Beste laser pointer

Laatste update: 05.03.24

 

Laser pointers test van 2024

 

Een laser pointer komt vaak goed van pas in verschillende situaties. Stel je voor dat je op school een voordracht of presentatie moet geven. Of misschien moet je wel regelmatig een vergadering leiden op het werk? Zoek daarom steeds naar één van de beste laser pointers. Bekijk daarom op voorhand alvast even onze koopgids op die manier krijg je een beter beeld van waar je zoal moet op letten. Daarnaast zijn we ook zo vrij geweest om op zoek te gaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse laser pointers. We zijn onder andere uitgekomen bij de Kensington SI600 33374EU laser pointer die moeiteloos een bereik van maar liefst 15 meter ver kan behalen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Fen R400 laser pointer dat voorzien is van 2 meegeleverde krachtige AAA batterijen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Laser pointer Reviews – Top 5

 

Indien je binnenkort een presentatie moet geven of een vergadering moet leiden dan kan een laser pointer wel van pas komen tijdens de powerpoint presentatie. Toch raden wij jou niet meteen aan om het eerste het beste model aan te kopen. Het is namelijk beter even de verschillende modellen te bekijken. Daarom hebben wij uitgezocht wat de 5 beste laser pointer apparaten zijn op basis van de online reviews en het advies van de kopers. Deze topproducten kun je hieronder raadplegen.

 

 

1. Kensington SI600 33374EU

 

Deze handige laser pointer van het bekende merk Kensington Elektronica zul je niet meteen tussen de goedkope laser pointers hoeven te zoeken. De hoge prijs zit hier uiteraard voor iets tussen. Toch merken we op dat de meeste kopers zich hier niet aan lijken te storen.

De laser pointer is uitgerust met een 2.4 GHz draadloze technologie en kan een ruim bereik van wel 15 meter probleemloos aan. Op die manier kun je een mooi presentatie afronden zonder dat je constant schrik hoeft te hebben om over één of andere vervelende kabel te struikelen. Het apparaat zorgt voor een bijzonder heldere en duidelijke laserstraal en is bovendien heel gebruiksvriendelijk.

Ondanks de hoge prijs, merken we dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over deze laser pointer. De meesten geven dan ook een goed advies over de degelijkheid en de kwaliteit ervan en de correcte prijs van het toestel.

Ben je op zoek naar een degelijke laser pointer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan zou je eventueel dit product alvast even kunnen bekijken. Deze laser pointer wordt jou aangeboden door één van de populairste merken; Kensington Elektronica.

 

Voordelen:

Comfort: dankzij de 2.4 GHz draadloze technologie hoef je niet langer rekening te houden met een stel vervelende kabels.

Bereik: het is een bijzonder krachtige laser pointer die makkelijk een bereik kan halen van maar liefst 15 meter ver.

Gebruiksvriendelijkheid: de laser pointer is bijzonder eenvoudig om te bedienen en zorgt voor een vrij heldere en duidelijke laserstraal.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg is deze unieke laser pointer niet voorzien van de laagste prijs. Je zult dus effectief wel wat meer budget hoeven te voorzien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Fen R400

 

In vergelijking met het voorgaande apparaat is deze laser pointer van Fen, fit electronics nutrition al een heel pak goedkoper. Het apparaatje werkt op 2 AAA batterijen die ook worden meegeleverd. Bovendien kun je de batterijen sparen door middel van de aan- en uitknop te gebruiken.

Dankzij de heldere laserstraal is deze laser pointer werkelijk ideaal om een vergadering te leiden of één of andere belangrijke presentatie naar voor te brengen. De presenter is bovendien ook voorzien van handige intuïtieve knoppen waarmee je tussen verschillende dia’s kunt schakelen. Verder heeft deze laser pointer een bereik van maar liefst 15 meter.

Een kleine minderheid van de kopers vindt de laser pointer bijzonder kwetsbaar en dus net een tikkeltje te duur. Toch zijn de meeste gebruikers overtuigd van de degelijkheid en de uitstekende kwaliteit ervan.

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke laser pointer van FEN, FIT ELECTRONICS NUTRITION. Om te weten te komen of dit voor jou het beste merk en het beste product is, tegen een betaalbare prijs, raden wij jou aan om de voor- en nadelen alvast even te bekijken.

 

Voordelen:

Bereik: het is een degelijke en duurzame laser pointer die met gemak een draadloos bereik kan halen van maar liefst 15 meter ver.

Voeding: de laser pointer maakt gebruik van een stel krachtige AAA batterijen die bovendien bij de aankoop van het toestelletje eenvoudigweg worden meegeleverd.

Handig in gebruik: je zult merken dat de laser pointer voorzien is van een handige aan- en uitknop en dat het daardoor mogelijk wordt om de batterij min of meer te sparen. Verder kun je ook gebruik maken van de bluetooth functie.

 

Nadelen:

Slechte handleiding: we merken dat een enkele koper toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de meegeleverde handleiding.

Prijzig: sommigen vinden ook het prijskaartje nogal duur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ziecro R400

 

Deze handige laser pointer van het merk Ziecro zul je min of meer in dezelfde prijscategorie als het voorgaande toestel kunnen rekenen. Het gaat hier eigenlijk om een draadloze presenter die voorzien is van een handige laser pointer. Op die manier kun jij vanaf nu op een eenvoudige en efficiënte manier je presentaties afwerken.

Het enige dat je hoeft te doen is de USB klikker aan te sluiten aan je computer bijvoorbeeld. In slechts 3 seconden kun jij deze USB klikker dan gaan gebruiken. Doordat dit allemaal zo snel en eenvoudig kan verlopen zul je de stress die gepaard gaat met een presentatie, tot een minimum kunnen beperken.

Volgens één enkele gebruiker is de laser pointer enkel te gebruiken in combinatie met Windows programma’s. Toch zijn de meesten overtuigd van de voordelige prijs en de uitstekende kwaliteit.

Ook wanneer je kiest voor deze unieke laser pointer van Ziecro mag je zeker zijn van kwaliteit en duurzaamheid. Of het product over de laagste prijs beschikt dat valt nog even af te wachten. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de voor- en nadelen alvast even op een rijtje.

 

Voordelen:

Ontwerp: met dit product kies je voor een duurzame en handige presenter die je makkelijk en zonder problemen ook als laser pointer kunt gebruiken.

Installatie: je hoeft alleen maar even de USB klikker aan de computer of laptop te koppelen. Dit maakt het mogelijk om de USB klikker zonder problemen te gebruiken.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: ondanks de vele positieve reacties stellen we vast dat één klant toch wel wat twijfels blijkt te hebben over de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Trust 20430

 

Deze draadloze laser presenter is afkomstig van het bekende merk Trust. Vanaf nu hoef jij je dan ook helemaal geen zorgen meer te maken over die presentatie die je misschien binnenkort hoeft te geven. Met dit apparaat wordt het werkelijk een fluitje van een cent.

De presenter is voorzien van een handige laser pointer met een heldere rode laserstraal. Op die manier kun je heel duidelijk bepaalde elementen gaan aanwijzen. Het apparaatje kan een bereik van wel 15 meter aan en is bovendien ook nog eens compatibel met MAC.

Het toestel werkt op batterijen en is volgens een kleine minderheid van de kopers daardoor toch wel kwetsbaar. Toch is de meerderheid duidelijk overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan.

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie op de agenda staan? Of moet je in enkele dagen je eerste vergadering leiden? In dergelijke gevallen kan het best wel handig zijn om te kiezen voor een degelijke en duurzame laser pointer. Het merk Trust is voor velen veruit het beste merk en brengt dan ook deze unieke 20430 laser pointer op de markt.

 

Voordelen:

Presenter: net zoals één van de vorige producten zul je merken dat het hier eigenlijk ook eerder om een presenter gaat die je makkelijk als laser pointer kunt gebruiken.

Compatibel: het is een vrij krachtige laser pointer die je zonder problemen kunt gebruiken met eender welk MAC toestel.

Bereik: met deze draadloze presenter kun je makkelijk een draadloos bereik behalen van maar liefst 15 meter ver.

Voeding: deze unieke laser pointer werkt met behulp van een stel krachtige batterijen.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: we merken dat een bijzonder kleine minderheid van de klanten van mening is dat het toestel toch wel vrij kwetsbaar is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Lenv Zwart Micro-USB

 

Zodra je de prijs van dit product onder ogen krijgt, dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier misschien wel eens over een laser pointer aanbieding gaat. De laser pointer is beschikbaar in 2 kleuren namelijk zwart en wit, en zal je helpen om elke presentatie tot een goed einde te brengen.

Je kunt dit toestelletje probleemloos gebruiken in combinatie met Windows of Mac. Bovendien hoef je ook helemaal geen drivers of vervelende software te installeren. Je kunt de laser pointer dus werkelijk meteen gebruiken. Doordat de 2.4 GHz transmissie helemaal werd vernieuwd, is het bereik gestegen naar wel 20 meter.

Voor één gebruiker werkt het toestel soms toch wel iets te traag. Voor de andere kopers gaat het hier dan weer om een topproduct dat zeer gebruiksvriendelijk is.

We kunnen het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke laser pointer van het al dan niet bekende merk Lenv. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kenmerkende eigenschappen van dit apparaat? Aarzel dan niet en lees vooral even verder. Wie weet is dit het product waar jij naar op zoek was.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: het mag wel al eens mee zitten; in vergelijking met sommige andere toestellen uit dit lijstje zul je merken dat de prijs hier absoluut goed meevalt.

Design: voor heel veel gebruikers is ook het design van belang. Zo is het mogelijk om deze laser pointer in een zwarte of witte kleur aan te kopen.

Compatibel: deze unieke laser pointer kun je niet alleen met MAC toestellen gebruiken maar ook met Windows.

 

Nadelen:

Te traag: slechts één klant is van mening dat de laser pointer toch wel wat sneller zou mogen reageren. Dat is uiteraard jammer om te moeten vaststellen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laser pointers koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de verschillende laser pointers die er vandaag de dag op de markt zijn. Het komt er eigenlijk vooral op aan om zoveel mogelijk modellen met elkaar te vergelijken. En dat kun je doen door rekening te houden met verschillende factoren zoals onder andere het bereik, de mogelijkheden, de kenmerken en de voeding. Daarnaast kan het ook een goed idee zijn om even uit te kijken naar het prijskaartje. Indien het niet meteen gaat om goedkope laser pointers dan is het altijd een goede aanbeveling om te letten op mogelijke aanbiedingen.

Wat is een laser pointer en het nut ervan

Indien je besluit om op zoek te gaan naar een laser pointer dan is het natuurlijk wel een goed idee dat je perfect weet wat voor een apparaat dit is. Een laser pointer wordt in sommige gevallen door mensen ook omschreven als een laserpen. Eigenlijk zijn het 2 woorden maar ze verwijzen wel naar één en hetzelfde toestel. Zo is een laser pointer of een laserpen een eenvoudig apparaatje waarmee je naar een bepaald punt kunt wijzen met behulp van een laser. Dit kan bijvoorbeeld best wel handig zijn indien je regelmatig een vergadering moet leiden.

Ook wanneer je binnenkort voor school een belangrijke presentatie of voordracht moet maken dan kan het handig zijn om een laser pointer bij de hand te houden. Het komt er dus vooral op aan om voor jezelf uit te maken waar je naar op zoek bent. Het lijkt ons dan ook een goed idee om niet meteen het eerste het beste toestelletje te gaan aankopen. Probeer eerst zoveel mogelijk laser pointers te bekijken en met elkaar te vergelijken. Nadien zul je merken dat het allemaal veel eenvoudiger wordt om een keuze te maken uit de beste laser pointers.

 

Het ontwerp en het design van een laser pointer

In je zoektocht naar de voor jou perfecte laser pointer zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Zo ook op het gebied van het ontwerp en het design. De standaard laser pointer ziet er doorgaans uit zoals een soort van balpen of pen. Het heeft dus ongeveer dezelfde vorm en dezelfde lengte. En het voelt heel comfortabel aan om dit vast te houden. In de meeste gevallen zul je dus een laser pointer of een laserpen tegenkomen in een langwerpige vorm. En vaak is deze gemaakt uit bijzonder duurzaam en stevig staal.

Uiteraard weten we allemaal dat de technologie niet stil staat. Het zal dan ook niet verwonderen dat er tegenwoordig ook nog een heleboel andere ontwerpen op de markt gebracht zijn. Zo zijn er tegenwoordig ook laser pointers in de vorm van een soort van compacte afstandsbediening. Deze modellen hebben vaak ook iets meer mogelijkheden en opties dan een standaard laser pointer. Bijgevolg zul je ze dan ook niet meteen in de categorie van de goedkope laser pointers hoeven te verwachten. Echter is het altijd mogelijk om een aantrekkelijke laser pointer aanbieding te spotten.

 

Het bereik van de laser pointer en de voeding

De meeste laser pointers werken op basis van bijzonder krachtige batterijen. In de meeste gevallen zal het zelfs gaan om krachtige en duurzame AAA batterijen. Wij raden altijd aan om steeds opnieuw uit te kijken naar een laser pointer waarbij je de batterijen er meteen bij krijgt. Dit is extra handig want zo kun je de laser pointer praktisch meteen gaan gebruiken. Maar het is ook comfortabel indien je de batterijen er gewoon bij krijgt. Want zo hoef je geen rekening te houden met een extra meerkost. Indien er verder ook nog een extra paar batterijen wordt meegeleverd dan is het helemaal een goede zaak.

Verder is het ook belangrijk om toch wel eens eventjes stil te staan bij het bereik van de laser pointer. Dit lijkt misschien heel nutteloos maar dat is het natuurlijk niet. Om het bereik van je laser pointer te kunnen bepalen dan is het een goede aanbeveling om rekening te houden met het doel. Wil je de laser pointer gebruiken om presentaties en voordrachten te geven? Dan volstaat in de meeste gevallen een bereik van zo een 15 tal meter. In de entertainmentsector is er vaak een groter en krachtiger bereik noodzakelijk.

Estra kenmerken en opties

Sommige laser pointers zullen over net iets meer opties beschikken in vergelijking met andere laser pointers. Sommige van deze opties kunnen echt wel een meerwaarde bieden terwijl andere kenmerken of functies veeleer een gadget zijn. Uiteraard beslis je helemaal zelf welke opties je belangrijk vindt en eventueel nodig hebt. Indien je bijvoorbeeld in het dagelijkse leven regelmatig vergaderingen moet leiden dan kan een laser pointer met een aan/uitschakelaar handig zijn. Want zo kun je ook nog heel wat van de batterij besparen. Zorg er ook altijd voor dat er steeds een paar batterijen wordt meegeleverd.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES