9 beste LED TV’s Test van 2024

Laatste update: 25.06.24

 

LED TV’s – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je vaak heel wat films en tv series bekijkt dan heb je natuurlijk baat bij een degelijke en optimale beeld- en geluidskwaliteit. Met een led tv toestel is het mogelijk om dit te bekomen en te genieten van je favoriete films net zoals wanneer je naar de cinema zou gaan. Om het voor jou wat makkelijker te maken, zetten we alvast enkele toppertjes op een rijtje. Ben je op zoek naar een vrij groot televisietoestel dat tevens ook geschikt is om te gamen, dan is de TCL 75C731 – 75 inch led tv een schot in de roos. Daartegenover staat de Salora 43QLEDTV – 43 Inch die dan weer in het oog springt vanwege zijn Ultra HD/4K resolutie in combinatie met HDR.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

9 beste LED TV’s (Reviews) van 2024

 

Voor liefhebbers van films en series is een goede en kwaliteitsvolle televisie heel belangrijk. Een scherper beeld en beter geluid dragen bij tot je kijkplezier wanneer je je favoriete programma volgt. Wij hebben vijf verschillende LED TV’s vergeleken op basis van online reviews. Lees gerust verder en maak voor jezelf uit welke de beste LED TV is.

 

1. TCL 75C731 – 75 inch – 4K QLED – 2022 – TCL LED TV

 

Wil je graag een nieuwe platte tv kopen en is budget daarbij van minder groot belang? Dan raden wij jou aan om het TCL 75C731 televisietoestel van het bekende merk TCL eens even onder de loep te nemen. Afgaande op de positieve online reviews en de mooie gemiddelde eindscore van 4,8 sterren, durven we stellen dat deze led tv tot de toppertjes behoort.

Bovendien kies je met deze TCL ook meteen voor een vrij grote smart tv die gekenmerkt wordt door een schermdiagonaal van maar liefst 191 cm of zo’n 75 inches, wat meteen ook het hogere prijskaartje verklaart. De QLED tv maakt hierbij gebruik van een Led-LCD beeldscherm met een aanzienlijke Ultra HD/4K resolutie en een verversingssnelheid van maar liefst 144Hz. Vooral dit laatste maakt deze smart tv uitermate geschikt voor gebruik tijdens het gamen.

Maar er is natuurlijk nog heel wat meer om over naar huis te schrijven want verder is deze led tv eveneens uitgerust met HDR, local dimming, Dolby Vision, verschillende aansluitingsmogelijkheden, bluetooth, wifi, spraakbesturing en teletekst. Houd er wel rekening mee dat je hier niet meteen voor een micro led tv of mini led tv kiest en er dus best wel wat ruimte voor moet voorzien.

 

Voordelen

Gebruiksgemak: deze led tv wordt gekenmerkt door diverse extra functies en mogelijkheden zoals een geïntegreerde elektronische gids, teletekst, spraakbesturing, bluetooth, wifi en de mogelijkheid om het apparaat via een mobiele app te bedienen.

Aansluitingen: het televisietoestel is gezegend met maar liefst 4 HDMI-poorten, een USB-aansluiting, een ethernet verbinding, een optische uitgang-poort en een koptelefoonaansluiting.

Game mode: in tegenstelling tot diverse andere led tv’s, blijkt dit exemplaar wel degelijk over een geïntegreerde game mode te beschikken.

AMD FreeSync: het  toestel is eveneens voorzien van een ingebouwde AMD FreeSync functie tegen onder meer ghosting en tearing.

 

Nadelen

Geen mini: ben je veeleer op zoek naar een mini led scherm, dan zijn de C83 of de C93 alvast betere opties gebleken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Salora 43QLEDTV – 43 Inch – 4K QLED – Smart TV – 2022 // Salora Led tv

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, betaalbare Smart tv om op het bestaande tv meubel in de woonkamer te installeren? Dan raden wij jou aan om de Salora eens even van naderbij te bekijken. De Salora wordt gekenmerkt door een schermdiagonaal van 109 cm wat overeenkomt met zo’n 43 inch en werd vervaardigd naar Europees model.

Het gebruikte led-LCD beeldscherm kent een aanzienlijke Ultra HD/4K resolutie en garandeert een verversingssnelheid van zo’n 50Hz in combinatie met Dolby Vision, HDR en Android. Verder bedraagt de input lag hier ongeveer 9 milliseconde, wat 3 milliseconde trager is in vergelijking met het voorgaande toppertje, en geniet je eveneens een ingebouwde game mode functie.

Het Salora televisietoestel is uitgerust met 3 HDMI-aansluitingen, 2 USB-poorten, een analoge audio-uitgang, een ethernetverbinding, een koptelefoonaansluiting, wifi en bluetooth wat het uiteindelijke gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. En daar lijken ook de meeste klanten gelukkig wel van overtuigd.

 

Voordelen

Bluetooth: net zoals de meeste andere huidige smart tv’s, blijkt ook dit exemplaar uitgerust met een geïntegreerde bluetooth functie.

Aansluitingsmogelijkheden: de 3 HDMI-aansluitingen worden aangevuld met 2 USB-poorten, een ethernetverbinding en een analoge uitgang.

Beeldverversing: je geniet een aanzienlijke beeldverversingssnelheid van ruim 50Hz.

Betaalbaar: de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid staan in recht evenredigheid met het bijbehorende prijskaartje.

 

Nadelen

Niet gebruiksvriendelijk: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de kwaliteit beter had gekund en het toestel niet aangenaam is in gebruik.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Hitachi 65HAK6150 – 65 inch – 4K LED – 2021 // Hitachi Led tv

 

De Hitachi led tv steunt op het gebruik van een led-LCD beeldscherm met een beeldschermdiagonaal van 165 cm of 65 inches en een bijbehorende Ultra HD/4K resolutie alsook verversingssnelheid van 50 Hz. Bovendien kun je dit televisietoestel nog in andere formaten aanschaffen wat ideaal is voor wie op zoek is naar een 50 of 55 inch led tv. 

De Smart Android tv met HDR én Dolby Vision is – in tegenstelling tot de vorige 2 toppertjes – niet voorzien van een ingebouwde game modus. Anderzijds geniet je dan weer wel 4 HDMI-aansluitingen, 2 USB-poorten, een ethernet verbinding, bluetooth, wifi en een koptelefoonaansluiting die het totaalplaatje net dat tikkeltje aantrekkelijker lijken te maken.

Nemen we even een kijkje tussen de vele online reviews dan stellen we vast dat de meeste klanten duidelijk overtuigd zijn van hun aankoop. Slechts een enkele koper vindt de beeldkwaliteit van 4K teleurstellend en dat is uiteraard best wel jammer.

 

Voordelen

Antenne: in tegenstelling tot sommige andere led tv’s is er bij dit exemplaar wel degelijk een antenne aansluiting (Coax) voorzien.

Gebruiksgemak: de smart tv is gezegend met diverse extra functies en mogelijkheden waaronder een elektronische gids, teletekst, spraakbesturing en de mogelijkheid tot bediening via een mobiele app.

Verpakkingsinhoud: het televisietoestel wordt aangevuld met een afstandsbediening inclusief batterijen, een netsnoer, een standaard en een informatieve handleiding.

 

Nadelen

Voetstuk: houd er rekening mee dat het voetstuk jammer genoeg niet draaibaar is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Samsung QE85QN85B – 85 inch – 4K Neo QLED – 2022

 

Of je met de Samsung QE85QN85B ook meteen voor de led tv met de laagste prijs kiest, valt sterk te betwijfelen. Toch lijken heel wat klanten overtuigd van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wat meteen resulteert in een reeks positieve reviews en een mooie gemiddelde eindscore van maar liefst 4,7 sterren. Kortom, de moeite waard om deze Samsung smart tv eens even van naderbij te bekijken.

Zo zul je zien dat deze Samsung led tv gezegend is met een schermdiagonaal van maar liefst 216 cm of 85 inches en daarbij steunt op het gebruik van een led-LCD beeldscherm met een Ultra HD/4K resolutie inclusief HDR waardoor een optimaal kleurbereik kan worden gegarandeerd. Dit alles wordt verder aangevuld met een verversingssnelheid van 100Hz, local dimming én een geïntegreerde game modus.

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles want zo geniet je ook heel wat aansluitingsmogelijkheden waaronder 4 HDMI-poorten, 2 USB-aansluitingen, een ethernet verbinding, bluetooth en wifi. De aanwezigheid van een elektronische gids, teletekst, spraakbesturing én de mogelijkheid tot gebruik van een mobiele app maken het plaatje helemaal compleet. Houd er wel rekening mee dat het een Benelux model betreft dat bijgevolg niet eender waar in Europa kan worden gebruikt.

 

Voordelen

Gebruiksgemak: de elektronische gids wordt moeiteloos aangevuld met teletekst, spraakbesturing en bediening via een mobiele app.

HDR: de aanwezigheid van HDR in combinatie met een Ultra HD/4K resolutie zorgt voor een ruimer kleurbereik.

Type led: de Samsung steunt op het gebruik van een led-LCD beeldscherm die behoort tot de Neo QLED tv’s.

 

Nadelen

Prijzig: het hogere prijskaartje zou voor sommigen wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Finlux FL4335UHD – 43 inch – 4K LED – 2021 // Finlux Led tv

 

We sluiten het rijtje af met de Finlux FL4335UHD die gekenmerkt wordt door een schermdiagonaal van 109 cm of 43 inches en daarbij steunt op het gebruik van een led-LCD beeldscherm met Ultra HD/4K resolutie en een verversingssnelheid van 50Hz. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het voorgaande toppertje, is de Finlux niet voorzien van HDR wat voor sommige klanten misschien een struikelblok zou kunnen zijn. Ook de input lag ligt – met maar liefst 19 milliseconde – een heel pak hoger dan de vorige toppers in deze reeks.

De led tv is voorzien van maar liefst 4 HDMI-aansluitingen, 2 USB-aansluitingen, een ethernet verbinding, een koptelefoonaansluiting, een optische uitgang poort, bluetooth en wifi. Om het gebruiksgemak verder aan te sterken, is er eveneens teletekst, spraakbesturing en een elektronische gids voorhanden.

Hoewel deze led tv net iets minder mogelijkheden aanbiedt in vergelijking met bijvoorbeeld het voorgaande model van Samsung, lijken heel wat klanten tevreden over hun aankoop, getuige de mooie eindscore van 4,5 sterren. Slechts één koper is van mening dat de meegeleverde afstandsbediening niet altijd naar behoren werkt.

 

Voordelen

Verpakkingsinhoud: de tv wordt aangevuld met een afstandsbediening, een voetstuk en een informatieve handleiding.

Gebruiksgemak: je geniet de aanwezigheid van een elektronische gids, spraakbesturing en teletekst.

Verversingssnelheid: de Finlux FL4335UHD tv is uitgerust met een aanzienlijke verversingssnelheid van 50Hz.

 

Nadelen

Landcode: houd er rekening mee dat het hier een Benelux model betreft dat bijgevolg buiten België, Nederland of Luxemburg weinig waarde zal hebben. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Xiaomi Mi 4A – 32 inch – HD ready LED – 2020 // Smart tv 32 inch

 

Is het tijd voor een nieuwe smart tv en ben je daarbij op zoek naar een goede combinatie tussen kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid? Dan loont het alvast de moeite om de Xiaomi Mi 4A led tv eens eventjes onder de loep te nemen. Heel wat klanten lijken alvast overtuigd van de aangeboden kwaliteit en belonen deze Xiaomi dan ook met een mooie 5/5 waardoor hij meteen tot de beste smart tv’s uit onze selectie behoort.

Zo wordt de Xiaomi Mi gekenmerkt door een led-LCD beeldscherm van 32 inches groot met een HD Ready schermresolutie van 1366 x 768 pixels en een bijbehorende standaard beeldverhouding van 16:9 inclusief 50Hz beeldverversing. Het toestel telt overigens maar liefst 4 (Quad core) processorkernen en ondersteunt probleemloos het Android besturingssysteem.

Maar dat is natuurlijk niet alles want het apparaat blijkt tevens uitgerust met de nodige aansluitingen gaande van HDMI tot netwerkaansluiting, wifi, bluetooth en Cl+ wat zijn gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. Dit alles wordt verder aangedikt met de mogelijkheid tot gebruik van de elektronische gids en/ of teletekst. Kortom, een toppertje voor deze prijs!

 

Voordelen:

Budgetvriendelijk: in vergelijking met heel wat andere smart tv’s van 32 inches groot, behoort dit exemplaar van Xiaomi alvast tot de goedkope alternatieven. Het zou zomaar eens een smart tv aanbieding kunnen zijn.

Geluid: de smart tv is uitgerust met 2 krachtige ingebouwde speakers die zonder problemen een ruim uitgangsvermogen van 2 x 10 watt garanderen.

Aansluitingen: wifi en bluetooth worden aangevuld met 3 HDMI-aansluitingen, een netwerkaansluiting, een Audio Return Channel en een Cl+ ingang.

 

Nadelen:

Geen HDR: ben je van plan om deze smart tv in het winkelmandje te leggen, houd er dan wel rekening mee dat er geen sprake is van HDR.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Salora 50UA330 – Televisie – 50 Inch – 4K – Android – Netflix, Youtube en Chromecast

 

Ben je op zoek naar een degelijke smart-tv waarbij kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid én betaalbaarheid moeiteloos met elkaar worden gecombineerd? Dan lijkt dit exemplaar van Salora alvast een stap in de goede richting. Wat – in vergelijking met de andere televisietoestellen uit deze selectie – meteen opvalt is zijn lage prijskaartje waardoor je hem vast en zeker tussen de goedkope smart-tv’s mag verwachten. Een reden te meer dus om even een kijkje te nemen. 

Zo maakt de Salora 50UA330 gebruik van een 50 inches groot led beeldscherm, wat overeenkomt met een beeldschermdiagonaal van 127 cm. Daarmee is hij groter dan de gemiddelde smart-tv wat betekent dat je maar beter iets meer ruimte incalculeert. Dit wordt verder aangevuld met een 4K Ultra HD resolutie én een beeldverversing van 50 Hz. Bovendien biedt deze Android smart-tv de mogelijkheid tot HDR aan zoals Dolby Vision en/ of HLG.

De prijs-kwaliteitverhouding wordt nog dat tikkeltje versterkt door de aanwezigheid van 4 HDMI poorten, 2 USB-poorten, een koptelefoonaansluiting, een netwerkaansluiting, wifi, bluetooth, teletekst én een elektronische gids.

 

Voordelen:

Budgetvriendelijk: vanwege zijn lagere prijskaartje mag je deze led smart-tv zonder twijfel tussen de goedkope apparaten verwachten.

Aansluitingen: de 4 HDMI aansluitingen worden aangevuld met 2 USB-poorten, een netwerkaansluiting, een koptelefoonaansluiting en een Cl/Cl+ uitgang.

Verbinding: naast ingebouwde wifi is er onder meer ook sprake van een praktische bluetooth functie.

Afstandsbediening: bij aankoop van deze smart-tv wordt eveneens een afstandsbediening meegeleverd die voorzien is van een speciale knop met betrekking tot diverse streamingdiensten.

 

Nadelen:

Voetstuk: ben je van plan om deze smart-tv in het winkelmandje te plaatsen, besef dan wel dat zijn voetstuk allesbehalve draaibaar is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. Samsung QE75Q60A – 75 inch – 4K QLED – 2021 // Quantum dot – heldere, duurzame kleuren

 

De QE75Q60A Samsung smart tv valt meteen op vanwege zijn uiterst grote beeldscherm van maar liefst 75 inches groot wat resulteert in een beelddiagonaal van zo’n 190,5 cm. Toch zorgt zijn ultraslanke design voor een prachtig staaltje kunst dat perfect tot uiting komt in eender welk interieur. 

Het 75 inches grote beeldscherm wordt aangevuld met de bekende QLED technologie waarbij een schermresolutie tot maar liefst 4K mogelijk is alsook beeldverhoudingen van 21:9 en 32:9 tot de opties behoren. Dergelijke beeldverhoudingen zorgen voor een groter display wat deze smart tv op zich geschikt maakt voor het spelen van games. Toch zijn zware games minder aan de orde vanwege de lage beeldverversing van amper 50Hz.

Maar dat is natuurlijk niet alles want de Samsung Q60A is eveneens uitgerust met de befaamde Quantum Dot technologie waardoor jij moeiteloos van de meest heldere en meest gedetailleerde beelden kunt genieten. Dit wordt uiteraard aangevuld met wifi, bluetooth, HDR en diverse aansluitingsmogelijkheden. Hoewel heel wat klanten overtuigd zijn, zul je er zijn hoge prijskaartje wel gewoon moeten bij nemen.

 

Voordelen:

Beeldscherm: de Samsung Q60A is voorzien van een QLED beeldscherm met een uiterst hoge 4K beeldschermresolutie.

Quantum Dot: dankzij de Quantum Dot technologie geniet jij vanaf nu van de mooiste en meeste heldere/ gedetailleerd beelden.

Design: hoewel groot van formaat, oogt deze smart tv allesbehalve lomp dankzij het AirSlim design dat resulteert in een ultraslank ontwerp.

 

Nadelen:

Niet budgetvriendelijk: we durven stellen dat het hogere prijskaartje mogelijks een struikelblok zal betekenen voor sommige klanten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

9. Philips 43PUS8506/12 – 43 inch – 4K LED – 2021 // Smart tv 43 inch

 

We sluiten het rijtje af met de 43PUS8506/12 smart tv van Philips die gekenmerkt wordt door een led-LCD beeldscherm van 43 inches groot met bijbehorende maximale 4K Ultra HD beeldschermresolutie en 50 Hz beeldverversing. Net zoals heel wat andere smart tv’s binnen deze selectie, is ook dit paradepaardje voorzien van HDR zoals onder meer Dolby Vision, HDR10, HDR10+ en HLG. 

Maar dat is uiteraard niet alles want je geniet eveneens diverse aansluitingsmogelijkheden, wifi, bluetooth en tal van extra’s zoals spraakbesturing, elektronische gids en het gebruik van teletekst. En dit alles tegen een relatief betaalbaar prijskaartje waardoor hij net iets toegankelijker wordt.

Een blik op de online reviews toont aan dat heel wat klanten uitermate tevreden zijn over de aangeboden kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de haarscherpe beeldkwaliteit wat resulteert in een mooie finale eindscore van maar liefst 4,7 op 5 sterren.

 

Voordelen:

Aansluitingen: de 4 HDMI-aansluitingen worden aangevuld met een USB én koptelefoonaansluiting, een Cl+ inang, Audio Return Channel, wifi en bluetooth.

HDR: er is wel degelijk sprake van HDR onder het mom van Dolby Vision, HDR10, HDR10+ en HLG.

Beeldscherm: de smart tv van 43 inches maakt gebruik van een led-LCD beeldscherm met een bijbehorende 4K Ultra HD schermresolutie en beeldverhouding van 16:9.

 

Nadelen:

Niet energiezuinig: met een energielabel G behoort deze smart tv jammer genoeg niet tot de meest energiezuinige apparaten binnen deze selectie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

LED TV’s koopgids

 

Met een LED TV kun je al je films en favoriete series kijken tijdens je vrije tijd. Kies voor een LED TV met een goede HD kwaliteit. Het is aanbevolen om te letten op de resolutie, de schermgrootte, Smart TV functies, het geluid, de aansluitingen en de prijs. Er zijn natuurlijk nog andere belangrijke factoren maar we zullen deze even bespreken om te helpen bij jouw aankoop.

Resolutie en schermgrootte

De resolutie van een televisie wordt vertaald naar de hoeveelheid pixels die je op een scherm ziet. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld zal zijn. Je scherm moet dan natuurlijk ook groot genoeg zijn om de resolutie aan te kunnen. Bijna alle televisies beschikken de dag van vandaag over HD kwaliteit, dit is een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Je kunt ook kiezen voor een Full HD beeldkwaliteit en als je zoekt naar de beste kwaliteit dan moet je een TV met 4K Ultra HD kopen. Deze resolutie is wel 4 keer hoger dan Full HD en geeft dus ook een scherper beeld.

De schermgrootte heeft een direct verband met de resolutie want het scherm moet groot genoeg zijn om een hoge resolutie aan te kunnen. De grootte van een scherm wordt aangeduid in inches, dit is de diagonale afstand van één punt naar het ander. Je eigen voorkeur speelt hier een grote rol want sommige mensen verkiezen een groot scherm, natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte waarover je beschikt.

 

Smart TV en kijkhoek

Smart TV wil zeggen dat je televisie verbonden kan worden met het internet. Je kunt ook verschillende applicaties installeren zoals Netflix of Youtube om meteen video’s en series te kunnen volgen. Je kunt de apps makkelijk bedienen met de afstandsbediening van je televisie en het biedt mogelijkheden zoals gemiste TV programma’s terugkijken of films huren. De meeste televisies zijn tegenwoordig Smart TV’s en dat zal nog groeien in de toekomst.

Nog een aspect waar je moet op letten is de kijkhoek van de televisie. Met een kijkhoek van bijvoorbeeld 160º kun je vanuit een hoek van 80º het beeld nog duidelijk zien. Zorg er dus voor dat je een grote kijkhoek hebt zodat iedereen het beeld nog kan zien. De kijkhoek verschilt per product, als je een televisie in de winkel koopt kun je het zelf testen door vanuit verschillende hoeken naar het scherm te kijken.

Een ander belangrijk punt is de reflectie. Als je veel natuurlijk zonlicht in de woonkamer hebt dan wil je natuurlijk dat het scherm zo weinig mogelijk reflecteert. Dit moet in combinatie met de kijkhoek getest worden want reflectie vindt niet vanuit elke hoek plaats. Je controleert dus best eerst hoeveel reflectie er plaatsvindt.

 

Geluidskwaliteit en aansluitingen

Vanwege de opkomst van platte TV’s is er minder plaats om een goede geluidsinstallatie te plaatsen in de toestellen. Het gevolg daarvan is dat de geluidskwaliteit verminderd is. Om dit op te lossen kun je een soundbar kopen voor een beter geluid of een receiver met een luidspreker om het geluid te versterken.

Belangrijke aansluitingen op een televisie zijn bijvoorbeeld een HDMI aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting. Met de laatste kun je, zoals de naam het aangeeft, een hoofdtelefoon aansluiten en in alle rust genieten van je favoriete serie zonder anderen te storen.

Meerdere HDMI aansluitingen zijn heel interessant want dan kun je verschillende randapparatuur aansluiten zoals bijvoorbeeld een blu-ray speler of een spelconsole. Het handige aan HDMI is dat je zowel geluid als beeld verstuurt met 1 kabel. Tegenwoordig is het interessant om zeker 3 HDMI aansluitingen te hebben op je LED TV.

Indien je over weinig plaats beschikt kun je kiezen om je televisie aan de muur te bevestigen. Het is dan wel beter om een TV te kopen waarvan de aansluitingen aan de zijkanten of de onderkant zitten.

Prijs van een LED TV

Naast een LED TV kun je tegenwoordig ook kiezen voor een OLED TV. Deze nieuwe technologie gebruikt lichtgevende pixels in plaats van achtergrondverlichting en maakt deze apparaten zuiniger dan een gewone LED TV. Ze zijn natuurlijk ook iets duurder in aankoop. Beslis zelf hoeveel geld je wilt uitgeven aan een televisie en vergelijk verschillende producten online om de beste aanbiedingen te vinden.

Kies je voor een televisie die ook nog eens HDR gebruikt dan zul je ook meer moeten betalen. Voor personen die graag gamen op een groot scherm zal de aankoop van een televisie ook in een hogere prijsklasse vallen. Je moet rekening houden met al deze factoren bij het nemen van een beslissing. Gelukkig kun je je baseren op de aanbevelingen van andere kopers door hun reviews te vergelijken.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES