Beste telefoonlens

Laatste update: 21.04.24

 

Telefoonlenzen test van 2024

 

Een telefoonlens is een handig apparaatje waar steeds meer mensen voor kiezen. Het is een kwalitatieve lens die je zonder problemen voor de camera van eender welk type smartphone kunt plaatsen. Daarom spreekt men in sommige gevallen ook wel eens van een “voorzetlens”. Om het voor jou allemaal al wat makkelijker te maken, zijn we op onderzoek getrokken. Op die manier waren we in staat om een top 3 te maken van de 3 best beoordeelde hedendaagse telefoonlenzen. Zo bleek de Selfie Flashlight Smartphone alvast een topproduct te zijn. Het is een krachtige lens die geleverd wordt inclusief een heleboel praktische hulpstukken en toebehoren. Door te kiezen voor de Samsung G935 Galaxy S7 Edge telefoonlens, kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar tegelijk ook voor een gebruiksvriendelijk product.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Telefoonlens – Reviews Top 5

 

Wanneer je binnenkort op reis vertrekt en graag leuke en uitstekende foto’s en selfies met je smartphone wilt kunnen maken dan kan een telefoonlens een optie zijn. Doordat er zoveel verschillende modellen op de markt zijn, is het niet altijd handig om er de beste telefoonlens uit te halen. Zo heb je heel wat goedkope telefoonlenzen en heel wat dure exemplaren. Toch is het vooral belangrijker om rekening te houden met de kwaliteit, het type en de duurzaamheid ervan. Hieronder hebben we een top 5 samengesteld van de beste telefoonlenzen op dit moment.

 

 

1. Selfie Flashlight Smartphone

 

Met deze krachtige telefoonlens van het bekende merk Lenv haal je volgens heel wat kopers een degelijk apparaat in huis. Dat bewijzen de verschillende overtuigende reviews en het positieve advies van meerdere kopers.

De verpakking is voorzien van een optische lens die vervaardigd is uit stevig en duurzaam ABS. Het toestel is voorzien van een lens met type 0,36X Wide Angel en biedt de mogelijkheid om maar liefst 15 keer uit te zoomen. Het toestel wordt geleverd in combinatie met heel wat handige accessoires en hulpstukken. Zo krijg je er een handleiding en een stevige opbergtas bij, net zoals een USB kabel, een reinigingsdoekje en een handige telefoonclip.

We kunnen alleen maar positieve online beoordelingen vaststellen waarin de kopers positief advies geven over de uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn sommige gebruikers ook helemaal overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van het toestel.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Samsung G935 Galaxy S7 Edge

 

In vergelijking met het voorgaande apparaat haal je met dit toestel niet meteen een telefoonlens aanbieding in huis. Toch merken we dat heel wat kopers zich niet meteen aan het hoge prijskaartje lijken te storen.

Deze telefoonlens is afkomstig van het bekende merk Samsung en is vooral geschikt om in combinatie met de G935 Galaxy S7 Edge te gebruiken. Het toestel is niet alleen voorzien van een telelens maar bevat bovendien ook een groothoeklens. Het is hierbij mogelijk om beide lenzen probleemloos aan te passen.

We merken echter op dat de meningen bij deze telefoonlens toch eerder verdeeld zijn. Zo zijn sommige kopers niet helemaal overtuigd van de voordelen en de kwaliteit van het materiaal, terwijl andere gebruikers het toestel juist aanraden. Neem rustig de tijd om deze telefoonlens eens van naderbij te bekijken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Thuis Shopper Clip-On 

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke telefoonlens dan is het misschien een goed idee om dit model van Thuis Shopper eens te bekijken. Het is een handig apparaat dat voorzien is van een duurzame clipbevestiging.

Bovendien kun je het probleemloos gebruiken in combinatie met verschillende soorten smartphones. Doordat het zo weinig weegt, is het gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De optische lens is helemaal gemaakt uit bijzonder stevig en duurzaam ABS. Bovendien biedt de lens de mogelijkheid om tot 8 maal toe te vergroten.

Het is dan ook een degelijk apparaat dat je gemakkelijk kunt onderhouden met behulp van het meegeleverde reinigingsdoekje. De kopers zijn dan ook overtuigd van de uitstekende kwaliteit en van de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Sterke Selfie Ring

 

Zodra je tussen de goedkope telefoonlenzen gaat zoeken dan zul je zonder twijfel ook dit model gaan terugvinden. De lage prijs maakt dat het toestel werkelijk ideaal is wanneer je liever niet zoveel geld spendeert aan een degelijke telefoonlens.

Deze telefoonlens is eigenlijk meer een soort van selfie ring die je zal helpen bij het maken van mooie en vooral leuke selfie foto’s. Soms kan de omgeving misschien nogal wat donker ogen en met deze selfie ring kun je dat probleem meteen oplossen. Je kunt de selfie ring gemakkelijk via de clip op je smartphone bevestigen. Dankzij de LED verlichting kun je de ultieme selfie foto bereiken.

Het is een degelijk toestel dat vooral op positieve reacties van de kopers kan rekenen. Het apparaat is niet alleen betaalbaar van prijs maar heeft ook een uitstekende kwaliteit en is bovenal bijzonder duurzaam. Het loont dan ook de moeite om deze lens even van naderbij te bekijken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Black Eye Pro Kit

 

In vergelijking met de voorgaande apparaten uit deze lijst, haal je met deze telefoonlens van het bekende merk Black Eye niet meteen het duurste apparaat in huis. Toch kan het toestel op positieve online reviews rekenen en lijken de kopers zich van het prijskaartje niets aan te trekken.

De verpakking bevat een volledige reistas die over een verschillende soorten lenzen beschikt. Zo bevat de reistas een tele 3X lens, een Full-Frame Fisheye lens en zelfs een krachtige Macro HD lens. Je mag dan wel iets meer betalen maar je krijgt er duidelijk ook heel wat voor terug.

En dat is meteen wat de kopers die gereageerd hebben, zo aanspreekt. Ondanks de hoge prijs is het toestel uitstekend van kwaliteit en bovenal bijzonder duurzaam. Kortom het is werkelijk de moeite waard om het eens grondig te bekijken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Telefoonlenzen koopgids

 

Wat zijn nu de beste telefoonlenzen? Om daar achter te komen, kan het misschien wel handig zijn om even een kijkje te nemen naar deze koopgids over telefoonlenzen. Daarin trachten wij jou wat meer informatie te bieden wat betreft de prijs, het type lens en de mogelijke toebehoren en accessoires. Verder lijkt het ons alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten en aanbiedingen met elkaar te vergelijken alvorens je een definitieve keuze maakt. Maak je in elk geval geen zorgen want vroeg of laat ga jij met de beste telefoonlens naar huis.

Wat is een telefoonlens en het gebruiksgemak

Als je besluit om op zoek te gaan naar een duurzame telefoonlens dan is het natuurlijk in eerste instantie best wel handig dat je weet wat hiermee bedoeld wordt. Eigenlijk verraadt de naam het al min of meer zelf.  Een telefoonlens, door sommige personen ook wel als een voorzetlens omschreven, is een handige lens die je gewoon voor de camera van je mobiele telefoon installeert. Uiteraard beschikt elke hedendaagse smartphone wel over een degelijke camera waarmee je uitstekende videobeelden en foto’s kunt maken.

Echter wordt de kwaliteit van het beeld nog een pak beter door gebruik te maken van een extra telefoonlens. Je zult bovendien merken dat er heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende telefoonlenzen. De meeste exemplaren zijn bijvoorbeeld voorzien van een handig clip-on systeem zodanig dat je de lens eenvoudig op de smartphone kunt installeren. En er na gebruik ook weer makkelijk kunt vanaf halen. Kortom, neem rustig de tijd om deze koopgids even grondig te bestuderen alvorens je besluit om op zoek te gaan.

 

Mogelijke prijskaartje

Het mag niet verwonderen dat er ook heel wat verschillende prijsklassen bestaan. Uiteraard zijn er vandaag de dag al heel wat goedkope telefoonlenzen die over heel wat opties en functiemogelijkheden beschikken. Toch kun je ook zo duur gaan alsof je zelf wilt. Het is daarom handig indien je voor jezelf op voorhand even probeert uit te maken wat je van het apparaat verwacht. Dit zal de zoektocht naar de perfecte telefoonlens meteen een pak makkelijker maken.

Het spreekt voor zich dat de prijs door verschillende factoren kan worden beïnvloedt. Zo kan de merknaam een invloed uitoefenen net zoals ook het aantal functiemogelijkheden en kenmerken. Indien je mocht twijfelen tussen meerdere telefoonlenzen, bekijk dan alvast even de verschillende online beoordelingen. Daarin geven klanten positief of negatief advies over een bepaalde lens. Door promoties in de gaten te houden, kan het maar zo zijn dat je een aantrekkelijke telefoonlens aanbieding tegenkomt.

 

Toebehoren en accessoires

Wij raden jou bovendien ook aan om even stil te staan bij de accessoires en de toebehoren. Sommige telefoonlenzen worden namelijk bij jou thuis geleverd in combinatie met een heleboel handige accessoires. Sommige van deze toebehoren kunnen best wel handig zijn en een meerwaarde vormen. Terwijl andere accessoires eerder gewoon een gadget zijn. Probeer uit te maken wat jij belangrijk vindt, en kies dan voor een product waarbij deze toebehoren en accessoires in de prijs worden aangeboden. Dit komt vaak goedkoper uit dan wanneer je deze opzetstukken zelf nog apart hoeft bij te kopen.

Welke type lens

In je zoektocht naar de voor jou ideale telefoonlens zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, bieden wij jou dus een overzicht aan van deze mogelijkheden. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat er heel wat verschillende telefoonlenzen op de markt zijn gebracht. Zo kun je kiezen voor de zogenaamde Fisheye lenzen. Hierdoor krijg je het gevoel alsof het beeld of de foto vanuit één of andere vissenkom werd gemaakt. Je kunt bovendien genieten van een maximaal gezichtsveld van maar liefst 180 graden zodanig dat je heel wat van de omgeving op beeld kunt vastleggen.

Verder kun je ook opteren voor een groothoek telefoonlens. In vergelijking met de Fisheye lens, biedt ook de groothoeklens de mogelijkheid om een groot deel van de omgeving op beeld vast te leggen. Extra handig wanneer je bijvoorbeeld een groepsfoto wilt maken. Een andere eigenschap van een groothoeklens is dat voorwerpen of personen die dichtbij staan, nog eens extra groot gemaakt worden in vergelijking met de achtergrond. Dat levert heel wat leuke en unieke foto’s op.

Wanneer het je echt te doen is om de details dan raden wij jou vooral een macrolens aan. Deze lens biedt je namelijk de mogelijkheid om zelfs de allerkleinste details duidelijk in beeld te brengen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld productfoto’s of close-ups wilt maken. Tenslotte is er dan ook nog de zogenaamde telelens. Ideaal wanneer je voorwerpen die ver weg staan, duidelijk en haarscherp in beeld wenst te brengen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES