiment waardoor het niet altijd vanzelfsprekend is om een keuze te maken. Het is daarom aangewezen om bij je keuze rekening te houden met het gebruiksgemak dat je eraan wilt toekennen.

Is de laptop voornamelijk bedoeld voor om alledaagse activiteiten en/ of professionele taken te verrichten? Dan is de keuze voor één van de vele Acer Aspire laptops een stap in de goede richting. Hecht je daarnaast ook heel veel belang aan een kwalitatief en ultraslank design? Dan kunnen wij jou alvast de Acer Swift laptop ten stelligste aanbevelen. Maar er is uiteraard nog veel meer te vinden. Zo kun je eveneens kiezen voor de befaamde Acer Spin; een uiterst functionele 2-in-1 laptop die de mogelijkheid biedt om het scherm maar liefst 360º te kantelen. Ben je fervent gamer? Dan kijk je maar beter eens naar de Nitro en Predator modellen. Kortom, er is duidelijk voor elk wat wils te vinden!

 

Beeldschermgrootte en kwaliteit

Eenmaal je min of meer het gebruiksgemak bepaald hebt, kun je focussen op het beeldscherm. Welk beeldscherm wordt gebruikt? Naar welke beeldschermgrootte ben je op zoek? En welke beeldkwaliteit wordt uiteindelijk geleverd?

Hoewel de meeste Acer laptops gebruik maken van het bekende IPS beeldscherm bestaan er – hetzij in beperkte mate – ook modellen die steunen op het principe van het TN, LCD of zelfs OLED display. Dit kan worden aangevuld met een schermgrootte variërend van 10 tot maar liefst 17 inches groot en een beeldschermkwaliteit van HD tot Full HD (meest frequent) en QHD of hoger. Let wel; hoe beter de beeldkwaliteit en hoe groter het scherm, hoe hoger ook het uiteindelijke prijskaartje zal zijn.

 

Opslagcapaciteit en werkgeheugen

Uiteraard ben je niets aan een laptop zonder bijbehorende opslagcapaciteit en werkgeheugen, beide steevast uitgedrukt in GB of TB. Zo bepaalt het interne werkgeheugen – ook wel bekend onder de noemer “RAM geheugen” – een opslagplaats om tijdelijke bestanden in onder te brengen. Hoe groter deze virtuele opslagplaats is, hoe meer taken er tegelijk kunnen worden uitgevoerd én hoe sneller de reactiesnelheid van je computer zal zijn. Moet jij – vanwege professionele omstandigheden – heel wat bestanden tegelijkertijd kunnen openen? Dan is een werkgeheugen van minstens 8GB aan te raden.

De opslagcapaciteit daarentegen is dan weer een virtuele opslagplaats waar bestanden gedurende een lange periode kunnen worden opgeslagen zoals bijvoorbeeld de interne software van de laptop. De opslagcapaciteit kan worden verdeeld onder verschillende types opslag waarbij SSD en HDD de meest voor de hand liggende zijn. Toch wordt in de nieuwste Acer laptops steeds vaker gekozen voor het gebruik van SSD omdat deze vorm van opslag vaak een snellere reactietijd in de hand werkt. 

Extra kenmerken

Tot slot willen we nog even kort de aandacht vestigen op enkele bijkomende aandachtspuntjes die eveneens van belang kunnen zijn in de zoektocht naar de geschikte Acer laptop. Zo is het gebruik van de processor alsook het aantal bijkomende processorkernen – net zoals de batterijcapaciteit en het werkgeheugen – een goede indicatie van een snelle reactietijd. Zo zal een Intel Core i7 een krachtiger bestaan garanderen ten opzichte van een Intel Core i3 of i5 processor.

Daarnaast raden wij aan om eveneens aandachtig te besteden aan de batterijcapaciteit en de gemiddelde autonome gebruiksduur. Dien je de laptop regelmatig op te laden en welke mogelijkheden biedt hij dan? Welke aansluitingen vind je erop terug en is er sprake van leuke extra’s zoals webcam en/ of toetsenbordverlichting?

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Hoe maak je een screenshot op een Acer laptop?

Op gelijk welke Windows-pc is het mogelijk om een scherm vast te leggen en dat is bij het assortiment van Acer uiteraard niet anders. De meest eenvoudige manier om een screenshot of printscreen op een Acer laptop te maken, is door gebruik van de zogenaamde “PrintScreen” toets. Op het toetsenbord wordt deze vaak afgekort als “PrtScn” of “Pr Sc”.

Wil je graag een screenshot maken van een afbeelding dan gebruik je de eerder vernoemde PrintScreen toets in combinatie met de bekende Windows-toets. Voor zij die wat meer feeling hebben met computers, kunnen ook de combinaties “Windows-toets + Fn + PrtScn” of “Windows-toets + Ctrl + PrtScn” nuttig zijn.

Q2: Waar zit de batterij bij een Acer laptop?

Net zoals bij de meeste andere standaard laptops, blijkt ook de accu van je Acer laptop aan de onderkant van het apparaat te zitten. De positie van de accu wordt overigens vaak aangeduid door middel van kenmerkend symbool zoals een slotje of batterij. Let wel; de batterij zit niet noodzakelijk vast met schroeven maar wel degelijk met behulp van een schuifje of klepje. Door het klepje te verschuiven, kun je de Acer accu overigens makkelijk verwijderen en eventueel vervangen indien dat nodig mocht zijn.

 

Q3: Wat kost een Acer laptop?

De aankoopprijs van een degelijke Acer laptop is uiteraard onderhevig aan enkele kenmerkende factoren zoals het type, de functiemogelijkheden, de kracht van de processor en de batterij alsook de nieuwstaat. Kies je voor een refurbished of tweedehands apparaat dan zal de prijs uiteraard goedkoper uitvallen dan wanneer je opteert voor een volledig nieuwe Acer laptop.

Algemeen kan de prijs makkelijk variëren van ongeveer 230 euro tot maar liefst 3000 euro. Voor zij die echt op zoek zijn naar het neusje van de zalm binnen het segment van de Acer laptops, zijn zelfs modellen met een prijskaartje van 4900 euro te vinden. In de meeste gevallen gaat het dan om een Acer Concept D laptop met een schermgrootte van 15,6 inches.

 

Q4: Hoe lang krijg je garantie op een Acer laptop?

Bij de aankoop van een nieuwe pc geniet je de Europese richtlijnen in verband met garantie die steevast op 2 jaar worden vastgepind. Echter, kan de uiteindelijke garantieperiode per merk sterk variëren ten aanzien van de wettelijke garantieperiode. Binnen het segment van de Acer laptops, mag je gelukkig nog altijd rekening op een wettelijke garantie van maar liefst 2 jaar bovenop de geldende fabrieksgarantie.

 

Q5: Hoe zet je een Acer laptop terug naar de fabrieksinstellingen?

Laat je Acer laptop het de laatste weken steeds vaker afweten? En duurt het vaak een eeuwigheid eer hij volledig is opgestart? Dan kan het misschien helpen om het apparaat eens helemaal te resetten en terug te brengen naar de vooropgestelde fabrieksinstellingen. 

Met behulp van het Acer Care Center kun je eigenhandig je Acer laptop naar de fabrieksinstellingen terug zetten. Typ in eerste instantie het woord “herstel” in het bovenstaande “zoekvak” waarna je gelijk verder klikt op “Acer Recovery Management”. Naast de optie “deze pc opnieuw instellen” krijg je een nieuw tabblad “Aan de slag”. Door op dit nieuwe tabblad te klikken kun je vervolgens de optie “Alles verwijderen” aanduiden. Bevestig nogmaals door te dubbelklikken op “Verwijderen van mijn bestanden”. Vervolgens verschijnt het tabblad “Opnieuw instellen” waarna de Acer laptop naar de fabrieksinstellingen wordt herleid.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES