Beste Huawei tablet

Laatste update: 21.07.24

 

Huawei tablets test van 2024

 

Huawei is een bekend en sterk gewaardeerd merk geworden op het gebied van technologie en informatica. Het assortiment aan Huawei tablets vandaag de dag is dan ook enorm groot. Dit maakt de keuze alleen maar moeilijker, want welke Huawei tablet is nu eigenlijk beter? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we op zoek gegaan naar 3 hedendaagse topproducten. Uit dat onderzoek is gebleken dat je met de Huawei T3 10 Inch tablet alvast voor een topproduct kiest. Zoals de titel doet vermoeden, wordt de tablet gekenmerkt door een maximale schermgrootte van maar liefst 10 inch. Met de Huawei M3 Lite tablet kies je alvast voor een evenwaardig topproduct. Een handig apparaatje waarmee je moeiteloos foto’s en videobeelden kunt maken en zelfs games kunt spelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Huawei tablet Reviews – Top 5

 

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een tablet van het bekende merk Huawei. Toch is het niet altijd makkelijk een beslissing te nemen aangezien er tegenwoordig zoveel keuzemogelijkheden zijn. Daarom hebben wij voor jou alvast 5 topproduct geselecteerd. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met het advies van de klanten maar ook met de verschillende online reviews. Bekijk deze apparaten even rustig en kies er vervolgens de voor jou beste Huawei tablet uit. Dat kan een Huawei tablet zijn van 7 inch of een Huawei tablet van 10 inch. Dat is helemaal persoonlijk.

 

 

1. Huawei T3 10 Inch

 

Deze Huawei tablet van 10 inch is misschien niet meteen voorzien van het laagste prijskaartje maar toch zul je het zonder twijfel tussen de goedkope Huawei tablets kunnen spotten. Het is een mooie tablet in een neutrale doch stijlvolle grijze kleur.

Verder heeft het toestel een schermgrootte van maar liefst 10 inch en kun je er alles duidelijk op aflezen. Deze aantrekkelijke Huawei tablet behoort tot de Huawei T serie en heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 16 GB. Het besturingssysteem dat bij dit apparaat gebruikt wordt, is Android 7.0.

Uit de verschillende online reviews merken we op dat de overgrote meerderheid van de reacties duidelijk positief is. De koper geven niet alleen een positief advies over de kwaliteit maar ook over de verhouding tussen de prijsbepaling en de kwaliteit. Toch is er één enkele koper die helemaal niet overtuigd blijkt te zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Huawei M3 Lite

 

Je kunt natuurlijk ook opteren voor de Huawei M3 Lite tablet. Houd er wel rekening mee dat je voor dit apparaat toch net iets meer budget zult moeten voorzien. Toch lijken de meeste kopers zich daar niet meteen aan te storen.

Net zoals het vorige apparaat zul je merken dat ook deze tablet over een schermgrootte van 10 inch beschikt. Daarnaast blijkt de opslagcapaciteit hier verdubbeld te zijn. Zo heeft de Huawei M3 Lite tablet een maximaal geheugen van maar liefst 32 GB. Je kunt er dus probleemloos een internetverbinding mee aangaan, foto’s en video’s nemen en nog zoveel meer.

Ook hier blijkt het besturingssysteem Android te zijn. We merken dat dit voor bijna alle kopers een topproduct blijkt te zijn. Zo geven heel veel gebruikers niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over het design.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Huawei M5 10 Inch

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke Huawei tablet en is je budget zo goed als onbeperkt? Dan loont het misschien wel de moeite om even stil te staan bij dit product. Dit is een Huawei M5 tablet die dus behoort tot de recente M serie. Het toestel heeft een mooie opvallende grijze kleur.

Het apparaat is uitgerust met een duidelijk afleesbaar display met een maximale schermgrootte van maar liefst 10 inch. Bovendien heeft deze tablet een totale geheugencapaciteit van maar liefst 32 GB. In vergelijking met de vorige apparaten zul je merken dat ook deze tablet over een Android besturingssysteem beschikt maar dan wel over een recentere versie.

De meeste kopers zijn volledig overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de correcte verhouding met het prijskaartje. Echter blijkt één enkele koper toch niet helemaal tevreden te zijn met deze Huawei tablet.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Huawei T3 7 inch

 

Ben je op zoek naar een goedkope Huawei tablet? Dan kun je alvast even dit apparaat bekijken. Zodra je het prijskaartje onder ogen krijgt dan zul je het gevoel krijgen dat het hier om een Huawei tablet aanbieding gaat.

Deze tablet behoort tot de Huawei T serie en heeft een totale schermgrootte van maar liefst 7 inch. Het is dus een pak compacter in vergelijking met de andere apparaten uit deze lijst. Dit maakt het echter veel makkelijker om het mee te nemen indien je op reis gaat. Verder heeft deze Huawei T3 tablet een totale opslagcapaciteit van ongeveer 8 GB.

Wanneer we een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen dan merken we op dat de meningen nogal verdeeld zijn. Dat hoeft uiteraard helemaal niet slecht te zijn. Doordat de meningen verdeeld zijn, is er namelijk nog voldoende ruimte om in de toekomst eventuele verbeteringen aan te brengen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Huawei MediaPad T1 7.0 Inch

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan kiezen voor deze Huawei MediaPad T1. Het is een degelijk apparaat dat zowel in een witte alsook een zwarte kleur beschikbaar is. Zo kies jij de tablet die je zelf het mooiste vindt.

Het apparaat is vrij compact en heeft een schermgrootte van ruim 7 inch. Verder is deze Huawei T1 tablet voorzien van een totale opslagcapaciteit van maar liefst 8 GB. Met dit apparaat is het mogelijk om te surfen op het internet, je mailverkeer te beantwoorden en foto’s en video’s te maken.

Er zijn heel wat kopers die een positief advies geven over de kwaliteit van het toestel en het dan ook aan iedereen willen aanraden. Toch is ook wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het hier om een oudere Huawei tablet gaat met een besturingssysteem van Android 4.4. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want de reacties zijn heel positief.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Huawei tablets koopgids

 

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende Huawei tablets op de markt gebracht waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Naast het gebruiksgemak en het prijskaartje zou je ook rekening kunnen houden met het formaat, de capaciteit en eventuele andere kenmerken van het product. Het staat vast dat het een goede aanbeveling is om de beste Huawei tablets met elkaar te vergelijken. Neem daarvoor rustig de tijd en maak vervolgens een weloverwogen keuze. Laat eventueel aanbiedingen niet links liggen want het is altijd leuk indien je met een Huawei tablet aanbieding huiswaarts kunt keren.

Het gebruiksgemak van een Huawei tablet

Huawei behoort vast en zeker tot de populaire merken op het gebied van technologie en informatica. Er zijn dan ook heel wat smartphones en tablets die worden aangeboden door Huawei. Huawei staat voor kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid in combinatie met een, in de meeste gevallen, betaalbaar prijskaartje. Toch is het niet de bedoeling om de eerste de beste Huawei tablet aan te kopen. Bekijk verschillende opties en maak daarna pas een keuze.

Door verschillende tablets met elkaar te vergelijken, zul je merken dat er heel wat verschil kan zijn op gebied van schermgrootte. Maar ook van opties en mogelijkheden. En wat dan met het Android besturingssysteem? Een versie 7.1 zal uiteraard veel sneller en beter functioneren dan een 5.0 versie van het Android besturingssysteem. Kortom, heel wat mogelijkheden. Maar dat betekent dan ook dat je heel wat belangrijke knopen zult moeten doorhakken.

 

Het mogelijke prijskaartje van een Huawei tablet

Tegenwoordig kun je al heel wat goedkope Huawei tablets spotten. De lage prijs maakt dergelijke tablets bijzonder toegankelijk voor het grote publiek. Uiteraard zullen niet alle Huawei tablets in de categorie van de goedkope producten te spotten zijn. Er zijn namelijk ook heel wat Huawei tablets waarvan het prijskaartje net een pak hoger ligt. Je beslist uiteindelijk zelf hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een kwalitatieve tablet. Toch is het belangrijk om jezelf op voorhand al enkele vragen te stellen.

Ben je van plan om de Huawei tablet vaak te gebruiken? En wat zijn je verwachtingen van het product? Bepaalde tablets zullen bovendien net iets meer mogelijkheden en opties hebben en ook dat zal het prijskaartje in een bepaalde mate gaan beïnvloeden. Indien je mocht twijfelen tussen meerdere Huawei tablets dan kan het misschien een voordeel zijn om de verschillende online reviews van klanten even te bekijken. Daarin wordt vaak iets meer over het product verteld in combinatie met de ervaringen van gebruikers.

 

Het type Huawei tablet en het formaat van het beeldscherm

Eigenlijk kunnen we een onderscheid maken tussen de Huawei tablets die behoren tot de Mediapad T serie en degenen die deel uitmaken van de M serie. Wanneer je kiest voor een Huawei tablet uit de Mediapad T serie dan kies je voor een degelijke en duurzame tablet. Ideaal voor dagdagelijks gebruik. Taken zoals rekenen, internetten, het bekijken van YouTube filmpjes en het spelen van eenvoudige games behoren dan ook tot de mogelijkheid.

Kies je echter voor een Huawei tablet die behoort tot de M serie dan kies je echt wel voor een topproduct. Het scherm is een pak groter en beter qua beeldkwaliteit. Bovendien hebben dergelijke M tablets ook veel meer rekenkracht. Dat wil dus zeggen dat zwaardere games zoals bijvoorbeeld Fortnite geen enkel probleem vormen. Houd er wel rekening mee dat een Huawei tablet uit de M serie vaak een tikkeltje duurder zal zijn.

Verder raden wij jou ook aan om rekening te houden met de grootte van het beeldscherm. Zo kun je kiezen voor een klein, middelgroot of groot beeldscherm. Uiteraard is dat een geheel persoonlijke keuze. Zo kan het scherm variëren van minimaal 7 inch tot maximaal 10,8 inch. In cm komt dit overeen met minimaal 18 cm tot maximaal 27 cm. De grootte van het scherm wordt altijd berekend door gebruik te maken van de schermdiagonaal.

Extra kenmerken en functies

Het is altijd leuk indien je Huawei tablet reeds over een vrij grote opslagcapaciteit beschikt. Daardoor wordt het een pak makkelijker om video’s, foto’s en dergelijke zonder problemen op te slaan en te bewaren. Bekijk ook het type processor dat gebruikt worden. De combinatie van de juiste processor met de laatst nieuwe versie van het Android besturingssysteem, zorgt voor een snelle reactie van de Huawei tablet. Tenslotte is het de bedoeling dat de tablet niet meteen stuk gaat. Het zou dus mooi zijn indien er een leuk beschermhoesje in de prijs wordt inbegrepen. Zeker de moeite waard dus om te bekijken.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES