Beste gsm oplader

Laatste update: 05.03.24

 

Gsm opladers test van 2024

 

Is je gsm oplader al een tijdje aan vervanging toe maar kun je maar geen keuze maken uit het ruime assortiment? Geen paniek, wij helpen jou wel even verder op weg. Wij zijn alvast zo vrij geweest om een selectie te maken van de 3 best beoordeelde hedendaagse gsm opladers. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Samsung 32595002 gsm oplader. Het gaat hier om een universeel product dat je dus bijgevolg kunt gebruiken bij diverse soorten mobiele telefoons. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Trust Urban Primo Powerbank gsm oplader die je makkelijk kunt gebruiken om eender welke smartphone of tablet eventjes op te laden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gsm oplader Reviews – Top 5

 

Tegenwoordig zijn de gsm toestellen sterk geëvolueerd en beschikken ze over steeds meer apps en opties. Deze apps en opties vragen om een groter energieverbruik. Daardoor zul je dus regelmatig de batterij van je gsm moeten opladen. We hebben hieronder een top 5 samengesteld waarin we 5 uitstekende gsm opladers bespreken. De selectie kwam tot stand door rekening te houden met de verschillende online reviews, de gebruikerservaring en het advies dat door klanten werd gegeven. Neem je tijd om er de voor jou beste gsm oplader uit te kiezen.

 

 

1. Samsung 32595002

 

Met deze gsm oplader van het bekende merk Samsung haal je niet alleen een degelijk apparaat in huis maar bovendien ook meteen een gsm oplader aanbieding.

Deze universele gsm oplader van Samsung is voorzien van een krachtige AC batterij die je eenvoudig en snel kunt opladen. Bij de aankoop van dit product krijg je er niet alleen een datakabel maar ook een USB kabel bij. Het apparaat beschikt over een 5 Volt uitgangsspanning en is beschikbaar in 2 neutrale kleuren.

Ondanks de voordelige prijs in vergelijking met sommige andere gsm opladers, vindt een kleine minderheid van de gebruikers het prijskaartje toch te hoog. De meeste klanten echter zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel.

Aangezien de meesten onder ons wel over een smartphone beschikken, kan een degelijke gsm oplader alvast niet ontbreken. Ben je in het bezit van een Samsung toestel dan kun je alvast voor deze bijbehorende gsm lader van Samsung kiezen. Wij zetten de populairste kenmerken alvast even op een rijtje voor jou.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: in vergelijking met sommige andere gsm opladers zou dit product wel eens over de laagste prijs kunnen beschikken.

Universeel: doordat het hier om een universele gsm oplader gaat, is het mogelijk om dit apparaatje voor diverse smartphone toestellen te gebruiken.

Gebruiksgemak: de gsm oplader werkt op basis van een duurzame en makkelijk oplaadbare AC batterij en wordt gekenmerkt door een uitgangsspanning van maar liefst 5 Volt.

Toebehoren: de levering omvat niet alleen de oplader maar tevens ook een USB en datakabel.

 

Nadelen:

Prijzig: ondanks het feit dat het één van de goedkope gsm opladers betreft, vinden enkele klanten de prijs toch nog steeds net iets te duur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Trust Urban Primo Powerbank

 

In de categorie van de goedkope gsm opladers zul je niet meteen dit model van het bekende merk Trust terugvinden. Toch heeft het apparaat heel wat online reviews gekregen waarvan de overgrote meerderheid duidelijk positief is.

De batterij van deze draagbare gsm oplader heeft een capaciteit van maar liefst 20.000 mAh. Deze powerbank is voorzien van 2 aansluitingen en is ideaal om je smartphone of tablet probleemloos mee op te laden. Bij de aankoop krijg je er meteen ook twee extra USB-kabels bij. Het toestel zal je bovendien ook extra informatie geven omtrent de accustatus.

Ondanks de hoge prijs moeten we vaststellen dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijke tevreden is over dit product. Het is voorzien van een uitstekende kwaliteit en is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Door te kiezen voor de Trust Urban Primo powerbank kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid. Het is een vrij compact apparaatje met een beperkt gewicht. Daardoor kun je deze gsm oplader makkelijk optillen en overal mee naartoe nemen.

 

Voordelen:

Voeding: de gsm oplader is voorzien van een bijzonder krachtige oplaadbare batterij die over een totale capaciteit van wel 20.000 mAh beschikt.

Aansluitingen: je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van de 2 aanwezige aansluitingen. Daardoor is het een optie om 2 externe toestellen gelijktijdig te gaan opladen.

Toebehoren: op het moment dat je besluit om de oplader aan te kopen dan worden gelijk 2 USB-kabels meegeleverd.

Gebruiksgemak: deze powerbank is extreem eenvoudig aan te sluiten en te bedienen en zal zelfs een indicatie geven wat betreft de accustatus.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg zul je toch wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Belkin powerbank met kabel

 

Dankzij deze draagbare powerbank van het bekende merk Belkin zul jij onderweg nooit meer zonder stroom komen te zitten. Dit handige apparaatje is uitgerust met een krachtige batterijcapaciteit van maar liefst 10.000 mAh. Met deze capaciteit kun je gelijk welke smartphone of tablet tot wel 3 keer toe helemaal gaan opladen.

De roze kleur van het apparaat maakt het vooral voor meisjes en vrouwen heel aantrekkelijk. Verder kun je er ook hoofdtelefoons, smartwatches en nog zoveel meer, mee van stroom voorzien. Het is zelfs mogelijk om tot 2 externe apparaten tegelijkertijd op te laden.

Het is belangrijk om er rekening te houden dat het toestel best wel zwaar weegt en niet zo comfortabel is om mee te nemen. De kwaliteit is echter uitstekend net zoals ook de gebruiksvriendelijkheid. En dit wordt door de meeste kopers enorm gewaardeerd.

Net zoals het vorige product zul je merken dat het hier ook om een krachtige powerbank met een uitstekende kwaliteit gaat. Dit product wordt jou bovendien aangeboden door Belkin; een bekend merk dat door velen ook als veruit het beste merk wordt beschouwd.

 

Voordelen:

Batterijcapaciteit: ook hier is de powerbank voorzien van een bijzonder krachtige accu die over een totale capaciteit beschikt van wel 10.000 mAh.

Gebruiksgemak: dankzij het enorme vermogen is het mogelijk om externe apparaten zoals smartwatches, hoofdtelefoons, smartphones en tablets in een mum van tijd op te laden. Bovendien beschikt je over 2 aansluitingen en dus ook de mogelijkheid om tot wel 2 toestellen gelijktijdig te laten opladen.

Design: de powerbank is afgewerkt in een opvallende doch bijzonder elegante roze kleur en zal daardoor misschien hoofdzakelijk meisjes en vrouwen aantrekken.

 

Nadelen:

Te zwaar: een blik op de online reacties toont aan dat de powerbank toch wel behoorlijk zwaar zou wegen en daardoor niet echt gebruiksvriendelijk overkomt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Dashview V7 Powerbank Qualcomm

 

De gsm oplader van Dashview is een krachtig apparaat dat over een grote batterijcapaciteit van wel 13.000 mAh beschikt. Het beschikt over 2 aansluitingen waardoor het mogelijk is om tot 2 externe apparaten tegelijk te gaan opladen.

Het apparaat is beschikbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren waardoor je de gsm oplader toch iets persoonlijker kunt maken. Het is niet alleen ideaal om je tablet en smartphone op te laden maar je kunt er ook je camera en zelfs je navigatiesysteem probleemloos van stroom gaan voorzien.

Sommige kopers vinden dat de powerbank toch best wel zwaar weegt. Anderen vinden het dan weer jammer dat er bij de aankoop geen opbergtasje of beschermhoesje bij zat. Toch is de meerderheid overtuigd van de kwaliteit en correcte prijs. Neem dus een kijkje en oordeel dan vooral zelf.

Kies je voor de gsm oplader van het sterk gewaardeerde merk Dashview? Dan kies je niet alleen voor kwaliteit en kracht maar ook voor duurzaamheid. Om te weten te komen of dit product al dan niet aan jouw verwachtingspatroon tegemoet komt, lijkt het ons handig mocht je de voor- en nadelen hieronder even bekijken.

 

Voordelen:

Aansluitingsmogelijkheden: het toestel is voorzien van maar liefst 2 verschillende aansluitingen zodanig dat het mogelijk wordt gemaakt om 2 apparaten op hetzelfde moment op te laden.

Batterijcapaciteit: met een maximale batterijcapaciteit die ruim 13.000 mAh bedraagt, zul je merken dat de externe apparaten in een mum van tijd volledig zijn opgeladen.

 

Nadelen:

Te zwaar: ook hier moeten we vaststellen dat de gsm oplader toch wel behoorlijk zwaar is en dit maakt het niet bepaald gebruiksvriendelijk.

Geen opbergtasje: een andere klant vindt het dan weer vervelend dat de oplader niet in een opbergtas geleverd werd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. A-Solar Xtorm Freedom XW202

 

In vergelijking met sommige andere gsm opladers uit deze lijst, zul je positief verrast zijn door de prijs van dit model. Deze A-Solar gsm oplader is afkomstig van het bekende merk Xtorm en is niet meteen één van de duurste apparaten.

Het is een draadloze oplader die ervoor zorgt dat je smartphone of tablet in een mum van tijd terug van stroom voorzien is. Het enige dat je hierbij hoeft te doen is bijvoorbeeld je smartphone op deze draadloze gsm oplader te plaatsen. De ronde kunstleren oplader is voorzien van een matte afwerking zodat de smartphone niet van de oplader zou kunnen glijden.

Het is jammer dat het apparaat niet over een eigen stroomadapter beschikt. Toch is de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van dit toestel.

We kunnen het rijtje van 5 topproducten afsluiten met deze unieke gsm oplader, jou aangeboden en aanbevolen door Xtorm. Wil je niet meteen heel wat budget spenderen aan een degelijke gsm oplader dan raden wij jou aan om dit product eens even te bekijken. De lage prijs zal je vast en zeker aanspreken.

 

Voordelen:

Draadloos: doordat de oplader geheel draadloos functioneert, geniet je meteen  ook heel wat meer bewegingsvrijheid.

Materiaal: het is een stevige en duurzame gsm oplader die vervaardigd is uit duurzaam en kwalitatief kunstleer.

Formaat: het is een vrij compacte oplader. In combinatie met het beperkte gewicht is deze gsm oplader bijzonder aangenaam om mee te werken.

 

Nadelen:

Geen stroomadapter: het is echter wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze gsm oplader helemaal geen eigen stroomadapter heeft.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Gsm opladers koopgids

 

De beste gsm opladers kunnen vandaag de dag echt wel niet meer ontbreken. De smartphones worden meer dan ooit gebruikt, en hoeven regelmatig te worden opgeladen. Toch is het een goed idee om verschillende opladers te bekijken en te vergelijken. Zo kun je zien op welk gebied ze van elkaar verschillen. Zo zullen er heel wat gsm opladers zijn die zich onderscheiden door hun voordelig prijskaartje, en bijgevolg tot de goedkope gsm opladers behoren. Verder zou je ook kunnen rekening houden met het nut, het type oplader en draadloos opladen . Het is bovendien ook een goede aanbeveling om eventuele promoties niet uit de weg te gaan. Je kunt altijd nog een leuke gsm oplader aanbieding tegenkomen.

Wat is een gsm oplader en het nut ervan

De meeste mensen onder ons zullen weten wat er met een gsm oplader nu precies bedoeld wordt. Eigenlijk spreekt de term of de benaming ook al voor zich. Het is een handig apparaatje waarmee je op een eenvoudige manier je smartphone kunt opladen. En dit vaak in een mum van tijd, afhankelijk van de kracht weliswaar van de oplader. Tegenwoordig is een gsm oplader ook bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. En dat heeft vooral te maken met de toenemende technologie.

Vroeger had niemand gehoord van een smartphone of mobiele telefoon. Vandaag de dag heeft bijna iedereen er echter wel één of meerdere. Bovendien staat de technologie niet stil, en blijft ze zichzelf continu verder ontwikkelen. Dat biedt meteen een verklaring waarom recente smartphones over meer opties en apps beschikken, in vergelijking met sommige verouderde modellen. Hoe meer opties een smartphone heeft, hoe sneller de batterij leeg raakt. En dus hoe sneller je een gsm oplader zult nodig hebben.

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden op het gebied van gsm opladers. Zo is er bijvoorbeeld niet alleen een verschil qua merk en prijs, maar ook qua kracht en snelheid. Uiteraard zal het niet verwonderen dat al deze factoren een invloed zullen uitoefenen op het prijskaartje. Neem daarom rustig de tijd om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. En maak vervolgens je keuze.

 

Welk budget hoef je te voorzien

Er zijn tegenwoordig al heel wat goedkope gsm opladers op de markt gebracht. Ideaal dus als je toch liever niet zoveel geld eraan spendeert, of wanneer je over een beperkt budget beschikt. Toch zul je merken dat bepaalde gsm opladers best wel een centje kosten. Uiteraard kies je helemaal zelf hoeveel geld je er wilt, maar vooral ook kunt aan spenderen. Bepaalde opties en kenmerken zullen het prijskaartje nu eenmaal gaan beïnvloeden.

Het kan misschien voor jou een hulpmiddel zijn om alvast even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin geven meerdere klanten hun mening over een bepaalde gsm oplader. Dit kan zowel positief alsook negatief zijn. Maar het kan je wel verder op weg helpen, indien je mocht twijfelen tussen 1 of meerdere apparaten. Verder is het ook altijd een goed idee om te letten op eventuele aanbiedingen. Het is altijd leuk om een koopje te kunnen doen.

 

Welk type oplader

Het lijkt misschien heel nutteloos, maar dat is het vast en zeker niet. Het is dan ook een goed idee om even stil te staan bij het type oplader alvorens je naar de winkel rent. Zo zullen heel wat personen bijvoorbeeld één enkele oplader gebruiken, om meerdere externe apparaten mee op te laden. Denk maar aan een smartphone, een tablet en een laptop. Toch is dat niet meteen een aanrader, aangezien deze externe apparaten over een ander voltage beschikken.

Zo zullen de meeste smartphones bijvoorbeeld over een veel lager voltage beschikken, in vergelijking met bijvoorbeeld een laptop. Dit wil dus zeggen dat, wanneer je dezelfde oplader wilt gebruiken voor beide toestellen, de snelheid van het opladen zal variëren. Indien je dus een oplader koopt, die specifiek bedoeld is om smartphones op te laden, dan zal dit bijzonder goed functioneren. Wanneer je met diezelfde gsm oplader ook je laptop wenst op te laden, dan zul je merken dat dit niet in een mum van tijd gebeurd is.

Powerbank en draadloos opladen

Tegenwoordig bestaat er ook de mogelijkheid om je smartphone draadloos op te laden. Dit gebeurt met behulp van een degelijke powerbank, en is best wel handig. Een powerbank is namelijk een volledig draadloos apparaat, waarmee je je smartphone kunt opladen. Zo hoef je dus niet in de buurt van een stopcontact te blijven, waardoor je dus ook veel meer bewegingsvrijheid krijgt. Bovendien kan dit best wel handig zijn, wanneer je vaak onderweg bent of op reis gaat.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES