Beste Beats by Dre koptelefoon

Laatste update: 22.07.24

 

Beats by Dre koptelefoons test van 2024

 

Wanneer je een Beats by Dre koptelefoon aankoopt dan koop je eigenlijk een exemplaar is dat ontworpen is door één van de meeste bekende rappers namelijk Dr. Dre. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke modellen op de markt dat het is niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Daarom willen wij jou graag helpen. Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de 3 beste Beats by Dre koptelefoons. Zo kun je kiezen voor de Solo 3 koptelefoon die op basis van een handige Bluetooth applicatie werkt. Daardoor is de koptelefoon volledig draadloos en heb je voldoende bewegingsvrijheid. Ook met de Solo 2 Wireless kies je voor kwaliteit. Net zoals het voorgaande product beschikt ook deze koptelefoon over Bluetooth zodat je zonder problemen een verbinding kunt maken met bijvoorbeeld je tablet of je smartphone.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Beats by Dre koptelefoon reviews – top 5

 

 

De bekende rapper Dr. Dre is jaren geleden begonnen met het uitbrengen van zijn eigen koptelefoons: Beats by Dre. Intussen is dit merk al een vaste waarde geworden op de markt en de meeste iPhone gebruikers kopen dan ook een Beats by Dre koptelefoon vanwege de goede kwaliteit. Ons artikel bevat vijf topproducten, kies er zelf de beste Beats by Dre koptelefoon uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Solo 3

 

De Beats Solo3 koptelefoon werkt via bluetooth. Maakt eenvoudig verbinding met je smartphone of toestel om draadloos van je favoriete muziek te genieten. Als de batterij opgeladen is kun je tot 40 uur lang luisteren en met de Fast Fuel functie hoef je het slechts 5 minuten op te laden om daarna terug 3 uur te kunnen genieten.

De koptelefoon is verstelbaar en beschikt over comfortabele oorschelpen, zo krijg je geen last na langdurig gebruik. Je kunt deze koptelefoon zelfs opvouwen om hem makkelijker op te bergen. Naast muziek beluisteren kun je dit apparaat ook gebruiken om telefoongesprekken mee te voeren dankzij de dubbele microfoons.

Het advies van de gebruikers is positief. Dit product is van topkwaliteit en produceert een prachtig geluid. Het toestel zit comfortabel op je hoofd en is zijn geld waard. De levering was in orde maar voor enkele kopers is het product te duur.

Indien je op zoek bent naar een koptelefoon die er ook heel erg leuk en apart uitziet dan hoef je zeker dit model van Beats by Dre eens te bekijken. Beats by Dre is voor vele gebruikers veruit het beste merk op het gebied van koptelefoons. Dat heeft te maken met het feit dat de rapper Dr. Dre deze modellen op de markt heeft gebracht.

 

Voordelen:

Voeding: deze draadloze koptelefoon werkt op basis van een krachtige batterij. Zodra de batterij volledig is opgeladen dan kun je maar liefst 40 uur lang van je favoriete muziek genieten.

Fast Fuel functie: het apparaat is ook voorzien van een Fast Fuel functie. Dit biedt je de mogelijkheid om de koptelefoon 3 uur lang probleemloos te gebruiken nadat je deze amper 5 minuten hebt laten opladen.

Comfort: je zult merken dat je de Beats by Dre koptelefoon probleemloos kunt verstellen. Na gebruik kun je dit apparaat trouwens ook opvouwen en op die manier iets gemakkelijker opbergen.

 

Nadelen:

Hoge prijs: indien er een kleine puntje van kritiek mag gegeven worden, dan vinden sommige kopers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Solo 2 Wireless

 

De Beats Solo2 kun je draadloos verbinden met een iPhone, iPad of andere apparaten die over Bluetooth beschikken. Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde microfoon, zo kun je ook oproepen beantwoorden. De batterij gaat tot 12 uur mee en dan hoef je het terug opnieuw op te laden.

De koptelefoon is compact en je kunt hem ook opvouwen om hem beter op te bergen of mee te nemen. De kabel beschikt over de bediening van de koptelefoon, deze bediening werkt wel beter met Apple, voor Android toestellen is het niet zo goed geoptimaliseerd.

De meeste kopers zijn heel tevreden over dit product, vooral over de prijs/kwaliteitsverhouding. De koptelefoon zit comfortabel en produceert een uitstekend geluid. Voor één koper is de prijs te hoog.

Ook de Solo 2 Wireless koptelefoon is afkomstig van één van de populairste merken namelijk Beats by Dre. Dit model werkt op basis van een handige bluetooth verbinding waardoor je steevast naar je favoriete muziek kunt luisteren. De koptelefoon heeft een rosé gouden kleur en is daardoor extra aantrekkelijk voor meisjes en voor dames.

 

Voordelen:

Voeding: net zoals het voorgaande apparaat werkt ook deze koptelefoon op basis van een handige batterij. Wanneer de batterij helemaal is opgeladen dan kun je deze probleemloos 12 uur lang gebruiken.

Handig in gebruik: doordat de koptelefoon ook voorzien is van een ingebouwde microfoon, is het mogelijk om ook telefoongesprekken te gaan beantwoorden.

Formaat: het is een compacte koptelefoon die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Na gebruik kun je het toestel trouwens ook opvouwen en eenvoudig opbergen.

 

Nadelen:

Prijzig: ook hier merken we dat een kleine minderheid van de kopers ervan overtuigd is dat de prijs van het toestel toch veel te hoog is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Solo 2

 

Deze koptelefoon produceert helder geluid en dankzij de ControlTalk functie kun je telefoongesprekken voeren via de microfoon. Net zoals alle andere Beats koptelefoons kun je deze ook opvouwen om het beter op te bergen.

In de kabel van de koptelefoon zit een bediening verwerkt met volumeregeling en de microfoon. Dit product is compatibel met iPad, iPhones en iPods en heeft een luxueus design. De ControlTalk functie werkt enkel op iOs toestellen en niet op Android of Windows smartphones.

De meeste kopers van dit product geven er positief advies over. Het apparaat zit comfortabel en de geluidskwaliteit is uitstekend. Het design valt ook bij vele gebruikers in de smaak. Voor één koper is de prijs nog te hoog en voor een andere koper is het apparaat te kwetsbaar.

Het zal niet verwonderen dat ook deze koptelefoon behoort tot het bekende en sterk gewaardeerde merk Beats by Dre. Ondanks de hoge prijs merken we toch heel wat positieve online reacties op. Alvorens je dus besluit om de koptelefoon aan te kopen, is het een goed idee om de voor- en nadelen eens even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen:

ControlTalk functie: het apparaat is voorzien van een ControlTalk functie waardoor je ook gesprekken kunt beantwoorden door gebruik te maken van de microfoon.

Gebruiksgemak: het is mogelijk om deze koptelefoon helemaal op te vouwen en zo dus gemakkelijker op te bergen. Verder zit er in de kabel ook een handige volumeregelaar verwerkt.

 

Nadelen:

Pijnlijk: volgens een enkele gebruiker doet de koptelefoon na een tijdje best wel pijn aan de oren.

Kwetsbaar: een kleine minderheid van de kopers is van mening dat deze Beats by Dre koptelefoon bijzonder kwetsbaar is en dus helemaal niet zo lang meegaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. EP

 

De Beats EP koptelefoon is licht en is gemaakt van roestvrijstalen onderdelen. Het apparaat werkt met een kabel die je op de 3,5mm aansluiting van je telefoon kunt inpluggen. De kabel bevat een afstandsbediening die je kunt gebruiken om het volume te regelen of oproepen mee te beantwoorden. Dit werkt enkel maar met iOS toestellen.

De oorkussens zijn verstelbaar en zitten comfortabel op je oren. Het apparaat wordt geleverd met een opbergzakje en een handleiding. De prijs van dit product is ook laag dus je kunt wel zeggen dat dit toestel tot de goedkope Beats by Dre koptelefoons behoort.

Voor de meeste kopers is dit product van topkwaliteit en is het in goede verhouding met de goedkope prijs. Het toestel werkt uitstekend en het geluid is helder. De koptelefoon zit comfortabel en de bass is ook prima. Voor één gebruiker is de kwaliteit van het toestel nogal ondermaats en is het product te kwetsbaar.

Indien je nog steeds op zoek bent naar een leuk en apart geschenk voor je partner of voor je kind dan kun je misschien deze koptelefoon eens bekijken. Dit model is voorzien van een handige afstandsbediening en beschikt verder ook over een microfoon. Bovendien heb je de keuze uit 4 verschillende kleurtjes.

 

Voordelen:

Formaat: het is een vrij compacte koptelefoon die bovendien ook nog eens bijzonder weinig weegt. Daardoor voelt deze koptelefoon bijzonder aangenaam aan wanneer je deze op hebt.

Oorkussens: het is mogelijk om de oorkussens van deze handige koptelefoon te verstellen. Op die manier kun jij op een comfortabele manier van je muziek genieten.

Accessoires: zodra je het product aankoopt dan zul je merken dat je er heel wat handige accessoires bij krijgt zoals bijvoorbeeld een opbergzakje en een handleiding.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: enkele kopers zijn niet helemaal overtuigd en vinden dat de koptelefoon toch best wel kwetsbaar is.

Prijskaartje: een kleine minderheid had de prijs van dit apparaat het liefst van al iets lager gezien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Beats X

 

De Beats BeatsX zijn draadloze oortjes die werken op een batterij. De batterij gaat acht uur lang mee en dankzij de Fast Fuel functie kun je hem terug twee uur gebruiken na slechts vijf minuten opladen. De oortjes zijn gemakkelijk mee te nemen en zitten ook comfortabel. Ze werken vooral voor iPhone, iPad en Mac.

Ze werken draadloos via Bluetooth en dankzij RemoteTalk kun je oproepen beantwoorden met de geïntegreerde microfoon.

De beoordelingen van dit product zijn uitsluitend positief. Het product is van topkwaliteit en de oortjes zijn makkelijk te gebruiken. Het geluid is perfect en de batterij laadt snel op met de Fast Fuel functie.

Indien je op zoek bent naar draadloze design oortjes dan kunnen wij jou heel sterk dit product van Beats by Dre aanraden. We merken ook dat de klanten overwegend positief zijn en het apparaat heel sterk aanraden. Bekijk hieronder even de eigenschappen van deze koptelefoon.

 

Voordelen:

Batterij: de draadloze oortjes zijn voorzien van een krachtige batterij die tot wel 8 uur lang zonder problemen kan meegaan.

Fast Fuel functie: ook hier is er een Fast Fuel functie voorzien. Hierdoor kun je tot wel 2 uur lang van je favoriete liedjes genieten en dit nadat je de koptelefoon slechts 5 minuutjes hebt laten opladen.

 

Nadelen:

Kostenplaatje: net zoals bij de voorgaande modellen merken we ook hier op dat sommige kopers de prijs van het toestel net iets te hoog vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Beats by Dre koptelefoons koopgids

 

Muziekliefhebbers luisteren graag naar hun favoriete liedjes in stijl. Koop een Beats by Dre koptelefoon om de aandacht te trekken waar je ook gaat. Je kunt uit verschillende designs en kleuren kiezen. Je kunt zowel draadloze koptelefoons als modellen met een snoer kopen. Houd verder nog rekening met de soort koptelefoon, de functies en de prijs. We gaan even dieper in op deze punten in dit artikel.

Draadloos of niet?

Zowel een draadloze koptelefoon als een model met snoer hebben elk hun voor en nadelen. Een koptelefoon die je via een snoer met je MP3 speler of telefoon verbindt heeft een hele stabiele verbinding. Je zult geen storingen ervaren omdat je direct aangesloten bent op een apparaat.

Een draadloze koptelefoon zorgt echter voor veel meer bewegingsvrijheid en je hebt nooit last van een kabel die in de weg zit. De technologie van deze draadloze modellen wordt elk jaar beter dus je kunt ook al genieten van een uitstekende geluidskwaliteit.

Er zijn verschillende soorten draadloze verbindingen: infrarood, bluetooth of radiosignaal. Een infrarode verbinding is enkel handig als je van plan bent om de koptelefoon thuis te gebruiken want je hebt een zendstation nodig om het infrarode signaal naar de koptelefoon te sturen. Het bereik van infrarood is ook slechts 7 meter en je kunt veel last hebben van storingen.

De bluetooth verbinding is de beste keuze om onderweg te gebruiken. Dit is een redelijk stabiele verbinding en je hebt ongeveer een bereik van 10 meter. Omdat je een speler of telefoon altijd dicht bij je zult hebben zul je geen last hebben van storingen. Bluetooth wordt altijd gebruikt op smartphones.

Radiosignaal heeft het grootste bereik maar je hebt ook een zendstation nodig voor deze manier. Je kunt tot wel 100 meter ver raken met het signaal en het gaat ook door muren en deuren. Een koptelefoon met radiosignaal is meestal duurder en door het gebruik van een zendstation is het niet echt geschikt voor onderweg.

 

Soorten koptelefoons

Je kunt kiezen tussen drie verschillende soorten koptelefoons en het hangt vooral van je eigen voorkeur af. De over-ear koptelefoon bedekt je oren volledig en wordt door middel van een beugel op je hoofd gedragen. Deze koptelefoons beschikken over een uitstekende geluidskwaliteit en sluiten het omgevingsgeluid ook beter buiten. Ze zijn zwaarder dan andere soorten en kosten ook meer geld.

De on-ear koptelefoons zie je veel meer in het straatbeeld want ze zijn lichter om te gebruiken en zijn iets goedkoper dan de over-ear koptelefoons. Je oren zijn niet volledig bedekt dus je kunt nog het omgevingsgeluid horen. Om deze reden is een on-ear koptelefoon veiliger in het verkeer.

De laatste soort is de in-ear koptelefoon, deze steek je in je gehoorgang zodat er minder geluid ontsnapt. Dit type koptelefoon kun je stevig in je oren laten zitten zodat je het perfect kunt gebruiken om te sporten. De geluidskwaliteit is nog altijd goed en je kunt deze koptelefoon makkelijk meenemen want het neemt weinig plaats in.

 

Functies van een koptelefoon

De meeste koptelefoons beschikken tegenwoordig over noise cancelling. Met deze functie wordt het omgevingsgeluid gedempt zodat je de muziek beter hoort zonder daarvoor je volume hoger te moeten zetten. Deze functie is heel handig voor mensen die veel moeten reizen met de trein of het vliegtuig. Het geluid van de motoren wordt dan weggefilterd. Let wel op met deze functie in het dagelijks verkeer, vooral als je je met de fiets verplaatst wil je zeker aankomende auto’s kunnen horen.

Een microfoon is ook nuttig want op die manier kun je de koptelefoon ook gebruiken om inkomende gesprekken op je telefoon te beantwoorden. Je kunt zelf gesprekken voeren en de hoofdtelefoon eventueel gebruiken om online te gamen. Je kunt de microfoon en hoofdtelefoon meestal bedienen via enkele knoppen op het snoer of op de koptelefoon zelf.

Sommige Beats by Dre koptelefoons beschikken over de mogelijkheid om de batterij van je draadloze koptelefoon in slechts 5 minuten genoeg op te laden om tot 30 minuten lang naar muziek te kunnen luisteren. Let zeker ook op de batterijduur van een koptelefoon zodat je lang zonder onderbreking kunt genieten van geluid.

Prijs

Een Beats by Dre koptelefoon kopen is een goede aanbeveling want deze producten ontvangen positieve reviews van andere kopers. Je kunt verschillende modellen met elkaar vergelijken om er de mooiste koptelefoon voor jezelf uit te kiezen. Hoewel dit merk iets duurder is in de aankoop is het toch mogelijk om interessante aanbiedingen te vinden. Je moet gewoon even de tijd nemen om de verschillende aanbieders te raadplegen.

Zo kun je online zeker producten vinden voor een goedkopere prijs dus vergeet niet om even een uurtje vrij te nemen en koptelefoons op te zoeken.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES