Beste tv beugel

Laatste update: 04.03.24

 

 

Tv beugels test van 2024

 

Met een degelijke tv beugel zul je merken dat het mogelijk is om de stand van je televisietoestel te veranderen. Op die manier kun jij op een comfortabele manier naar je favoriete film of serie kijken. We zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar de 3 beste tv beugel toestellen die er momenteel op de markt bestaan. Dit zijn de 3 toestellen die dus de meeste beoordelingen hebben gekregen van klanten. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Vogel’s WALL 2245 tv beugel. Dit exemplaar heeft een totale afmeting van maar liefst 32 inch. Met de NewStar LED-W560 tv beugel mag je zeker zijn van een meer dan evenwaardig alternatief. Je kunt het product niet alleen draaien maar bovendien ook gaan kantelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

TV beugel reviews – top 5

 

 

Het kan best vermoeiend zijn om jezelf te schikken naar de stand van je televisie, maar hoe fijn zou het niet zijn om de tv stand te schikken naar jou. Dankzij de tv beugel is dat eindelijk mogelijk. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste tv beugel die jou het meest comfort bezorgt.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Vogel’s WALL 2245

 

De Vogel’s WALL 2245 tv beugel van 32 inch biedt maximale flexibiliteit doordat het je tv 180 graden kan laten draaien en 20 graden kan laten kantelen. Met deze beugel kun jij je tv in een kast of nis opbergen of om een hoek monteren tot het moment dat je naar een programma wenst te kijken. Het ontwerp van dit product ondersteunt schermen van 32 inch tot en met 55 inch en wel met een maximum gewicht van 20 kg.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope tv beugels. Ondanks de hoge prijs van dit product, zijn er toch een paar reviews geschreven hiervoor. De meeste gebruikers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is praktisch.

Het heeft een mooie vormgeving en het is gebruiksvriendelijk. Voor andere gebruikers is dit product prijzig en het is onpraktisch.

Met behulp van een degelijke tv beugel is het mogelijk om het televisietoestel lichtjes te kantelen. Op die manier kun je trachten zo comfortabel mogelijk naar je favoriete film of serie te kijken. Dit model is afkomstig van het bekende en misschien ook wel het beste merk Vogel’s. Bekijk hieronder alvast even de voor- en nadelen van dit apparaat.

 

Voordelen:

Type: deze tv beugel is niet alleen gemakkelijk te draaien maar je kunt het bovendien ook zonder problemen gaan kantelen. Zo kun je het televisietoestel zo gaan plaatsen dat je op een comfortabele manier naar je film kunt kijken.

Grootte tv: deze tv beugel is geschikt voor om het even welk televisietoestel met een formaat van 37 tot en met 55 inch.

 

Nadelen:

Prijskaartje: de hoge prijs blijkt toch wel een struikelblok te zijn voor sommige kopers ondanks de vele voordelen en de hoge kwaliteit ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. NewStar LED-W560

 

Met De NewStar LED-W560 tv beugel profiteer je optimaal van de mogelijkheden die je scherm te bieden heeft.

Deze tv beugel is draaibaar en kantelbaar met 3 draaipunten en het is best geschikt voor schermen van 32 inch tot en met 60 inch. De arm heeft een draagvermogen van 50 kg en het is geschikt voor schermen met een specifiek gatenpatroon. De kabel kun je netjes wegwerken aan de onderzijde van de beugel.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve beoordelingen geschreven door de gebruikers ervan. Voor de meeste gebruikers is dit een top product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een redelijke prijs. Het is praktisch en het is eenvoudig in gebruik. Ook heeft het een mooie vormgeving. Voor enkele ontevreden gebruikers is de afstand van de muur te groot en het is moeilijk om het te monteren.

De Newstar tv beugel is niet meteen voorzien van de laagste prijs maar toch is het ook zeker en vast niet het duurste apparaat uit onze lijst. De steun heeft een zwarte kleur en is daardoor vrij neutraal maar toch modern en elegant. Bekijk hieronder alvast even de positieve en eventueel negatieve eigenschappen van het apparaat.

 

Voordelen:

Type: net zoals het voorgaande product is ook deze tv beugel niet alleen kantelbaar maar kun je het ook zonder problemen gaan draaien.

Formaat: deze tv beugel kun je gebruiken voor om het even welk televisietoestel met een schermgrootte van maximaal 60 inch.

Draagvermogen: de arm van dit handige apparaat beschikt over een maximaal draagvermogen van maar liefst 50 kg. Het is vooral ideaal voor toestellen die over een specifiek gatenpatroon beschikken.

 

Nadelen:

Gewicht: een kleine minderheid van de kopers merkt op dat de tv beugel toch wel behoorlijk zwaar weegt. Daardoor is het niet zo eenvoudig om het op een handige manier te monteren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Universele Premium

 

Met de Universele Premium tv muurbeugel kun je nu nog meer genieten van jouw televisiescherm door de mogelijkheden die dit product te bieden heeft. Deze tv wandsteun is geschikt voor tv’s van 24 inch tot en met 42 Inch en wel met een maximaal belastbaar gewicht van 46 kg.

De afstand tot de wand kan vergroot worden tot 4 cm met behulp van opvulbussen. Met dit product kun je LCD/LED en PLASMA schermen aan de wand bevestigen. Het scherm is gemakkelijk te verwijderen, indien de wand erachter schoongemaakt moet worden.

Op twee minpunten na staan er alleen positieve beoordelingen geschreven door de gebruikers van dit product. Zij zijn blij met deze tv beugel, want het is praktisch en het is van goede kwaliteit. Het heeft een goede vormgeving en het is gemakkelijk te monteren. Een gebruiker vindt de vormgeving lelijk en een andere vindt de gebruiksaanwijzingen onduidelijk.

Met de universele Premium tv beugel haal je een toestel in huis dat geschikt is voor televisietoestellen van 24 tot en met 42 inch. Je kunt het toestel gemakkelijk aan de wand bevestigen en op een aangename manier je favoriete film of serie bekijken. Toch is het aan te raden om even de voor- en nadelen grondig onder de loep te nemen.

 

Voordelen:

Draagvermogen: het apparaat beschikt over een ruim draagvermogen van ongeveer 46 kg. Ideaal dus voor televisietoestellen met een schermgrootte tussen de 24 en 42 inch.

Wandafstand: het is mogelijk om de afstand tot de wand of de muur te gaan vergroten tot ongeveer 4 cm.

 

Nadelen:

Design: ondanks de vele positieve reacties, is één enkele koper van mening dat het design van deze tv beugel ouderwets en niet aantrekkelijk is.

Handleiding: bij de aankoop van dit apparaat zul je merken dat je er ook meteen een gebruiksaanwijzing bij krijgt. Toch is deze handleiding volgens één enkele gebruiker niet zo heel duidelijk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. OMB Hisolution

 

De OMB Hisolution is een tv beugel die aan het plafond wordt gemonteerd en is het best geschikt voor tv’s van 10 inch tot en met 30 inch. Deze tv beugel is maximaal belastbaar met een gewicht van 20 kg.

Het is in lengte verstelbaar en het draaipunt zorgt ervoor dat de televisie 180 graden gedraaid kan worden. Dit product kan ook naar boven en beneden gekanteld worden, waardoor de tv op verschillende hoogtes en in meerdere standen bekeken kan worden. Het is gemaakt van metaal en het heeft slechts 1 draaipunt.

Als je kijkt naar de prijs van dit apparaat, dan lijkt het wel een tv beugel aanbieding en dat is het ook voor de ene koper van dit product. Voor deze gebruiker is deze tv beugel van goede kwaliteit en het heeft een mooie vormgeving. Het is praktisch en het heeft het juiste formaat.

Indien je al geruime tijd op zoek bent naar een degelijke tv beugel maar daar liefst niet zoveel geld wilt aan spenderen dan is dit model misschien iets voor jou. Deze tv beugel is afkomstig van het merk OMB en beschikt wel degelijk over de laagste prijs. Daardoor zou het misschien ook wel eens één van de populairste apparaten uit de lijst kunnen worden.

 

Voordelen:

Prijskaartje: je zult werkelijk meteen versteld staan van de meer dan voordelige prijs van dit apparaat. Ideaal dus als je liever niet zoveel geld wenst uit te geven of een beperkt budget hebt.

Bevestiging: in tegenstelling tot de voorgaande tv beugels, hoef je dit model niet aan de wand te bevestigen. Deze tv beugel hoef je eenvoudigweg aan het plafond te installeren.

Tv toestel: het apparaat is iets compacter in vergelijking met de andere 4 tv beugels uit onze lijst. Dit model is ideaal om televisietoestellen van 10 tot en met 30 inch probleemloos in te bevestigen.

 

Nadelen:

We merken dat werkelijk alle kopers helemaal tevreden zijn over de voordelen en de uitstekende kwaliteit van deze tv beugel. Daardoor is het voor ons natuurlijk niet zo eenvoudig om eventuele nadelen tijdig op te merken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Hama Full Motion Xl

 

De Hama Full Motion Xl is een muurbeugel waaraan jij jouw tv kunt monteren. Dit kun je doen met een tv van 51 inch tot en met 75 inch en met een maximaal gewicht van 45 kg. Het heeft een plat design voor optimaal gebruik van jouw tv en je bespaart ook nog veel ruimte in huis. Verder heeft dit product een maximale draaihoek van 180 graden en het is gemaakt van een speciaal metaal.

De Hama Full Motion Xl maakt gebruik van het Easy Fix-systeem, zodat je jouw tv snel en simpel aan de muur kunt hangen. De full motion komt verder ook met een geïntegreerde waterpas voor het vergemakkelijken van het afstellen.

Voor dit product is er maar 1 review geschreven door een tevreden gebruiker. Deze gebruiker geeft goed advies voor deze tv beugel, want het is van goede kwaliteit en het heeft ook een goede prijs.

Met het Hama tv beugel mag je zeker zijn van een degelijk apparaat als we mogen afgaan op de vele positieve online reviews van de kopers. Bovendien is het zeker en vast niet meteen één van de duurste toestellen uit onze lijst. Het loont dus zeker en vast de moeite om dit toestel eens van dichterbij te bekijken.

 

Voordelen:

Formaat: in vergelijking met de voorgaande 4 tv beugels, is dit model van Hama veruit het grootste. Deze tv beugel is geschikt om televisietoestellen van 51 tot en met 75 inch in te plaatsen.

Type: net zoals de meeste andere apparaten is ook dit toestel niet alleen kantelbaar maar kun je het zelfs ook zonder problemen gaan draaien.

 

Nadelen:

Handleiding: de meeste kopers hebben helemaal niets te klagen over de degelijkheid en de kwaliteit van het toestel. Indien er toch een klein puntje van kritiek mag gegeven worden dan is het dat de handleiding niet zo duidelijk is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

TV beugels koopgids

 

Met een TV beugel kun je de televisie vastmaken aan de muur, op die manier kun je ruimte besparen op je TV meubel om meer decoratie of andere toestellen te plaatsen. Bij het kopen van een TV beugel is het belangrijk om met de volgende factoren rekening te houden: soorten beugels, muur- of plafondbeugel, gewicht, draaipunten en prijs.

Soorten TV beugels

Je kunt kiezen tussen een vaste, een draaibare of een kantelbare muurbeugel. Een vaste muurbeugel wordt gebruikt om je televisie plat tegen de muur te bevestigen. De televisie hangt goed vast maar je kunt het niet draaien of bewegen. Dit maakt het soms moeilijk om het scherm te zien vanuit elke hoek in de woonkamer. Zorg er dus voor dat je de televisie op een goede plaats hangt.

Een draaibare muurbeugel doet wat de naam al laat vermoeden. Deze beugel kun je verdraaien naar links of recht om het scherm van de televisie naar een andere ruimte in de kamer te richten. Als je in een relaxzetel zit die iets meer naar links staat in de woonkamer dan kun je het scherm makkelijk naar jou toe richten om het beeld beter te zien.

Tenslotte zijn er ook nog kantelbare muurbeugels die je naar voren kunt kantelen. Dit zie je veel bij televisies die in de slaapkamer hangen want deze hangen meestal hoger en je kunt ze zo kantelen om het beeld beter te zien.

 

Muurbeugel of plafondbeugel?

Hoewel je een groot aanbod hebt aan muurbeugels en dit ook de meest voorkomende soort van beugels is, kun je ook kiezen voor een plafondbeugel. Deze hang je op aan het plafond om daarna je televisie of scherm aan de beugel te bevestigen.

Dit type beugel is vooral handig voor gebruik in de slaapkamer maar je komt ze ook vaak tegen in een bedrijf. Ze worden daar gebruikt in een ruimte waar veel presentaties gegeven worden. Je bespaart ruimte aan de muur maar je hebt nog altijd een goede en stevige beugel om je scherm aan te bevestigen.

Sommige modellen kun je zelfs vanop afstand bedienen. Dit zijn elektronische beugels die verkocht worden met een afstandsbediening. Op die manier hoef je niet uit de zetel of bed te komen om de televisie te draaien of te kantelen. Deze beugels zijn natuurlijk duurder om aan te schaffen dan de gewone muurbeugels.

 

Gewicht en draaihoeken

Het gewicht van je televisie is natuurlijk één van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden. Meestal beschikt een TV beugel over een hoog draaggewicht maar bij sommige modellen zoals een draaibare beugel kan dit lager liggen. Zorg ervoor dat de beugel die je koopt meer dan het gewicht van je televisie kan dragen. Denk ook aan de toekomst, misschien wil je binnen enkele jaren wel een grotere en zwaardere televisie kopen. Het kan daarom beter zijn om een stevige beugel te kopen die een veel hoger gewicht aankan dat het gewicht van je huidige televisie.

De draaipunten van een TV beugel zijn belangrijk om het scherm beter te kunnen zien. Hoe meer draaipunten je hebt op de beugel, hoe meer je het scherm zult kunnen verdraaien om de ideale kijkhoek in te stellen. Dit is heel handig voor een woonkamer waar er meer dan één zetel staat.

Vesa-aansluiting en prijs

Bij de beugel ontvang je altijd informatie over de televisies en formaten waarvoor het product geschikt is. Meestal is een kleinere televisie voorzien van een VESA-aansluiting. Als je beugel over dezelfde VESA-maat beschikt als je televisie dan is het heel makkelijk om je televisie aan de beugel te bevestigen.

De prijzen van een TV beugel lopen uiteen en hangen vooral af van de mogelijkheden van de beugel. Een draaibare beugel is duurder dan een vaste beugel, meestal kunnen die wel minder gewicht dragen maar je kunt specifiek op zoek gaan naar een model met een hoog belastbaar gewicht.

Het is belangrijk om het gewicht van je televisie te vergelijken met het maximale belastbaar gewicht van de beugel. Je kunt op zoek gaan naar goedkope aanbiedingen in de winkel of online. Het voordeel aan online shoppen is dat het product enkele dagen later aan de deur geleverd wordt. Volg wel de volgende aanbeveling: lees de reviews van andere kopers zodat je een idee kunt opmaken over de kwaliteit van het product.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES