Een nieuw tijdperk voor het beheer van bedrijfsuitgaven

Laatste update: 05.03.24

 

In een tijdperk waarin technologie groei en efficiëntie stimuleert, zoeken bedrijven voortdurend naar innovatieve oplossingen om hun activiteiten te stroomlijnen en concurrerend te blijven. Een gebied dat aandacht vraagt, is het beheer van bedrijfsuitgaven, wat een cruciale rol speelt bij het optimaliseren van de financiële prestaties van een bedrijf. Wallester Business treedt naar voren als een krachtige oplossing en biedt de modernste tools voor financieel beheer die toegesneden zijn op bedrijven binnen de Europese Economische Ruimte.

 

Waarom is het beheer van bedrijfsuitgaven belangrijk?

De relevantie van bedrijfsuitgavenbeheer in de moderne markt wordt ondersteund door wetenschappelijke gegevens. Volgens een rapport van McKinsey immers zal de wereldwijde waarde van digitale betalingstransacties in 2024 naar verwachting 6,6 biljoen dollar bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,7% ten opzichte van 2020 tot 2024. Naarmate de vraag naar digitale betalingsoplossingen groeit, kan Wallester Business bedrijven helpen hun financiële beheerprocessen aan te passen en te stroomlijnen.

Bovendien geeft een studie van Aite Group uit 2021 aan dat verliezen door card-not-present (CNP)-fraude in 2025 alleen al in de Verenigde Staten $ 7,2 miljard zullen bedragen. De innovatieve functies van Wallester Business, zoals realtime goedkeuringen of weigeringen van transacties en veilige virtuele kaarten, pakken dit probleem aan door bedrijven te helpen frauderisico’s te verkleinen en hun financiële activa te beschermen.

Ten slotte blijkt uit een onderzoek van Deloitte uit 2020 dat 85% van de organisaties investeert in geïntegreerde tools voor financieel beheer. Wallester Business speelt in op deze trend door naadloze REST API-integratie en geïntegreerde boekhoudmogelijkheden te bieden, waardoor het een zeer relevante oplossing is voor bedrijven die hun financiële beheersystemen willen verbeteren in de huidige competitieve markt.

 

Wat is Wallester Business?

Wallester Business is een geavanceerde oplossing voor het beheer van bedrijfsuitgaven die alle bedrijven een innovatieve benadering van financieel beheer biedt. De oplossing wordt mogelijk gemaakt door het revolutionaire intern gebouwde platform van Wallester, een FinTech-bedrijf uit Estland, geleid door twee mede-oprichters, Sergei Astafjev en Dmitri Logvinenko.

Sergei Astafjev, CEO van Wallester, en Dmitri Logvinenko, COO van Wallester, tijdens hun bezoek aan het hoofdkantoor van Visa in Stockholm

In de snel evoluerende markt van vandaag worden digitale oplossingen steeds relevanter en belangrijker voor bedrijven om concurrerend te blijven. Wallester Business biedt elk bedrijf binnen de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland de mogelijkheid om hun financieel beheer te stroomlijnen door een onbeperkt aantal fysieke en virtuele bedrijfskaarten uit te geven die kunnen worden toegewezen aan een specifieke werknemer, afdeling of soort onkosten.

 Vergezeld van geïntegreerde boekhoudmogelijkheden en andere ervaringsverbeterende functies, beschikbaar binnen de bijbehorende mobiele app en webportal van het aanbod, is Wallester Business een van de meest concurrerende oplossingen voor bedrijfsuitgavenbeheer op de huidige markt.

 

Voordelen van de Wallester business:

Nu we de basis hebben gelegd voor de mogelijkheden en relevantie van het Wallester Business-aanbod, gaan we de belangrijkste voordelen van deze oplossing bespreken.

Innovatieve benadering van bedrijfsfinanciering: Wallester Business brengt een revolutie teweeg in het beheer van bedrijfsfinanciën door af te stappen van verouderde banksystemen. De oplossing biedt een breed scala aan moderne functies, zoals de eerder genoemde geïntegreerde boekhoudmogelijkheden, real-time transactiegoedkeuringen of -weigeringen, pincode-herinneringen, digitale factuurverwerking en nog veel meer. Deze innovatieve tools stroomlijnen financiële bewerkingen en helpen bedrijven voorop te blijven in de competitieve markt.

Onbeperkte fysieke en virtuele bedrijfskaarten tegen een betaalbare prijs: Met Wallester Business kunnen bedrijven een onbeperkt aantal fysieke bedrijfskaarten en tot 300 virtuele kaarten uitgeven, helemaal gratis, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is in vergelijking met traditionele banken. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat bedrijven hun medewerkers gemakkelijk kunnen voorzien van de nodige betaalmiddelen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Naadloze integratie met geavanceerde REST API: De Wallester Business-oplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd in de eigen bestaande software via de geavanceerde REST API. Deze compatibiliteit stelt bedrijven in staat om de kracht van Wallester Business te benutten en het platform aan te passen aan hun specifieke vereisten, waardoor workflows worden gestroomlijnd en de algehele efficiëntie wordt verbeterd.

Aanpasbare white-label bedrijfskaarten voor een sterkere merkidentiteit: Met Wallester kunnen bedrijven white-label bedrijfskaarten maken met aangepaste ontwerpen die hun merkidentiteit weerspiegelen. Dit kenmerk verbetert niet alleen het professionele imago van het bedrijf, maar bevordert ook een gevoel van trots en eenheid onder de werknemers. Door te kiezen voor white-label kaarten kunnen bedrijven hun merkidentiteit verder versterken en zich onderscheiden van de concurrentie.

Nadelen van de Wallester Business:

Hoewel Wallester Business tal van voordelen biedt, is het belangrijk om ook rekening te houden met de beperkingen ervan. In deze sectie bespreken we de belangrijkste nadelen van deze oplossing.

Beperkte geografische reikwijdte: Wallester Business is momenteel alleen beschikbaar voor landen binnen de Europese Economische Ruimte (EER), het Verenigd Koninkrijk (VK) en Zwitserland (CHE). Hoewel bedrijven buiten de drie beschikbare regio’s nog steeds van geval tot geval tot het programma kunnen worden toegelaten, beperkt deze beperking de toegankelijkheid van het platform en kunnen sommige bedrijven die buiten de beschikbare regio’s werkzaam zijn, worden uitgesloten van het gebruik van de diensten. Bedrijven met een wereldwijde aanwezigheid of bedrijven die internationaal willen uitbreiden, moeten zich bewust zijn van deze beperking.

Rekening met één valuta: Vanaf nu ondersteunt Wallester Business alleen rekeningen in één valuta, uitgedrukt in euro’s (EUR). Hoewel de volledige integratie van de Amerikaanse dollar (USD) in de nabije toekomst naar het platform komt, kan deze beperking een uitdaging vormen voor bedrijven die met meerdere valuta’s te maken hebben of gebaseerd zijn op internationale transacties.

Gebrek aan SEPA-overschrijvingen: Momenteel biedt de Wallester Business-oplossing geen volledige bancaire mogelijkheden, wat betekent dat het geen uitgaande SEPA-overschrijvingen (Single Euro Payments Area) ondersteunt. Hoewel het mogelijk is om SEPA- en SEPA Instant-overschrijvingen te ontvangen, kan de afwezigheid van uitgaande betalingen het gemak van de service belemmeren voor bedrijven die al hun financiële transacties willen afronden vanaf één uniform platform, waardoor de reikwijdte van de oplossing buiten de mogelijkheden valt om met kaart te betalen.

Geen native integraties met boekhoudsoftware van derden: Wallester Business biedt geen native integraties in populaire boekhoudsoftware van derden. Dit gebrek aan integratie kan worden gezien als een beperking voor die bedrijven die niet bereid zijn om volledig naar Wallester Business te migreren voor al hun boekhoudkundige doeleinden, omdat ze mogelijk een bestaande werkstroom hebben die is gekoppeld aan een specifiek extern boekhoudplatform. De integratie van het platform met externe services is nog steeds mogelijk, maar hiervoor is API-integratie vereist, wat voor sommige bedrijven niet de meest toegankelijke oplossing is.

 

Is Wallester Business iets voor u?

Nadat we de kenmerken van Wallester Business, de voor- en nadelen en de relevantie ervan in de moderne markt hebben onderzocht, hangt de beslissing om deze innovatieve oplossing toe te passen uiteindelijk af van de specifieke behoeften en doelen van uw bedrijf.

Wallester Business is een ideale keuze voor bedrijven die actief zijn in de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland, en die hun financiële beheersystemen willen moderniseren, hun activiteiten willen stroomlijnen en de personeelskosten effectief willen beheren. Met zijn kosteneffectieve aanpak, aanpasbare white-label kaarten en integratiemogelijkheden, biedt Wallester Business een uitgebreide en concurrerende oplossing voor het beheer van bedrijfsuitgaven.

Bedrijven met een wereldwijde aanwezigheid of bedrijven die vaak transacties met meerdere valuta’s uitvoeren, moeten echter zorgvuldig rekening houden met de beperkingen van het platform, zoals de huidige regionale beperkingen, rekeningen met één valuta en het ontbreken van native integraties van boekhoudsoftware van derden.

Kortom, Wallester Business is niet voor niets een van de toonaangevende oplossingen voor bedrijfsuitgavenbeheer op de moderne markt, aangezien het een praktische oplossing is voor alle Europese bedrijven die geavanceerde financiële beheertools in hun werkstroom willen integreren.

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES