7 beste Home Cinema sets Test van 2020

Laatste update: 25.11.20

 

Beste home cinema sets – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je al enige tijd op zoek naar een degelijke home cinema set maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou vast en zeker verder op weg helpen met behulp van onze koopgids. Daarin bespreken we enkele belangrijke kenmerken die de zoektocht misschien eenvoudiger kunnen maken. Ben je echt dringend op zoek naar een home cinema set, dan hebben we hieronder een korte selectie gemaakt van 3 hedendaagse topproducten. Zo zou je kunnen kiezen voor de Onkyo HT-S3800 set die een totaal vermogen van ruim 400 Watt aanbiedt. Echter blijkt ook de Harman Kardon SoundSticks een schot in de roos te zijn. Kwaliteit én betaalbaarheid worden hier moeiteloos gecombineerd.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Home cinema sets Koopgids

 

Wat is een home cinema set en welke aansluitingsmogelijkheden zijn er voorhanden? Over hoeveel speakers beschikt de home cinema set en wat met het gebruik van een subwoofer? Gaat het hier om een bedrade of draadloze set? En wat mag je verwachten van de prijs? Het lijkt ons alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk home cinema sets met elkaar te vergelijken. Daar sommige apparaten best wel wat duurder te betalen zijn, ga je eventuele aanbiedingen maar beter niet uit de weg. Veel succes!

Wat is een home cinema set en het gebruiksgemak

Een home cinema set biedt je de mogelijkheid om die typische bioscoopsfeer naar jou thuis te brengen. Uiteraard is het geheel veel compacter dan wat je in de bioscoop te zien krijgt. Een home cinema set bestaat namelijk uit een receiver in combinatie met enkele luidsprekers. Daarbij zul je zien dat de receiver, in de meeste gevallen heel wat extra functies en aansluitingsmogelijkheden kan aanbieden.

Op die manier wordt het mogelijk om niet alleen je televisietoestel maar eventueel ook een spelcomputer of zelfs mediaspeler op de receiver aan te sluiten. Tegenwoordig bestaan er ook heel wat home cinema systemen die zijn uitgerust met een ingebouwde dvd speler en/ of Blu-ray speler. Dit maakt het kijken van films niet alleen aangenamer maar gelijk ook makkelijker.

 

Het aantal luidsprekers

Een degelijke home cinema set wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van enkele luidsprekers. Hoeveel speakers dat zijn, dat is uiteraard afhankelijk van de home cinema set die je besluit aan te kopen. Zo kun je opteren voor een 2.1 home cinema set die maar liefst 2 luidsprekers en één bijbehorende subwoofer telt. Je kunt de 2 luidsprekers eventueel naast je televisietoestel plaatsen en het subwoofer gedeelte er bijvoorbeeld onder.

Uiteraard zijn er heel wat home cinema sets die nóg beter kunnen en zullen functioneren. Denk bijvoorbeeld maar aan de 5.1 of zelfs 7.1 home cinema sets. Dergelijke home cinema systemen bestaan uit respectievelijk 5 en 7 speakers, beide aangevuld met één enkele subwoofer. De aanwezigheid van meerdere luidsprekers zorgt ervoor dat het geluid intenser aanwezig lijkt en van meerdere kanten lijkt te komen. Hoe meer speakers, hoe beter dus!

 

Draadloos, bedraad of soundbar

Echter is er ook wel één nadeel verbonden aan het gebruik van zoveel speakers; de aanwezigheid van heel wat kabels en draden. Maar niet getreurd, want ook daar kun je tegenwoordig een makkelijke oplossing voor vinden. Kies bijvoorbeeld voor een recente home cinema set waarbij de achterluidsprekers geheel draadloos functioneren. Dit zorgt niet alleen voor minder kabels en draden in huis maar biedt tevens ook heel wat meer bewegingsvrijheid. Je bepaalt namelijk zelf waar je de achterluidsprekers hebben wilt.

Houd er wel rekening mee dat niet elk draadloos home cinema systeem gelijk is. Zo zijn er heel wat draadloze luidsprekers die je moet voorzien van stroom. Dergelijke apparaten zijn voorzien van een krachtige interne accu maar zul je wel op een andere speaker moeten klikken, indien je de accu moet opladen. Ook dit biedt voordelen want op die manier is het mogelijk om een bestaande 2.1 home cinema set om te bouwen naar een 4.1 systeem in combinatie met surround sound.

Indien je echter helemaal geen last wilt hebben van draden en/ of luidsprekers dan is er altijd nog de optie om te kiezen voor een soundbar. Dergelijke apparaten kun je als een brede luidspreker beschouwen die je makkelijk onder je televisietoestel kunt plaatsen.

Subwoofer of niet en het vermogen

De meeste home cinema systemen zullen uitgerust zijn met een subwoofer systeem, al dan niet draadloos. Echter is dit niet verplicht, daar er ook enkele home cinema sets bestaan zonder subwoofer.

Toch is het gebruik van een subwoofer een duidelijke meerwaarde indien je wilt genieten van een ultieme bioscoopervaring bij jou thuis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat een subwoofer zowel lage als zware tonen kan produceren. Het klinkt dus logisch dat subwoofers best wel heel wat vermogen aankunnen, meer nog dan speakers. Luidsprekers zijn niet ontworpen om vermogen te leveren, maar om het aan te kunnen. De

 

Draadloos verbinden met home cinema set en aansluitingsmogelijkheden

Je hebt het je misschien wel al afgevraagd, maar het is wel degelijk een optie om apparaten op een draadloze manier met je home cinema set te verbinden. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een recente Apple muziekspeler? Dan kun je eenvoudigweg met behulp van de bekende AirPlay techniek een verbinding tot stand brengen met de home cinema set. Echter hoeft het niet per sé om een Apple muziekspeler te gaan. Dankzij de aanwezigheid van bluetooth kun je heel wat apparaten draadloos verbinden.

Tot slot willen we het ook nog even hebben over de mogelijke aansluitingsmogelijkheden. Zo kun je de aansluiting van een home cinema set op meerdere manieren tot stand brengen. De meest voor de hand liggende manier is het gebruik van HDMI uitgangen. Dergelijke aansluiting wordt gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit. Echter kun je ook kiezen voor de HDMI ingang van de home cinema set zelf. Tot slot zijn er nog heel wat mogelijkheden te vinden door gebruik van de optische en coaxiale aansluitingen en de zogenaamde netwerkaansluitingen.

 

7 beste home cinema sets (Reviews) van 2020

 

Tegenwoordig is er heel wat keuze op het gebied van home cinema sets. Het blijft dan ook een goed advies om zoveel mogelijk toestellen te bekijken. Beslis of je kiest voor een draadloos exemplaar of toch liever een bedrade home cinema set in huis haalt. Ben je op zoek naar een set met 2, 5 of misschien wel 7 speakers?

Het ruime aanbod aan home cinema sets wordt gecreëerd door de verschillende merken zoals Samsung, Philips, Sonos, Dolby Atmos, Bose, Sony en Pioneer. Bekijk daarom de 7 topproducten hieronder en kies er vervolgens de voor jou beste home cinema set uit. En misschien blijkt het wel een aanbieding te zijn.

 

 

1. Onkyo HT-S3800 5.1 Home Cinema Set

 

Volgens de vele online reviews waarin klanten hun mening over het product hebben uitgedrukt, blijkt deze home cinema set van Onkyo een schot in de roos te zijn. De 5.1 home cinema set maakt deel uit van de bekende Onkyo HT-S serie en is afgewerkt in een robuuste stijlvolle zwarte kleur.

De set wordt gekenmerkt door maar liefst 5 speakers, een versterker, diverse speakerkabels én een bekabelde subwoofer. Je geniet een maximaal vermogen van maar liefst 400 Watt en een geluidsgevoeligheid van ruim 83 dB. Je kunt de home cinema set niet alleen bedienen met de meegeleverde afstandsbediening maar ook door middel van een speciale app op je smartphone.

Verder zul je merken dat de home cinema set in staat is om USB af te spelen en verder voorzien is van een ingebouwde DAC en Hi-res audio functie. Er mag dan wel geen wifi beschikbaar zijn, je geniet wel bluetooth met een maximaal bereik van 10 meter. Indien gewenst, is het zelfs mogelijk om je hoofdtelefoon op de set aan te sluiten. Kortom, heel wat voordelen en dat weten de klanten te waarderen.

Met deze 5.1 home cinema set mag je alvast zeker zijn van een topproduct. De prachtige effen zwarte kleur zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Het geschikte product voor eender welk interieur. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje geplaatst.

 

Voordelen:

Speakers: doordat het hier een 5.1 set betreft, geniet je tot wel 5 speakers.

Set: uiteraard bestaat de home cinema set niet alleen uit speakers. Zo vormen ook een versterker, tal van kabels en draden én een subwoofer, deel van het geheel.

Vermogen: de subwoofer kan een vrij groot vermogen van makkelijk 400 Watt aan.

Handig in gebruik: het is niet alleen mogelijk om de set met behulp van de meegeleverde afstandsbediening te besturen maar eventueel ook door gebruik te maken van je smartphone.

 

Nadelen:

Geen wifi: houd er wel rekening mee dat de set niet voorzien is van een ingebouwde wifi functie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Harman Kardon SoundSticks Wireless 2.1 speakerset met Bluetooth

 

Ben je bewust op zoek naar één van de goedkope home cinema sets? Dan loont het de moeite om dit apparaat van Harman Kardon uit de bekende Harman Kardon SoundSticks serie, even te bekijken. De 2.1 home cinema set wordt gekenmerkt door maar liefst 2 luidsprekers aangevuld met een versterker én bekabelde subwoofer.

De speakers bieden een frequentie van minimaal 20 Hz tot maximaal 20000 Hz aan en een gevoeligheid van maar liefst 95 dB. Deze combinatie zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Je geniet een totaal vermogen van ruim 40 Watt en de mogelijkheid om een cd af te spelen of naar de FM radio te luisteren. Houd er rekening mee dat de set niet voorzien is van wifi maar wel over een handig 4.1 bluetooth functie beschikt. Zo geniet je een maximaal bereik van 10 meter.

Een blik op de online reacties toont aan dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met hun aankoop. Zo wordt niet alleen positief gereageerd op basis van de kwaliteit maar ook over het prijskaartje. Slechts één klant is van mening dat de volumeknopjes behoorlijk gevoelig blijken te zijn.

Op het gebied van home cinema systemen blijkt Harman Kardon alvast één van de bekendere merken te zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat heel wat klanten Harman Kardon als veruit het beste merk zullen beschouwen. Laten we toch maar even op zoek gaan naar de voor- en nadelen van dit apparaat.

 

Voordelen:

Set: het betreft hier een 2.1 home cinema set systeem bestaande uit een versterker, 2 speakers en een bekabelde subwoofer.

Vermogen: het maximale vermogen van deze set wordt geschat op ruim 40 Watt.

Bluetooth: in tegenstelling tot het vorige apparaat, zul je merken dat deze set wel degelijk voorzien is van een 4.1 bluetooth versie met een ruim bereik van maar liefst 10 meter.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een blik op de online reviews toont aan dat slechts één koper niet helemaal overtuigd blijkt van de aangeboden duurzaamheid.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Bose Acoustimass 10 serie V 5.1 speakerset

 

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn en hecht je niet alleen belang aan een uitstekende kwaliteit maar ook aan design? Dan lijkt de Bose home cinema set, uit de bekende Bose Acoustimass serie, een goede aanbeveling te zijn. De 5.1 speakerset is afgewerkt in een neutrale doch bijzonder stijlvolle witte kleur en kan, ondanks de hoge prijs, op heel wat waardering van klanten rekenen.

De set wordt gekenmerkt door maar liefst 5 luidsprekers met een frequentie van minimaal 10 Hz en maximaal 20000 Hz. Bovendien is het mogelijk om de speakers met een A/V ontvanger te combineren indien je een surround sound met bioscoopkwaliteit wilt genieten. Het geheel wordt verder aangevuld met een subwoofer en tal van kabels en stekkers die, bij de aankoop van het product, worden meegeleverd.

De home cinema set wordt gekenmerkt door een slank en compact ontwerp waardoor het mogelijk wordt om de luidsprekers aan de wand, naast de flatscreen te bevestigen. Houd er wel rekening mee dat er geen afstandsbediening wordt meegeleverd.

Indien je niet meteen een bepaald budget vooropgesteld hebt, dan kan het de moeite waard zijn om even deze home cinema set van Bose onder de loep te nemen. Het betreft hier een 5.1 home cinema systeem aangevuld met een hoog frequentiebereik.

 

Voordelen:

A/V ontvanger: wil je ook thuis van een echte bioscoopervaring genieten? Combineer de luidsprekers van deze set dan gelijk met een A/V ontvanger.

Verpakking: de verpakking telt uiteraard niet alleen de home cinema set maar evenzeer een krachtige subwoofer en een heleboel speakerkabels en stekkers.

Design: het compacte en slanke design leent zich ertoe deze home cinema set makkelijk te plaatsen en de speakers eventueel aan de wand te monteren.

 

Nadelen:

Prijskaartje: jammer genoeg betreft het hier niet de home cinema set met de laagste prijs.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Sony BDV-N5200W 5.1 Home cinema set Smart 3D Blu-ray speler

 

Door te kiezen voor de 5.1 home cinema set van Sony, kies je duidelijk voor een duurzaam apparaat tegen een aanvaardbare prijs. Zo beschik je over meerdere voor- en achterluidsprekers, 4 om precies te zijn, die elk een vermogen aanbieden van 125 Watt. Aangezien je een versterker geniet, met een vermogen van 100 Watt, kunnen de achterluidsprekers vrijwel draadloos worden bestuurd.

Het vermogen van de middenluidspreker bedraagt maar liefst 200 Watt. Verder wordt de set aangevuld met een bekabelde subwoofer van 200 Watt en een hoofdunit systeem van ruim 1000 Watt. De home cinema set wordt geleverd inclusief een afstandsbediening, alhoewel het ook mogelijk is om de set te bedienen met behulp van een app op je smartphone. Het afspelen van 3D Blu-ray is geen enkel probleem net zoals het gebruik van Smart tv en upscaling.

De set is uitgerust met wifi, bluetooth en meerdere USB en HDMI poorten. Echter is het niet mogelijk om een koptelefoon op de set aan te sluiten. Toch merken we voornamelijk positieve reacties van klanten op, die niet alleen tevreden zijn over de kwaliteit maar ook over het gebruiksgemak en de prijs.

Ook de Sony home cinema set blijkt alvast een schot in de roos te zijn. Ben je van plan om deze set aan te kopen, dan lijkt het ons een goed idee om op voorhand even de kenmerkende eigenschappen te bekijken. Op die manier kun je te weten komen of de set al dan niet iets voor jou is.

 

Voordelen:

Budget: je zult alvast aangenaam verrast zijn bij het zien van het aanvaardbare en betaalbare prijskaartje.

Draadloos: het is mogelijk, indien gewenst, om de achterluidsprekers op een draadloze manier te bedienen. Dit kan omdat je beschikt over een meegeleverde versterker.

Subwoofer: de set is voorzien van een bekabelde subwoofer die met gemak een totaal vermogen van 200 Watt aankan.

Bediening: de meegeleverde afstandsbediening maakt het mogelijk om de set vanuit je sofa te bedienen. Echter, kun je ook gebruik maken van de bijbehorende app op je smartphone.

 

Nadelen:

Geen koptelefoon: het is echter wel handig om op voorhand te beseffen dat een koptelefoon geen optie is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Philips Fidelio HTS9241 2.1 Home Cinema Set Wit

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de 2.1 home cinema set van Philips. Deze set biedt je een totaal vermogen aan van maar liefst 500 Watt en wordt je zelfs toegestuurd inclusief een afstandsbediening. De set bestaat uit maar liefst 2 speakers die gekenmerkt worden door een frequentie van minimaal 150 en maximaal 20000 Hz.

Verder is de home cinema set uitgerust met een subwoofer, zodanig dat je van een uitstekende en heldere geluidskwaliteit kunt genieten. Er is niet alleen ingebouwde wifi maar ook een ethernet en een bluetooth functie. Je kunt gebruik maken van het externe USB geheugenslot en luisteren naar de FM radio.

Wanneer we de online reviews bekijken dan stellen we vast dat er nog maar één koper een reactie heeft geplaatst. De klant is duidelijk tevreden over het design van de home cinema set maar vindt het hoge prijskaartje toch best wel jammer. Bepaalde onderdelen zouden vrij kwetsbaar en bijgevolg dus minder duurzaam zijn.

Door te kiezen voor de home cinema set van Philips, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Het betreft hier een 2.1 home cinema set die niet alleen 2 luidsprekers telt maar eveneens een krachtige subwoofer.

 

Voordelen:

Vermogen: het maximale vermogen van de home cinema set wordt geschat op ruim 500 Watt.

Handig in gebruik: de set is niet alleen voorzien van een handige bluetooth functie maar beschikt daarnaast ook over een wifi functie en ethernet.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: volgens een kleine minderheid van de kopers blijkt het apparaat behoorlijk kwetsbaar te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Samsung HT-C5200 2.1 Home cinema set Met blu-ray speler

 

In tegenstelling tot het vorige apparaat dat we besproken hebben, lijkt het hier wel om een koopje te gaan. De 2.1 home cinema set wordt je trouwens aangeboden door het sterk gewaardeerde merk Samsung en wordt gekenmerkt door een heel strak en modern design.

Het totale vermogen van de set wordt geschat op maar liefst 500 Watt, wat reeds behoorlijk veel is. De set telt hierbij niet alleen 2 krachtige speakers maar wordt verder aangevuld met een subwoofer. Het grote pluspunt aan dit apparaat is dat het Blu-ray zonder problemen ondersteunt. Verder kun je de home cinema set makkelijk bedienen door gebruik te maken van de meegeleverde afstandsbediening. Er is ook een opneemfunctie voorzien evenals een USB extern geheugenslot en ethernet.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er tot op de dag van vandaag nog helemaal geen online reviews bij het product geplaatst staan. Het is mogelijk dat het gebrek aan bepaalde functies, zoals bluetooth of wifi, hier een verklaring voor biedt.

Wil je liever niet meteen een ruim budget spenderen aan de aankoop van een home cinema set? Dan lijkt dit apparaat van Samsung misschien wel iets voor jou te zijn? De lage prijs maakt het alvast toegankelijk voor een groter publiek.

 

Voordelen:

Set: doordat het hier een 2.1 home cinema set betreft, kun je genieten van 2 krachtige speakers in combinatie met een bekabelde subwoofer.

Vermogen: de subwoofer kan makkelijk een vermogen van wel 500 Watt aan.

Handig in gebruik: het home cinema systeem ondersteunt Blu-ray en biedt daarnaast ook ethernet en een extern USB geheugenslot aan.

Gebruiksgemak: het is mogelijk om de set vanop een afstand te bedienen met behulp van de afstandsbediening die je er bij de aankoop bij krijgt.

 

Nadelen:

Geen bluetooth: besef wel dat deze home cinema set helemaal niet voorzien is van bluetooth.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Pioneer HTP-075 home cinema-systeem 3D 5.1 kanalen

 

Tot slot is er nog de optie om te kiezen voor deze prachtige en unieke home cinema set van Pioneer. Pioneer is één van de bekende merken die garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De set is afgewerkt in een neutrale zwarte kleur die perfect in eender welk interieur tot z’n recht kan komen.

Met dit apparaat kies je voor een 5.1 home cinema set die gekenmerkt wordt door een totaal vermogen van 78,5 Watt. De set wordt geleverd inclusief een afstandsbediening maar biedt ook de mogelijkheid om via een speciale app bestuurd te worden. Je geniet maar liefst 5 speakers, 1 versterker en een draadloze subwoofer. Hierdoor kun je genieten van een optimale geluidskwaliteit en unieke tv-ervaring. De home cinema set ondersteunt zelfs Blu-ray speler.

De set beschikt verder over verschillende extra functies zoals het gebruik van wifi, bluetooth en de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten. Ook hier moeten we vaststellen dat er nog geen enkele koper een reactie heeft geplaatst op het product. De hogere prijs zou een mogelijke verklaring kunnen zijn.

We kunnen het rijtje van de 7 topproducten afsluiten met het home cinema systeem van het bekende merk Pioneer. De set wordt gekenmerkt door het strakke zwarte design dat niet alleen stijlvol maar ook tijdloos oogt.

 

Voordelen:

5.1 home cinema set: doordat het hier een 5.1 home cinema systeem betreft, kun je niet alleen genieten van 5 luidsprekers maar is er ook een versterker evenals een draadloze subwoofer aanwezig.

Blu-ray: net zoals het vorige apparaat, is ook deze home cinema set in staat om Blu-ray te ondersteunen.

Handig in gebruik: je beschikt niet alleen over bluetooth maar verder ook over een ingebouwde wifi functie en de optie om een hoofdtelefoon te gebruiken.

 

Nadelen:

Prijskaartje: het zal je niet verwonderen dat het prijskaartje hier toch een tikkeltje hoger ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Wat is een home cinema set?

Indien je op zoek bent naar de echte bioscoopervaring bij jou thuis, dan lijkt de aanschaf van een degelijke home cinema set werkelijk de beste aanbeveling. Een home cinema systeem, bestaande uit vaak meerdere luidspreker en een versterker, zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit overduidelijk geoptimaliseerd wordt.

Het gebruik van een bijkomende, al dan niet draadloze, subwoofer is alvast een meerwaarde. Een subwoofer is namelijk in staat om zowel de lage alsook hoge tonen helder en intens weer te geven. De set beschikt bovendien vaak over extra opties en functies en meerdere aansluitingsmogelijkheden. Dit maakt het mogelijk om het systeem met je tv of andere toestellen te verbinden.

Q2: Hoe sluit ik mijn home cinema set aan op tv?

Bij de meeste home cinema set systemen is het mogelijk om een verbinding tot stand te brengen op basis van verschillende aansluitingsmogelijkheden. De meest frequentie manier om de home cinema set met bijvoorbeeld je televisietoestel te verbinden, is door gebruik te maken van de beschikbare HDMI uitgangen. Een verbinding op basis van HDMI is niet alleen degelijk en krachtig maar garandeert een optimale geluidskwaliteit.

Je kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van de beschikbare HDMI ingang waarover het home cinema systeem beschikt. Daarnaast kan de verbinding ook tot stand komen op basis van de optische en coaxiale aansluitingen en zelfs door middel van de netwerkaansluitingen.

 

Q3: Hoe plaats ik een home cinema set?

Een film of serie kijken wordt altijd leuker als je een home cinema set in huis hebt. Toch kun je de beste prestaties pas bereiken op het moment dat je de luidsprekers correct weet te plaatsen. De installatie van de home cinema set is bijgevolg een belangrijk punt en afhankelijk van het type set dat je besluit aan te kopen.

Zo bestaat een 2.1 home cinema set uit 2 speakers in combinatie met een subwoofer. In dergelijk geval worden de speakers links en rechts van je televisietoestel geplaatst. Kies je voor een 5.1 set dan beschik je over 3 extra speakers; een center speaker en 2 surround speakers. De center speaker wordt liefst boven of onder je tv geïnstalleerd en de surround speakers plaats je bij voorkeur links en rechts achter de luisterpositie.

Een 7.1 set beschikt nog eens over 2 extra speakers net zoals ook een 9.1 home cinema set 2 extra luidsprekers aanbiedt.

Q4: Hoe lang gaat een home cinema set mee?

Een degelijke home cinema set kan best wel enkele jaartjes meegaan. Bovendien is het mogelijk om, in bepaalde omstandigheden je home cinema systeem uit te breiden. Zo kun je van een standaard 2.1 home cinema set systeem, indien gewenst, een 4.1 home cinema set maken door toevoeging van 2 extra speakers.

Ben je van plan om een home cinema set aan te kopen, dan ben je daar toch wel enkele jaartjes mee zoet.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments