7 beste Bluetooth speakers Test van 2024

Laatste update: 17.05.24

 

Beste bluetooth speakers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het ruime assortiment bluetooth speakers maakt het niet altijd eenvoudig om een degelijke keuze te maken. Zo onderscheiden we tegenwoordig apparaten op basis van hun formaat, mogelijkheden, geluidskwaliteit en bijbehorende sterkte en het aantal aansluitingen. Om de zoektocht voor jou zo aangenaam mogelijk te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar enkele toppertjes binnen dit segment. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de JBL Go 3 – Draadloze Bluetooth Mini Speaker die gekenmerkt wordt door een vrij compacte en lichtgewicht uitvoering en in verschillende kleurtjes voorhanden blijkt. Daartegenover staat de Bose SoundLink Revolve die in het oog springt dankzij een ruime accuduur van maar liefst 12 uren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

7 beste bluetooth speakers (Reviews) van 2024

 

Ben je op zoek naar een grote bluetooth speaker om party’s en evenementen op te fleuren of gaat je voorkeur uit naar een portable bluetooth speaker die je overal mee naartoe kunt nemen? Zo bieden verschillende merken heel wat degelijke opties aan, echter blijft de keuze persoonlijk. In de top 7 hieronder hebben we enkele grote en kleine bluetooth speakers samengebracht. Zo staat er bijvoorbeeld een Sony bluetooth speaker, een Marshall bluetooth speaker en een Harman Kardon bluetooth speaker in het rijtje net een Sonos bluetooth speaker en Bose bluetooth speaker. Bekijke ze even, rekening houdend met de online reviews en het bijbehorende advies, alvorens er de voor jou beste bluetooth speaker uit te kiezen.

 

1. JBL Go 3 – Draadloze Bluetooth Mini Speaker – Zwart 

 

Dat je met de JBL Go 3 voor één van de populairste en goedkope bluetooth speakers uit het rijtje kiest, is alvast mooi meegenomen. Toch is deze JBL bluetooth speaker zoveel meer dan enkel en alleen zijn laagste prijskaartje. Zo springt hij meteen in het oog vanwege zijn compacte uitvoering met bijbehorend licht gewicht van amper 209 gram waardoor hij makkelijk overal mee naartoe kan worden genomen. Hoewel deze mini speaker in een robuust zwart jasje werd gegoten, blijkt hij nog in tal van andere (vrolijke) kleurtjes voorhanden. Kortom, voor elk wat wils dus!

Maar er is natuurlijk nog veel meer om over naar huis te schrijven. Zo is de JBL bluetooth speaker aanbieding voorzien van een krachtige ingebouwde batterij die makkelijk kan worden opgeladen en vervolgens een ruime gebruiksduur tot wel 5 uren levert. Dit wordt aangevuld met een bluetooth 5.1 functie, een ruim vermogen van 4,2 watt en een frequentiebereik van 110 tot 20.000 Hz.

Een blik op de online reviews toont aan dat velen overtuigd zijn van JBL als beste merk en het toestel warm aanbevelen vanwege zijn unieke prijs-kwaliteitverhouding. Slechts een enkeling blijkt minder overtuigd en vindt dat het apparaatje vrij snel stuk gaat.

 

Voordelen:

Formaat: de mini speaker kent een behoorlijk compact formaat met een breedte van amper 8,8 cm en een bijbehorend gewicht van slechts 209 gram.

Waterbestendig: de behuizing van de speaker is niet alleen spatwaterdicht maar tevens ook 100% waterbestendig.

Bluetooth: de speaker is uitgerust met een geïntegreerde bluetooth 5.1 functie waardoor streamen tot de mogelijkheden behoort.

Prijs-kwaliteitverhouding: op zoek naar een mini bluetooth speaker met een correcte prijs-kwaliteitverhouding? Dan is deze JBL Go 3 alvast een goede aanbeveling.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een enkele koper is van mening dat bepaalde onderdelen vrij kwetsbaar zijn en de speaker bijgevolg geen lang leven beschoren is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Bose SoundLink Revolve, Bluetooth speaker

 

Mag het toch allemaal net dat tikkeltje meer zijn dan kun je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze unieke bluetooth speaker van Bose, afkomstig uit de bekende Bose Soundlink serie. Hij wordt jou aangeboden in een grijze kleur maar blijkt ook beschikbaar in een robuust zwart design. Houd er wel rekening mee dat het prijskaartje hier minstens dubbel zo hoog ligt in vergelijking met het vorige product. Echter lijken de meeste klanten zich daar niet meteen aan te storen.

De speaker valt meteen op vanwege zijn compacte formaat met een maximale breedte van 15,2 cm aangevuld met een licht gewicht van amper 660 gram. Dit maakt hem niet alleen makkelijk in de ruimte te plaatsen maar eveneens praktisch om overal mee naartoe te nemen. Deze draagbare SoundLink Revolve bluetooth speaker blijkt voorzien van een bijzonder krachtige oplaadbare accu die, indien helemaal opgeladen, makkelijk 12 uren lang kan meegaan.

Hij levert daarbij een ruim vermogen inclusief dito frequentiebereik wat resulteert in een 360° Bose geluid. Naast de aanwezige bluetooth functie is hij eveneens voorzien van een 3,5 mm AUX-ingang, een Micro USB-poort en de mogelijkheid om Siri & Google spraakopdrachten te ondersteunen. 

 

Voordelen:

Stevig: deze bluetooth speaker van Bose is 100% spatwaterdicht en waterbestendig en blijkt ook effectief tegen een stootje te kunnen.

Voeding: hij is uitgerust met een krachtige Lithium-ion accu die je makkelijk kunt opladen met behulp van een USB-kabeltje. Eenmaal volledig opgeladen kan hij makkelijk 12 uren lang draadloos functioneren binnen een bereik van 9 meter.

Handig in gebruik: de speaker zorgt voor een bijzonder ruim 360 graden geluid en is daarnaast ook geschikt om Siri en andere Google spraakopdrachten te ondersteunen.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg blijkt hij niet meteen voorzien van de laagste prijs wat hem minder toegankelijk maakt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Marshall Emberton Draadloze speaker, Volledig waterdicht met batterijduur 20+ uur

 

Indien je op zoek bent naar een volledig waterdichte bluetooth speaker die ook nog eens voor een sublieme geluidskwaliteit zorgt en dit alles tegen een aanvaardbaar prijskaartje, dan lijkt ons deze Marshall Emberton misschien wel een schot in de roos. Zo kent het apparaatje een compact formaat van 1600 x 680 x 760 mm aangevuld met een licht gewicht wat hem eenvoudig te plaatsen en overal mee naartoe te nemen maakt.

Maar vergis je niet, want hij mag dan wel compact zijn, toch levert hij moeiteloos een vermogen van 20 Watt aangevuld met een ruim frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz wat resulteert in een stereo geluidskwaliteit. Verder blijkt de speaker voorzien van een 5.0 bluetooth functie met bijbehorend ruim bereik. 

Als we kijken naar de voeding dan zien we dat hij over een krachtige oplaadbare accu beschikt die moeiteloos tot wel 20 uren draadloos kan meegaan. De speaker is eveneens spatwaterdicht en kan best wel wat verdragen wat uiteindelijk resulteert in 4,8 sterren.

 

Voordelen:

Voeding: de bluetooth speaker is voorzien van een krachtige batterij die je makkelijk kunt opladen en in opgeladen toestand een ruime accuduur van 20 uren garandeert.

Bluetooth: hij is voorzien van één van de meest recente bluetooth 5.0 functies en levert ook hier een ruim bereik aan.

Design: hij valt meteen op vanwege zijn compacte en lichtgewicht ontwerp in een uniek vintage/ retro-achtig design.

 

Nadelen:

Niet koppelbaar: jammer genoeg zou deze bluetooth speaker niet koppelbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Harman Kardon Go+Play, Draadloze Bluetooth Speaker

 

De Harman Kardon bluetooth speaker is, net zoals zijn voorgangers, uitgerust met een bijzonder krachtige batterij die je probleemloos kunt opladen. Zodra hij helemaal is opgeladen, levert hij een ruime draadloze accuduur van zo’n 8 uren lang wat bijdraagt aan het uiteindelijke gebruiksgemak. Echter moet je wel rekening houden met zijn niet zo compacte formaat waardoor hij misschien minder makkelijk overal mee naartoe te nemen is.

De Go + Play bluetooth speaker biedt een ruim vermogen van 100 Watt aan in combinatie met een frequentiebereik gaande van 50 tot 20.000 Hz wat een prachtige en sublieme stereo geluidskwaliteit impliceert. Hij is hierbij voorzien van een bluetooth 4.1 functie met een bereik van makkelijk 10 meter ver. In tegenstelling tot de vorige apparaten blijkt hij niet waterbestendig noch waterdicht te zijn.

Desondanks reageren de meeste klanten bijzonder positief ten opzichte van de kwaliteit, het eenvoudige design en het geproduceerde geluid wat leidt tot een mooie score van 4,7 sterren.

 

Voordelen:

Verpakkingsinhoud: de verpakking telt niet alleen de Harman Kardon Go + Play speaker maar eveneens een adapter, een snelstartgids en een bijbehorende garantie- én veiligheidskaart.

Bluetooth: hij maakt gebruik van een bluetooth 4.1 functie aangevuld met een bijzonder ruim bereik van wel 10 meter ver.

App: indien gewenst kun je deze bluetooth speaker gebruiken in combinatie met een bijbehorende app die zowel voor iOS alsook Android apparaten beschikbaar is.

Aansluiting: in tegenstelling tot heel wat andere bluetooth speaker is hij eveneens voorzien van een 3,5 mm aansluiting.

 

Nadelen:

Zwaar: zijn forse gewicht en toch wel ruime formaat maken van hem niet de meest praktische speaker om overal mee naartoe te nemen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Sony SRS-XB13 – Draadloze Bluetooth Speaker – Koraal Roze

 

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor de Sony SRS-XB13 speaker die – net zoals de eerder besproken Bose bluetooth speaker of de daaropvolgende Sonos Bluetooth speaker – eveneens tot de beste bluetooth speakers kan gerekend worden. De draadloze Sony bluetooth speaker valt meteen op vanwege zijn compacte en makkelijk hanteerbare uitvoering alsook unieke koraalroze design. Doch, de speaker met bluetooth blijkt nog in 5 andere kleurtjes voorhanden waardoor er vast en zeker voor elk wat wils te vinden is.

Het apparaat is uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij die een ruime gebruiksduur tot wel 16 uren weet te leveren. Zijn gebruiksgemak wordt daarbij verder aangevuld met een ingebouwde bluetooth functie, een waterdichte behuizing en de mogelijkheid om hem met tal van andere devices te koppelen. Let wel; ervaringen tonen aan dat hij toch niet zo krachtig blijkt te zijn als bijvoorbeeld de bekende Sony SRS-XB23 bluetooth speaker.

Toch lijken de meeste klanten duidelijk overtuigd van hun aankoop wat gelijk resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 4,5 sterren.

 

Voordelen:

Vermogen: de Sony bluetooth speaker levert een totaal vermogen van 5 watt met een aanvullend frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz.

Koppelbaar: in tegenstelling tot sommige andere bluetooth speakers, blijkt dit apparaat makkelijk koppelbaar met 2 andere luidsprekers.

Bluetooth: de speaker is voorzien van een ingebouwde bluetooth 4.2 functie waardoor streamen tot de mogelijkheden behoort.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: een kleine minderheid van de klanten is niet helemaal overtuigd van de geleverde geluidskwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. JBL Boombox 2, Draagbare, waterdichte bluetooth speaker

 

Indien budget geen enkel probleem voor je is, dan zou je eventueel ook kunnen opteren voor de unieke JBL bluetooth speaker die overigens beschikbaar blijkt in 2 prachtige designs. Deze draagbare waterdichte speaker kent een breedte van ongeveer 48,4 cm aangevuld met een gewicht van 5 à 6 kilogram waardoor hij één van de grotere toestellen binnen deze selectie is.

Verder is hij uitgerust met een bijzonder krachtige batterij die je eenvoudig kunt opladen door het apparaat op het stroomnet aan te sluiten. Eenmaal de batterij helemaal is opgeladen, garandeert hij jou een maximale draadloze accuduur van maar liefst 24 uren, wat bijzonder veel is. Dit wordt aangevuld met een ruim vermogen van 80 Watt en een frequentiebereik gaande van 50 tot 20.000 Hz.

Bovendien beschikt hij over de meest recente bluetooth 5.1 functie aangevuld met de PartyBoost optie waarmee je tot wel 100 andere apparaten kunt koppelen. Klanten reageren bijzonder positief wat betreft de mogelijkheden en de kwaliteit alhoewel sommigen zijn prijskaartje toch net iets te duur vinden.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: de speaker blijkt niet alleen spatwaterdicht en waterbestendig maar bovendien ook voorzien van een IPX7 certificering die aanduidt dat het apparaat dompeldicht en stofdicht is.

Verpakkingsinhoud: de JBL Boombox 2 wordt jou aangeboden inclusief een voedingsadapter, een garantiebewijs en een duidelijke informatieve handleiding.

PartyBoost: dankzij de PartyBoost Connect functie is het mogelijk om tot wel 100 andere speakers aan deze JBL bluetooth luidspreker te koppelen.

 

Nadelen:

Geen wifi: mocht je van plan zijn om deze speaker aan te kopen, besef dan wel dat hij geen ingebouwde wifi functie aanbiedt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Sonos Roam Waterdicht Bluetooth 5.0

 

We sluiten het rijtje van de bluetooth speakers af met dit unieke exemplaar van Sonos dat overigens in een robuust zwarte of neutraal grijze kleur te bekomen is. Een blik op de online reviews laat meteen een mooie score van 4,6 sterren zien waarbij de meeste klanten duidelijk tevreden zijn over de uitstekende geluidskwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Slechts enkelen vinden het prijskaartje lichtjes overdreven.

Met de Sonos Roam kies je voor een compacte speaker met een licht gewicht van 400 gram wat hem bijzonder handzaam maakt in de omgang. Dankzij zijn krachtige oplaadbare accu kan hij, indien helemaal opgeladen, een draadloze accuduur leveren van maar liefst 10 uren. In combinatie met het ruime vermogen en frequentiebereik vertaalt zich dat dan ook in een unieke mono geluidsweergave.

De speaker blijkt verder uitgerust met de bluetooth 5.0 functie, een ingebouwde Google Assistant optie en de mogelijkheid om muziek niet alleen via bluetooth maar ook via wifi te streamen. Dit wordt verder aangevuld met een IP67 certificering en de garantie dat het toestel spatwaterdicht en waterbestendig is.

 

Voordelen:

Veiligheid: het apparaat blijkt niet alleen spatwaterdicht en waterbestendig maar ook voorzien van een IP67 certificering. Dat betekent dat de speaker eveneens dompeldicht en stofdicht is.

Google Assistant: in tegenstelling tot de vorige apparaten, blijkt deze bluetooth speaker voorzien van een geïntegreerde Google Assistant functie.

Wifi: naast de unieke bluetooth 5.0 functie is er ook wifi aanwezig waarmee je naar behoren je favoriete muziek kunt streamen.

 

Nadelen:

Prijzig: een kleine minderheid van de klanten vindt deze speaker toch wel behoorlijk prijzig.

Google Assistant: uit de beschrijving wordt eveneens duidelijk dat de ingebouwde Google Assistant functie enkel en alleen zou werken met behulp van de wifi functie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bluetooth speakers Koopgids

 

Wanneer je besluit op zoek te gaan naar een degelijke bluetooth speaker dan is het natuurlijk handig om je te laten leiden door bepaalde factoren. We denken hierbij vooral aan de geluidskwaliteit inclusief sterkte, het formaat, het draagcomfort en de eventuele aansluitingsmogelijkheden. Het lijkt ons dan ook een goede aanbeveling om de onderstaande koopgids even rustig door te nemen alvorens je de verschillende bluetooth speakers en eventuele aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken.

Wat is een bluetooth speaker?

Een bluetooth speaker is een soort handige luidspreker waar je, met behulp van een bluetooth functie, audiobestanden naartoe kunt streamen. Uiteraard zijn er nog heel wat andere speakers die in staat zijn om streaming via bluetooth te ondersteunen maar die we niet tot de categorie van volwaardige “bluetooth speakers” kunnen rekenen. Daarom moeten wordt de definitie van “bluetooth speaker” nog net iets meer verfijnd tot een technologisch apparaat met een geïntegreerde accu

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de wifi speakers heb je helemaal geen internetverbinding of wifi code nodig om vervolgens je favoriete muziek te kunnen streamen. Kortom, een hoog staaltje technologie dat heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Toch raden wij jou aan om niet zomaar in het wilde weg de eerste de beste speaker aan te kopen maar rekening te houden met de verschillende opties en je eigen verwachtingen.

 

Geluidskwaliteit en geluidssterkte

Bij de aankoop van een bluetooth speaker is het eveneens belangrijk om stil te staan bij de geluidskwaliteit en de daarmee gepaard gaande geluidssterkte. Daarmee bedoelen we dus enerzijds de kwaliteit van het geluid en de wijze waarop deze zich manifesteert maar ook het volume ervan en de mogelijkheid om dit al dan niet in de hoogte/ laagte te gaan aanpassen. Om van beide aspecten een zo waarheidsgetrouw mogelijk beeld te creëren, dien je op zoek te gaan naar het frequentiebereik, de speaker drivers en het geluidskanaal. 

Daarbij bepaalt het frequentiebereik, dat steevast uitgedrukt wordt in Hz en kHz, de tonen die door de bluetooth speaker kunnen worden afgespeeld. Hoe lager vervolgens het eerste getal is, hoe lager de tonen zullen zijn die door de speaker worden geproduceerd. Indien je dus op zoek bent naar een speaker met een intense bass sound dan lijkt een apparaat met een bereik van 60 Hz – 20 kHz een betere optie dan een speaker met een frequentie van 90 Hz – 20 kHz.

De speaker drivers zorgen dan weer voor de uiteindelijke weergave van het geluid en kunnen worden onderverdeeld in 3 categorieën. Zo heb je de tweeters die vooral bekend staan omwille van de weergave van hoge tonen. Daarnaast zorgen de mid-range drivers voor een uitstekende weergave van de middentonen en bieden de woofers een inzicht in de lage tonen.

Tot slot dien je ook aandachtig te zijn voor het type geluidskanaal en het aantal waarbij je de keuze hebt tussen een mono dan wel stereo speaker. Zoals de naam doet vermoeden, zal de mono-speaker zich slechts op één enkel geluidskanaal baseren terwijl je bij de stereo speaker 2 geluidskanalen treft. 

 

Formaat en gewicht in functie van het draagcomfort

Neem verder ook even de tijd om aandachtig te zijn voor het formaat en het gewicht van de bluetooth speaker aangezien deze een bepalende factor zullen zijn bij de bepaling van het uiteindelijke draagcomfort. Zo is een compacte lichtgewicht speaker alvast een pak praktischer om overal mee naartoe te nemen in tegenstelling tot een extra grote bluetooth speaker die bedoeld is om ergens een vaste standplaats in te nemen.

Op die manier kunnen we een onderscheid maken tussen de compacte mini bluetooth speakers, de middelgrote speakers, de grote apparaten of de zogenaamde party speakers. Deze laatste zijn voornamelijk bedoeld voor gebruik op grote evenementen en festivals terwijl de mini exemplaren geschikt zijn om mee te nemen naar het park of het strand. Daarnaast zal het formaat van de speaker ook een invloed hebben op de kracht waarmee het geluid uiteindelijk naar buiten komt. 

Batterijduur, oplaadsnelheid en aansluitingen

Tot slot willen we het nog even kort hebben over de duur van de batterij, de oplaadsnelheid en de eventuele aansluitingen die je op de speaker kunt terugvinden. Zo wordt niet elke bluetooth speaker gekenmerkt door een krachtige batterij inclusief korte oplaadsnelheid en zal de duur ervan uiteraard ook afhangen van je gebruik en het volume. Een hoger volume verbruikt nu eenmaal meer energie waardoor de batterij sneller leeg raakt. Houd daar dus zeker rekening mee!

Wees verder ook aandachtig voor verdere aansluitingsmogelijkheden. Zo is het altijd handig indien de bluetooth speaker voorzien is van een AUX ingang, een USB-A ingang en/ of een SD of microSD kaartlezer. Bedenk eveneens of de speaker waterdicht én stofdicht is, wat altijd een meerwaarde is als je het apparaat meeneemt tijdens een dagje zee.

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Hoe werkt een bluetooth speaker?

Een bluetooth speaker is een gesofisticeerd apparaat dat voorzien is van een krachtige ingebouwde accu en in staat is om, door middel van bluetooth, audio te streamen. Dat betekent dat het mogelijk wordt om je favoriete muziek repertoires vanaf je tablet, smartphone of laptop probleemloos via de bluetooth speaker te laten afspelen.

Zoals de naam doet vermoeden, wordt de connectie tussen de beide apparaten gemaakt op basis van bluetooth. Door de bluetooth functie van je smartphone, tablet en/ of laptop in te schakelen, kun je bijgevolg automatisch een verbinding tot stand brengen met de desbetreffende speaker om vervolgens muziek te streamen.

Echter, worden sommige recente bluetooth speakers aangevuld met enkele extra aansluitingen die eveneens als een meerwaarde kunnen worden beschouwd. Denk hierbij maar aan een AUX ingang, een SD of MicroSD kaartlezer en/ of een USB-A ingang.

 

Q2: Wat is de beste bluetooth speaker?

De beste bluetooth speaker is degene die 100% aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen. Aangezien we allemaal uniek zijn en onze eisen sterk samenhangen met de situatie en omgeving, is het niet verwonderlijk dat het niet zo eenvoudig is om deze vraag eenduidig en rechtlijnig te beantwoorden.

Zo omvat het hedendaagse assortiment bluetooth speakers in allerlei formaten, vormen, designs en mogelijkheden. Wens je de speaker voornamelijk particulier te gebruiken bijvoorbeeld tijdens een leuke picknick in het park of een dagje zee dan lijkt een compacte mini bluetooth speaker een goede aanbeveling. 

Is het apparaat echter bedoeld om te fungeren tijdens grote evenementen en festivals, dan kies je maar beter voor een extra grote party speaker die, ten opzichte van de mini variant, gezegend is met een ruimer frequentiebereik en bijgevolg betere geluidssterkte.

Q3: Welke bluetooth speaker gaat het hardst?

Zoals uit het antwoord op de vorige vraag reeds min of meer duidelijk werd, is de zogenaamde party speaker niet alleen de grootste bluetooth speaker uit het hele aanbod maar ook degene met het meest ruime frequentiebereik en bijgevolg de beste geluidssterkte. 

 

Q4: Wat kun je met een bluetooth speaker?

Een bluetooth speaker is, zoals uit het eerste antwoord duidelijk werd, een apparaat uitgerust met een ingebouwde accu waarmee het mogelijk wordt om audio zoals muziek te streamen. Het streamen verloopt door de aanwezige bluetooth functie in de beide of meerdere apparaten in te schakelen. 

Daarnaast zullen sommige bluetooth speakers, vooral de echt grote party speakers, eveneens zijn uitgerust met een echte lichtshow om het geheel nog naar een iets hoger niveau te tillen. Ideaal tijdens feestjes, festivals en/ of (belangrijke) evenementen.

 

Q5: Hoe sluit je een bluetooth speaker aan?

Om een extern apparaat zoals je tablet, smartphone en/ of laptop met eender welke bluetooth speaker te kunnen verbinden, is het noodzakelijk om de bluetooth functie op alle apparaten in te schakelen. Houd vervolgens je smartphone of tablet in de buurt van de speaker en wacht enkele seconden af tot de naam van je smartphone/ tablet op het display van de speaker verschijnt.

Klik deze vervolgens aan om een connectie tot stand te brengen tussen de beide (of meerdere) apparaten. In sommige gevallen zijn de bluetooth speakers voorzien van nog enkele extra aansluitingen zoals een AUX ingang, een USB-A ingang en/ of een SD MicroSD kaartlezer.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES