5 Beste Beamers Test van 2024

Laatste update: 05.03.24

 

Beamers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een kwalitatieve beamer maakt het mogelijk om presentaties, voordrachten, films en beelden te projecteren op een grote witte muur. Omdat wij willen dat je met de beste beamer naar huis gaat, zijn we op zoek gegaan naar 3 hedendaagse toppertjes. Zo blijkt de Salora 40BHD800 beamer alvast een schot in de roos. Zo blijkt hij uitgerust met tal van aansluitingsmogelijkheden waaronder een HDMI poort, een USB 2.0 en VGA poort. Daarnaast blijkt ook de Qumax Pocket Projector een goede aanbeveling. Het compacte formaat in combinatie met het bijzonder lichte gewicht, maakt mogelijk dat je deze beamer makkelijk kunt optillen en bijgevolg verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Beamers koopgids

 

Een beamer kun je gebruiken om presentaties te geven maar velen gebruiken een beamer ook om films te bekijken. Je kunt dan genieten van een bioscoopervaring dankzij de grootte van de weergave. Bij het kopen van een beamer moet je rekening houden met de resolutie, de lichtopbrengst, het geluid, de soort beamer en de prijs.

Soorten beamers

We onderscheiden drie soorten beamers: de DLP beamer, de LCD beamer en de LED beamer. DLP betekent Digital Light Processing en dit type beamer bevat tot wel 1,3 miljoen pixels in de vorm van minispiegels die het geprojecteerde beeld creëren. Verder zit er een snel draaiend wieltje in die zorgt voor de weergave van de kleuren.

De kwaliteit van deze beamers is echt top. De pixels staan dicht bij elkaar en de contrastwaarden zijn heel hoog. Een DLP beamer heeft een lange levensduur en is meestal compacter dan de andere soorten. Het grootste nadeel aan deze soort is de hoge prijs.

Een LCD beamer gebruikt vloeibare kristallen in LCD panelen. Dit type beschikt over een hoge contrastratio en is bekend voor de heldere en scherpe kleuren. Ze zijn goedkoper dan DLP beamers en hebben geen last van het regenboogeffect. Het nadeel is dat je last kunt hebben van rastervorming rond de geprojecteerde pixels en de levensduur is minder lang.

Tenslotte kun je ook een LED beamer kopen. Deze soort maakt gebruik van LED verlichting maar ook van een laser om zo de beelden krachtig te projecteren. Ze beschikken over een minimale lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen en hebben meestal een hoge contrastratio. De LED verlichting heeft ook een lange levensduur, meestal ongeveer 20000 uur.

Ze zorgen voor een goede kleurweergave en zijn milieuvriendelijker dan andere types. Ze zijn meestal ook goedkoop in de aanschaf. De nadelen zijn dat je de lamp niet kunt vervangen en dat de lichtopbrengst lager ligt dan bij andere types.

 

Resolutie en lichtopbrengst

In het algemeen telt dat een hogere resolutie zorgt voor een scherper beeld. Houd echter rekening met waarvoor je de beamer zult gebruiken. Als je films gaat kijken dan is het beter om een beamer met HD kwaliteit te kopen die ook nog eens een aspect ratio heeft van 16:9, zo krijg je de weergave van een breedbeeld.

Als je het slechts zult gebruiken om powerpoint presentaties te geven dan kun je gerust kiezen voor een lagere resolutie en aspect ratio. Er zijn tegenwoordig ook al beamers die een 4K Ultra HD resolutie kunnen weergeven, dit is vooral handig voor films en series, of zelfs als je de beamer wilt gebruiken voor gaming.

Met de lichtopbrengst van een beamer bedoelen we de helderheid. Dit wordt aangeduid in ANSI lumen en je hebt meestal genoeg met een hoeveelheid van 2000 ANSI lumen. Dit is echter enkel als je in een donkere ruimte de beamer zult gebruiken. Je hebt al vlug het dubbele nodig als je de beamer ook in meer verlichte ruimtes wilt gebruiken. Houd er rekening mee dat een grotere lichtopbrengst ten koste gaat van het contrast.

 

Contrastratio, levensduur en geluid

De contrastratio bepaalt of je goed onderscheid kunt maken tussen de verschillende kleuren. Dit is belangrijk als je van plan bent om de beamer in een donkere ruimte te gebruiken bijvoorbeeld bij het kijken van een film. De standaard ratio is momenteel 3500:1, dit betekent dat er tussen het zwartste zwart en het het witste wit nog 3500 verschillende tinten zitten! Als je de beamer gebruikt voor presentaties dan is een hoge contrastwaarde niet zo belangrijk.

De levensduur van de lamp bepaalt in grote mate de levensduur van je beamer. De meeste lampen hebben een minimale levensduur van 2000 uur. Een goede aanbeveling is de lamp goed te laten afkoelen voordat je de beamer vervoert, zo gaat hij langer mee.

Een beamer beschikt over een ventilator om het apparaat koel te houden en dit kan soms zorgen voor geluidsoverlast. Let bij de aankoop erop dat het geluidsniveau niet hoger ligt dan 35 dB, dan ben je zeker dat je een stille beamer hebt.

Prijs van een beamer

In de eerste paragraaf hebben we al besproken dat DLP beamers duurder zijn in aankoop en LED beamers goedkoper zijn. Controleer eerst over welk budget je beschikt voor de aankoop van een beamer en maak daarna een lijst op met de belangrijkste kenmerken van jouw ideale product. Waarvoor je de beamer zult gebruiken speelt ook een grote rol.

Je kunt tegenwoordig al vlug een goede beamer vinden voor een mooie prijs. Dit is mede dankzij de opkomst van de vele websites die beamers verkopen. Bezoek deze sites want je kunt er verschillende modellen vergelijken en informatie vinden over de voor- en nadelen van elk apparaat.

 

5 Beste Beamers (Reviews) van 2024

 

Een beamer of projector komt altijd goed van pas, vooral voor grote filmfans. Beeld je eens in, een film bekijken op je grote witte muur met een beamer. Sluit daar nog eens je home cinema systeem op aan en je kunt jezelf wanen in je eigen bioscoop. Maar hoe vind je nu de beste beamer? Wij kunnen je op weg helpen want we hebben vijf verschillende beamer aanbiedingen vergeleken op basis van online reviews en voor jou op een rijtje gezet.

 

1. Salora 40BHD800 Beamer LED HDMI USB TV tuner

 

Ben je niet van plan om heel wat geld te spenderen aan een kwalitatieve beamer? Dan is deze budget beamer van Salora vast en zeker iets voor jou. Met een breedte van 14,5 cm, een hoogte van 21 cm en een lengte van 8 cm is hij bovendien behoorlijk compact wat hem makkelijk te verplaatsen en op te bergen maakt.

Je zult eveneens zien dat de beamer gebruik maakt van een led DLP projectietechniek en hierbij een maximale resolutie van 800 x 480 pixels geniet. Dit wordt aangevuld met een beeldverhouding van 16:09, een contrastratio van 1000:1 en een lichtopbrengst van ongeveer 800 ANSI-lumen. Houd er dus rekening mee dat je dit apparaat dus maar beter gebruikt in een donkere ruimte met beperkte tot geen lichtinval.

Verder garandeert de beamer een projectieafstand van ongeveer 9 meter en heb je de mogelijkheid om 1 keer in te zoomen. Hij is eveneens uitgerust met een HDMI, VGA en een USB 2.0 poort. Kortom, een handig apparaatje dat uiteindelijk een mooie score van 4,5 sterren heeft mogen ontvangen.

 

Voordelen:

Beeld: de beamer maakt gebruik van de bekende led DLP projectietechniek. Je geniet hierbij een duidelijk beeld met een resolutie van maximaal 800 x 480 pixels.

Aansluitingen: naast een HDMI poort kun je eveneens beroep doen op een VGA aansluiting en een USB 2.0 poort.

Lens: de lens geniet een minimale beeldgrootte van 50 cm in diagonaal gemeten en een maximale grootte van 200 cm. Hij biedt een totale projectieafstand aan van wel 9 meter ver.

Handig in gebruik: de beamer is compact en eenvoudig te bedienen. Verder is hij uitgerust met luidsprekers en een bijzonder krachtige ledlamp die zonder problemen 50000 uren lang kan meegaan.

 

Nadelen:

Lichtopbrengst: met een maximale lichtopbrengst van 800 ANSI-lumen, is deze beamer enkel te gebruiken in een donkere ruimte met weinig tot geen lichtinval.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Qumax Pocket projector compact en draagbare beamer

 

Moet je vaak de baan op, vergaderingen voorbereiden en op zakenreis? Dan kan het handig zijn indien je over een pocket projector beschikt. Dergelijke beamer is bijzonder compact en daardoor handig overal mee naartoe te nemen. Dit unieke apparaat wordt je aangeboden door het bekende merk Qumax en wordt gekenmerkt door een zwarte kleur. Echter kun je de projector ook in een witte kleur aankopen.

Het apparaat beschikt over een duidelijk en helder LCD display dat gekenmerkt wordt door een resolutie van 800 x 600 pixels. Doordat de lichtsterkte amper 2500 lumen bedraagt, is het echter wel belangrijk om er goed voor te zorgen dat de ruimte voldoende verduisterd is. Echter kun je wel zeker zijn van een gebruiksvriendelijk beamer apparaat, met een prachtig beeld en uitstekende geluidskwaliteit. Je beschikt ook over meerdere aansluitingsmogelijkheden zoals HDMI, AV, USB, SD en zelfs VGA.

We merken dat de meeste klanten duidelijk bijzonder tevreden blijken te zijn over dit apparaat. Echter is er ook een kleine minderheid van de kopers die wat twijfels blijkt te hebben over de lamp van de projector. Zo zou de lamp allesbehalve 2500 lumen bedragen.

Met de Qumax beamer kies je eerder voor een compact en bovenal ook heel draagbaar apparaat. Extra handig dus wanneer je bijvoorbeeld vaak onderweg bent en regelmatig vergaderingen moet leiden en presentaties moet geven. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerken.

 

Voordelen

Design: deze unieke beamer is te bekomen in 2 verschillende doch heel neutrale designs.

Lichtsterkte: je kunt genieten van een maximale lichtsterkte van ruim 2500 lumen.

Aansluitingsmogelijkheden: het apparaat is uitgerust met heel wat verschillende aansluitingsmogelijkheden. Zo zul je kunnen gebruik maken van een HDMI poort, een USB, SD, AV of VGA poort.

Display: de beamer is voorzien van een handig LCD display dat zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit. Je geniet een maximale resolutie van 800 x 600 pixels.

 

Nadelen

Geen 2500 lumen: volgens één enkele koper zou deze draagbare beamer helemaal niet over een maximale lichtsterkte van 2500 lumen beschikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Romas C900 – DLP Smart Beamer – Android 9.0 en Airplay – 4K Ondersteuning – Beamers

 

Of je met de Romas C900 DLP Smart ook gelijk voor één van de goedkope beamers uit het rijtje kiest, valt nog even af te wachten. Toch lijkt een groot aantal kopers overtuigd van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wat leidt tot een mooie gemiddelde eindscore van 4,8 sterren. Dit maakt dat hij alvast tot de beste beamers binnen dit segment behoort en bijgevolg de moeite waard is om verder te bekijken.

Zo wordt de Smart mini beamer gekenmerkt door een relatief compacte uitvoering van 7,4 bij 14 cm in combinatie met een gewicht van amper 550 gram, waardoor hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Hij maakt hierbij gebruik van een set degelijke luidsprekers met een ruim vermogen tot 240 watt én de bekende DLP projectietechniek waarmee een resolutie gepaard gaat van 1920 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 16:09. Let wel; door de lage lichtsterkte van zo’n 280 Lumen, dient de ruimte behoorlijk goed verduisterd te worden.

Het geheel wordt verder aangevuld met het Android 9.0 besturingssysteem, Airplay en een krachtige ingebouwde 5200 mAh batterij die een gebruiksduur van wel 1,5 tot 3 uren garandeert. Bij aankoop van deze mini beamer worden een statief, opbergtas en instructieve handleiding zomaar meegeleverd wat zijn prijskaartje enigszins lijkt te rechtvaardigen.

 

Voordelen:

Bediening: je kunt deze Romas C900 smart mini beamer eenvoudig bedienen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of door middel van de mobiele app.

Accu: je geniet een krachtige ingebouwde 5200 mAh accu die – indien volledig opgeladen – een ruime gebruiksduur van 1,5 tot 3 uren weet te garanderen.

Lamp: de geïntegreerde lamp kent eveneens een aanzienlijke levensduur van wel 45.000 uren.

 

Nadelen:

Lichtsterkte: de lage lichtsterkte van amper 280 Lumen, maakt dat de ruimte behoorlijk goed verduisterd dient te worden.

Prijskaartje: de hoge prijs doet vermoeden dat we hier niet meteen met een beamer aanbieding te maken hebben.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Relave – Input tot Full HD Beamer – 4400 Lumens – Mini Projector – Streamen met Telefoon

 

Wil je liever niet zoveel budget spenderen maar toch zeker zijn van een functionele en behoorlijk kwalitatieve mini beamer? Dan lijkt de Relave misschien wel wat voor jou. Hij wordt in eerste instantie gekenmerkt door een relatief compacte uitvoering van 22 x 16 x 8,7 cm en is bijgevolg makkelijk overal mee naartoe te nemen en/ of op te bergen.

In tegenstelling tot sommige andere mini beamers, maakt dit model gebruik van de bekende led projectietechniek waarbij een maximale schermresolutie van 1920 x 1080 pixels kan worden behaald in combinatie met een beeldverhouding van 4:03. Dit maakt deze projector niet alleen geschikt om films en/ of series te bekijken maar eveneens ideaal om games op groot scherm te spelen.

De mini beamer wordt verder aangevuld met onder meer een ingebouwde wifi functie, een variabele projectie-afstand van 1 tot 5 meter en 2 HDMI-aansluitingen die allen bijdragen aan het uiteindelijke gebruiksgemak. Heel wat klanten zijn dan ook overtuigd en belonen dit apparaat met een mooie eindscore van 4,6 sterren.

 

Voordelen:

Verpakkingsinhoud: de beamer wordt geleverd inclusief bijbehorend projectiescherm, een afstandsbediening, een HDMI en AV kabel, een voedingskabel en een instructieve handleiding.

Lichtsterkte: dankzij de hoge lichtsterkte van 4400 Lumen hoeft de ruimte niet geheel verduisterd te worden zodoende van een optimale beeldkwaliteit te genieten.

Wifi: dankzij de ingebouwde wifi functie is het mogelijk om via je smartphone te streamen.

Budgetvriendelijk: in vergelijking met tal van andere beamers, valt zijn prijskaartje in verhouding tot de geleverde features bijzonder goed mee.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts één koper blijkt niet helemaal overtuigd van de geleverde beeldkwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. LG PH550G HD Mini Beamer Ingebouwde accu, Bluetooth en draadloze Android connectie

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze PH550G beamer van het bekende merk LG. Ook hier betreft het een compacte lichtgewicht beamer die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen en opbergen. Hij maakt gebruik van de DLP projectietechniek en kan hierbij een beeld van maar liefst 100 inches projecteren aan een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels. Desondanks bedraagt de lichtopbrengst slechts 550 ANSI-lumen waardoor de ruimte wel altijd goed verduisterd moet zijn.

De beamer maakt daarnaast gebruik van een krachtige lens die voorzien is van een duurzame ledlamp met een maximale levensduur van 30000 uren. Dit wordt aangevuld met een projectieafstand van 10 tot maximaal 30 meter en de optie om de keystone-correctie in te schakelen.

Je geniet eveneens verschillende aansluitingen zoals HDMI, VGA en USB 2.0 alsook bluetooth en een wifi functie waarmee je het apparaat draadloos kunt gebruiken. Klanten zijn vooral tevreden over de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en nemen het hoge prijskaartje er graag bij. Slechts één koper ondervindt moeilijkheden om de beamer aan een Mac toestel te koppelen.

 

Voordelen:

Toebehoren: de verpakking telt niet alleen de beamer maar eveneens een afstandsbediening, een draagtas, een informatieve handleiding en een composiet kabel.

Handig in gebruik: naast de verschillende aansluitingsmogelijkheden is er ook sprake van wifi, bluetooth en ingebouwde luidsprekers.

Beeld: de beamer wordt gekenmerkt door de DLP projectietechniek die in staat is om een scherm van 100 inch te projecteren met een resolutie van maar liefst 1280 x 720 pixels.

 

Nadelen:

Prijzig: ben je van plan om deze beamer aan te kopen, houd er dan rekening mee dat het prijskaartje toch wel wat hoger ligt dan misschien verwacht.

Geen Mac: volgens één koper zou de beamer helemaal niet compatibel zijn met Mac apparaten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Epson EH-TW650 Full HD 3LCD Wi-Fi Beamer

 

Ben je op zoek naar een degelijk en duurzame beamer? Dan loont het alvast de moeite om dit apparaat even grondig te bekijken. De beamer wordt aanbevolen en geleverd door het bekende merk Epson en wordt gekenmerkt door een horizontale en zelfs verticale keystone correctie.

De verpakking telt niet alleen de beamer maar bovenal ook de batterijen en een praktische afstandsbediening. De meegeleverde handleiding is duidelijk en informatief. Zo zul je merken dat de beamer over een projectieformaat beschikt dat varieert van 30 tot 300 inch en gebruik maakt van het 3LCD-technologie projectiesysteem. De lichtsterkte bedraagt ruim 3000 Lumen en je geniet van een Full HD display.

De beamer is daarnaast voorzien van heel wat belangrijke aansluitingsmogelijkheden zoals onder andere 2 HDMI poorten, wifi, VGA, Audio ingang en zelfs meerdere USB poorten. Ideaal om vergaderingen te begeleiden, films en series te bekijken. We merken dan ook dat de klanten positief reageren ondanks het prijskaartje.

Heel wat kopers hebben een positieve reactie weten te plaatsen bij deze unieke beamer van Epson. Het loont dan ook de moeite om de voor- en nadelen van dit apparaat even tegenover elkaar af te wegen. Of het ook het product met de laagste prijs is, dat valt nog even af te wachten.

 

Voordelen

Verpakking: uiteraard krijg je niet alleen de beamer bij jou thuis toegestuurd maar verder ook een informatieve handleiding en een degelijke afstandsbediening.

Projectieformaat: het is een degelijk apparaat met een minimaal projectieformaat van 30 inch en een maximaal projectieformaat van maar liefst 300 inch.

Lichtsterkte: met een lichtsterkte van maar liefst 3000 lumen hoeft de kamer niet volledig verduisterd te zijn om te kunnen genieten van een duidelijk en helder beeld.

 

Nadelen

Prijzig: jammer genoeg is het toestel niet meteen voorzien van de laagste prijs en dat merk je.

 

 

La Vague LV-HD300 2800 ANSI-lumen beamer 1280 x 800

 

Indien het toch allemaal wat meer mag zijn, dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke La Vague beamer. De beamer wordt gekenmerkt door een maximale resolutie van 1280 x 800 pixels en een duidelijk leesbaar en bijzonder helder LCD display. Je geniet verder van een vrij hoge maximale lichtsterkte van 2800 ANSI-lumen.

De beeldverhouding van dit product bedraagt ruim 16:09 met een contrast ratio van maar liefst 1500:1. Daardoor kun je zeker zijn van prachtige kleuren en een uitstekende beeldkwaliteit. Ook het geluid hoeft niet onder te doen. Ideaal dus als je graag films kijkt, of wanneer je regelmatig een vergadering of presentatie moet voorbereiden. Verder geniet je van keystone correctie, 2 HDMI aansluitingen, een VGA aansluiting en een HDMI-MHL aansluiting.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen bluetooth of wifi beschikbaar is. Echter kun je wel gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening, en is de ledlamp niet alleen energiezuinig maar op termijn ook makkelijk te verwisselen. Kortom, heel wat tevreden klanten.

Ook met de La Vague beamer kies je, volgens heel wat klanten, voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om te weten of dit product al dan niet iets voor jou is, is het handig om op voorhand even de verschillende kenmerken op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen

Lichtsterkte: met een totale lichtsterkte van ruim 2800 ANSI-lumen mag je vrijwel zeker zijn van een duidelijk en helder beeld.

Gebruiksgemak: het is een degelijke en duurzame beamer die gekenmerkt wordt door een beeldverhouding van 16:09 en een contrast ratio van maximaal 1500:1.

Aansluitingsmogelijkheden: de beamer levert heel wat aansluitingsmogelijkheden op. Zo kun je gebruik maken van de VGA aansluiting, de 2 afzonderlijke HDMI poorten en de HDMI-MHL aansluiting.

 

Nadelen

Geen bluetooth: echter moet je wel beseffen dat het apparaat niet voorzien is van bluetooth.

Geen wifi: jammer genoeg moeten we vaststellen dat de projector niet over een krachtige wifi functie beschikt.

 

 

BenQ W2000 Full HD Beamer Kleurrijk beeld 709 kleurendekking

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke beamer van het bekende en sterk gewaardeerde merk BenQ. Toch is het belangrijk om rekening te houden met het hoge prijskaartje. De beamer wordt gekenmerkt door een DPL projectietechnologie in combinatie met een contrast ratio van 15000:1. Als je weet dat de resolutie van het scherm 1920 x 1080 pixels bedraagt, zul je begrijpen dat je kunt genieten van heldere en kleurrijke beelden en een uitstekende geluidskwaliteit.

Dankzij de lichtsterkte van ruim 2000 lumen, zul je merken dat het beeld goed zichtbaar is ook al is de kamer niet helemaal verduisterd. Ideaal dus om films of series te bekijken maar ook wanneer je een belangrijke presentatie moet geven. Je kunt genieten van meerdere aansluitingsmogelijkheden zoals HDMI poorten, USB, Audio en VGA. Bij de aankoop worden een afstandsbediening, handleiding en garantiebewijs meteen meegeleverd.

Kopers reageren heel positief op de kwaliteit, de resolutie en de gebruiksvriendelijkheid van dit product. De meesten beschouwen de hoge prijs dan ook vooral als een goede investering. Kortom, de moeite waard om even te bekijken.

Tenslotte kunnen we het rijtje van de 5 beste beamers afsluiten met dit exemplaar van BenQ. Alvorens je besluit om het toestel aan te kopen, dan kan het alvast een goede aanbeveling zijn om even op zoek te gaan naar wat nu precies de kenmerkende eigenschappen zijn.

 

Voordelen

Beeldscherm: het product is voorzien van een beeldscherm met een maximale resolutie van maar liefst ruim 1920 x 1080 pixels. Een goede beeld- en geluidskwaliteit worden hierdoor gegarandeerd.

Lichtsterkte: verder kun je genieten van ongeveer 2000 lumen aan totale lichtsterkte.

Toebehoren: de verpakking telt niet alleen een krachtige beamer maar verder ook een duidelijke handleiding, een afstandsbediening en zelfs een garantiebewijsje.

 

Nadelen

Budget: het is jammer genoeg één van de duurdere beamers uit ons lijstje. Het is dus mogelijk dat sommige klanten de prijs als een minpunt zullen beschouwen.

 

 

Philips PicoPix PPX3610/CN projector 100 ANSI lumens DLP WVGA

 

Deze mini beamer met ingebouwde WiFi maakt het makkelijk om draadloos bestanden te delen via je smartphone of tablet.

Met de interne batterij kun je tot twee uur lang projecteren op een scherm of op een witte muur bij je thuis of op kantoor. Hij beschikt ook nog eens over een intern geheugen van 4GB en verschillende aansluitingen zoals HDMI en VGA.

De maximale beeldgrootte is 3 meter en de maximale projectieafstand is 5 meter. De lamp heeft een levensduur van 30000 uur maar hij is wel niet vervangbaar. Je kunt er geheugenkaarten in steken zoals MMC, SD en SDHC en hij speelt vele verschillende bestandsformaten af: AVI, BMP, DOC, FLV, MKV,…

De online reviews geven een positief advies over dit product. Koper vinden dat het gebruiksvriendelijk is en vele gebruiksmogelijkheden heeft. Het is een kleine beamer met een goede beeldkwaliteit. Enige minpuntje is de geluidskwaliteit die niet optimaal is.

Met een beamer kun jij vanaf nu op groot scherm van je favoriete films of tv serie genieten. Bovendien zou dit model van Philips waarschijnlijk wel eens tot de populairste kunnen behoren. Philips wordt door velen namelijk beschouwd als het beste merk als het gaat om elektronische toestellen.

 

Voordelen

Formaat: deze beamer heeft een vrijwel compact formaat en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Verder is het draadloos en dit biedt meer bewegingsvrijheid.

Handig in gebruik: je kunt op een eenvoudige en draadloze manier de bestanden delen door middel van gebruik te maken van een tablet of een smartphone. Er is een interne batterij voorzien die tot wel 2 uur lang kan meegaan. Het apparaat heeft 4GB aan intern geheugen en verschillende aansluitingsmogelijkheden.

 

Nadelen

Geluidskwaliteit: ondanks de vele mogelijkheden is slechts één enkele koper niet volledig tevreden over de slechte geluidskwaliteit.

 

 

VS320+ VS314

 

De VS314 kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen en gebruiken om foto’s, video’s en presentaties te projecteren. Dankzij zijn resolutie van 1920 x 1080 pixels wordt het beeld scherp  geprojecteerd. Hij beschikt over USB, TF, HD, VGA, AV en TV aansluitingen en werkt ook via bluetooth, Wifi of airplay.ñ

Het apparaat heeft een maximale beeldgrootte van 3 meter en een maximale projectieafstand van 3,8 meter. De LED lamp heeft een levensduur van 20000 uur. Door zijn lage prijs behoort hij ook tot de goedkope beamers.

Over dit product zijn enkel maar positieve reacties te lezen. De kopers zijn heel tevreden over de verhouding tussen prijs en kwaliteit en vinden het zowel zakelijk als privé een aanrader. Dit doordat hij maar iets groter is dan een zakformaat beamer maar toch nog altijd een top beeldkwaliteit levert. Een mooie beamer aanbieding!

Met deze beamer van het merk VS320+ haal je zeker en vast een degelijk toestel in huis. Dit durven we vermoeden op basis van de reacties van de kopers. Laten we toch even de voor- en nadelen van dit apparaat grondig onder de loep nemen. Dit kan zeker een meerwaarde zijn voor jou want op die manier wordt het gemakkelijker om een keuze te maken.

 

Voordelen

Resolutie: dit toestel beschikt over een hoge resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels. Daardoor kan jij er zeker van zijn dat het beeld zeer scherp en helder zal worden geprojecteerd.

Aansluitingen: deze beamer is voorzien van meerdere aansluitingspoorten. Zo is er de mogelijkheid om een USB aan te sluiten of een TF, AV en HD. Verder is er ook bluetooth en wifi.

Prijskaartje: deze beamer zul je niet meteen tussen de dure beamers hoeven te zoeken omwille van de lage prijs van het toestel.

 

Nadelen

Matige kwaliteit: ondanks dat de meeste kopers helemaal overtuigd zijn van het toestel, vindt slechts één gebruiker het toestel niet zo duurzaam.

 

 

Wireless Led Beamer Projector

 

Deze Wifi LED projector ondersteunt HD en kan op afstand bediend worden. Hij beschikt over ingebouwde luidsprekers en behoort tot de goedkope beamers. Je kunt eenvoudig een verbinding maken met je telefoon, tablet of computer via WiFi.

De kleurweergave en helderheid zijn beiden van topkwaliteit en het beeldscherm kan een formaat bereiken tot wel 130”. De lamp heeft een levensduur van 20000 uur. Je kunt de grootte van het beeld naar voorkeur aanpassen en vanop afstand de zoomfunctie bedienen. Hij is verder nog uitgerust met een USB aansluiting.

Over dit apparaat is momenteel nog maar één online review geschreven maar deze geeft een positief advies. Hij maakt bijna geen geluid en je hebt een mooi beeld tijdens het gebruik. Je kunt hem ook perfect gebruiken om te gamen op groot scherm.

Heel veel mensen hopen altijd om niet teveel geld uit te geven aan degelijk apparaat. Met deze beamer wordt dit ook volledig mogelijk gemaakt. Het heeft misschien niet de laagste prijs maar het maakt toch zeker deel uit van de goedkope beamers. Ideaal dus als je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan kwaliteit.

 

Voordelen

Voordelig tarief: je zult versteld staan van de prijs van dit toestel. De lage prijs doet vermoeden dat het zeker wel tot de goedkope beamers zal behoren.

Handig in gebruik: het is mogelijk om op een eenvoudige en vooral snelle manier een verbinding te maken tussen de beamer en je telefoon of tablet door middel van wifi. Verder beschikt het toestel ook over interne luidsprekers en kun je het apparaat van op een bepaalde afstanden bedienen.

 

Nadelen

Beeldscherpte: een aantal kopers vinden dat de randen van het beeld en de stukjes tekst heel onscherp zijn en moeilijk te lezen.

 

 

Sony VPL-HW40ES Beamer

 

Met deze Sony VPL-HW40ES ben je verzekerd van kwaliteit wanneer je een film wilt bekijken of een presentatie wilt geven. Dankzij de hoogwaardige SXRD schermen krijg je vloeiende 2D en 3D beelden en een helderheid van 1700 lumen met Contrast Enhancer bij het gebruiken van deze beamer. Hij beschikt over 2 HDMI ingangen en 1 VGA ingang.

Met de realiteitscreatie kun je Full HD beelden herstellen en ze zo dichter brengen vij het origineel van 1080p. Met de bioscoopmodus en heldere tv-modus heb je betere beelden in een goed verlichte kamer. Verder maakt hij nog weinig geluid door de stille ventilator, zo kun je je beter concentreren op je favoriete film of serie.

Over dit product zijn nog geen online reviews geschreven. Misschien heeft dit wel te maken met de hoge prijs van dit apparaat. Door gebrek aan reviews kunnen we jou geen advies geven over deze beamer aanbieding.

Naast Philips is ook het merk Sony één van de vaste waarden in de technologie wereld. Het zal dus niet verwonderen dat ook deze beamer deel uitmaakt van de populairste toestellen. Bovendien ziet het apparaat er ook heel elegant en tijdloos uit en stoort het niet wanneer je naar een film kijkt.

 

Voordelen

Aansluitingen: dit apparaat is voorzien van maar liefst 2 verschillende HDMI poorten en 1 VGA poort.

Realiteitscreatie: dankzij de realiteitscreatie is het vanaf nu mogelijk om Full HD beelden te corrigeren en regelen waardoor je ze nog scherper kunt maken tot je 1080 pixels bereikt.

 

Nadelen

Review: op dit moment werden bij dit artikel nog helemaal geen beoordelingen gegeven. Dit hoeft uiteraard niets negatief te betekenen over de kwaliteit van het product. Toch is het mogelijk dat kopers het product net daarom niet durven aankopen.

 

 

Epson EB-U04 Full HD Beamer

 

Gebruik de EB-U04 om in Full HD kwaliteit te kunnen genieten van films, series of presentaties. Hij beschikt over een hele reeks van gebruiksvriendelijke functies en is gemakkelijk overal mee te nemen dankzij zijn draagbaar ontwerp.

Met deze beamer aanbieding kun je genieten van de kleinste details door de scherpe en heldere zwarttinten die zorgen voor sterk gedefinieerde schaduwen. Dit allemaal dankzij de contrastverhouding van 15000:1 van deze projector. Hij wordt geleverd met een afstandsbediening.

De gebruikers van deze beamer zijn er heel tevreden over en geven dus een sterk positief advies. Hij is gemakkelijk te installeren, is heel stil in de eco stand en geeft zowel ‘s avonds als overdag een prachtige beeldkwaliteit.

Verder vinden de kopers hem ook top om te gamen dankzij zijn haarscherpe beelden.

Als we de reacties mogen geloven dan moet dit toestel van Epson echt wel een topproduct zijn. Beide kopers zijn helemaal overtuigd van de kwaliteiten van deze beamer. Als je op zoek bent naar een toestel dat je zowel op kantoor alsook gewoon thuis kunt gebruiken, dan is deze beamer een echte aanrader. Bestudeer de sterke en eventueel minder sterke punten dus zeker grondig.

 

Voordelen

Formaat: deze beamer behoort zeker en vast tot de compacte toestellen. Dit maakt het veel gemakkelijker om te verplaatsen of om ergens mee naartoe te nemen.

Handig in gebruik: dit toestel maakt het mogelijk om van scherpe en vooral heldere beelden te kunnen genieten. Bij de aankoop van dit toestel krijg je er trouwens ook een afstandsbediening bij.

 

Nadelen

Beide kopers zijn helemaal enthousiast over dit product en hebben geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Dit maakt het ook voor ons bijzonder moeilijk om eventuele kleine nadelen tijdig te kunnen ontdekken.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES